![]() |
|
Głupota głupotą pogania głupotę - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Głupota głupotą pogania głupotę (/showthread.php?tid=5607) |
RE: $> Grożenie śmiercią: dzieciom, rodzinom użytkowników i samym userom[.....] - Nightmares - 03.05.2025 @"Inferno" Po pierwsze to nie wyzwalem nikogo jako pierwszy od pizd, po drugie nie twierdze, ze mam gorzej niz inni ''uzalajac sie'' jak ty to twierdzisz, wrecz przeciwinie - tym co napisalem chcialem ci udowodnic, ze u mnie sprawy maja sie lepiej niz u ciebie, i pizda, ktora zatrzymala sie dawno temu w rozwoju jestes ty, nie ja Widac zreszta po twojej odpowiedzi - nic konkretnego na swoj temat nie potrafisz nawet napisac, w wieku 28 lat siedzisz w kanciapie na lekach zmieszanych z ketonami i rozpierdalasz klawiatury lub laptopy, zeby stworzyc z nich chuj wie co razem z twoimi widocznymi juz mocno odklejkami na bani Po rozmowach z toba na czacie latwo zauwazyc, ze brak ci zdolnosci do autorefleksji i przez to nie potrafisz glebiej sie zastanowic nad soba, zeby dojsc w koncu do wniosku, ze zostalo ci bardzo malutko czasu zeby podzielic los typow z reddita, ktorzy w wieku 35 lat wala kreche, a pozniej konia bez jakiegokolwiek celu w zyciu Cieszy mnie bardzo fakt twojego bolu dupy o moj samochod, ktorego rzekomo kolega pozwolil mi zdjecie zrobic - z czasem jeszcze wiecej cie zaboli jak uswiadomisz sobie, ze na wiekszosc rzeczy w zyciu bedziesz mogl tylko popatrzec A z piecem to po prostu stwierdzenie faktu bylo, nic wiecej RE: $> Grożenie śmiercią: dzieciom, rodzinom użytkowników i samym userom[.....] - Inferno - 03.05.2025 A powiesz wreszcie jaką masz specjalność? Bo czytam tu i nie widzę nic. Czym się dorobisz tego co ja będę podziwiał? Bo wątpie, że nauczycielem zostaniesz a pomocnik na budowie to też kumaty musi być. Powiedz co Ty robisz od wczoraj od godziny 22 razem ze mną tutaj. Tylko jest taki problem, że Ty siebie nie widzisz
RE: $> Grożenie śmiercią: dzieciom, rodzinom użytkowników i samym userom[.....] - Nightmares - 03.05.2025 @"Inferno" Nie widze siebie? Jak mowie, ze wale od pol roku temat to wtedy sie wedlug ciebie uzalam Ja mam 24 lata czlowieku i wszystko co mi potrzebne to juz mam, zostal mi jedynie rozwoj w jakims grubszym kierunku, a o inne rzeczy nawet martwic sie nie musze A ty z takimi odklejkami myslisz, ze zostaniesz chuj wie kim? Zaczynac cos od dupy strony to chyba twoja specjalnosc RE: $> Grożenie śmiercią: dzieciom, rodzinom użytkowników i samym userom[.....] - Inferno - 03.05.2025 Rozwój to dawno zachamował misiu i tego już nie naprawisz, on się tylko cofa - co Ty masz w te 24 lata, że już to jest wszystko - i został jedynie rozwójXD Powiedz mi tylko w czym jesteś dobry, nie wiem elektrykiem wysokich napięć? Czy to jakieś wredne pytanie? Pytam kim jesteś skoro nie dopierdalam się do użalania to podbuduje Ci trochę ego. Ja jestem informatykiem i na tym zarabiam i na tym się znam, nie muszę nikomu nic udowadniać. Ty też nie udowadniaj tylko określ się. Może źle cie oceniłem RE: $> Grożenie śmiercią: dzieciom, rodzinom użytkowników i samym userom[.....] - Nightmares - 03.05.2025 @"Inferno" Jestem na takim etapie, ze po prostu nie mam juz na co pieniedzy nawet odkladac, bo kupilem sobie juz wszystko co chcialem. Na dom moglbym odkladac co najwyzej, ale z tym mam inny plan, wiec zostalo mi odkladac na rozwoj w jakims kierunku dobrze platnym, mam tez 10k w krypto, ktore mam zamiar holdowac pare lat A rozwinac sie myslalm w kierunku operatora maszyn cnc, w polsce smieszne pieniadze, ale np w holandii z angielskim juz od poczatku w miare fajnie sie zarabia, a z latami doswiadczenia stawka rosnie mocno i finalnie mozna dojsc do 4k euro nawet - dla mnie spoko. 20k pln koszt wszystkich mozliwych kursow cnc RE: $> Grożenie śmiercią: dzieciom, rodzinom użytkowników i samym userom[.....] - Inferno - 03.05.2025 No i nie potępiam, działaj w tym kierunku, najlepiej żeby to Ci się podobało. Widzisz @nightmares tylko pieniądze to nie wszystko w życiu. Miej swoje krypto, audi, ja nie chciałem żebyś się tu chwalił ile masz i jak ustawiony jesteś. Weź na poważnie ten 'samorozwój' - ja cie nie chce tu zniechęcać ale po twoich opowieściach to wydaje się jak byś miał takie zdolności że się chłopie zmarnujesz na tych maszynach cnc... Myślałem, że masz wyuoczony jakiś fach w którym się dobrze czujesz ale może właśnie dlatego nie masz zajęcia ![]() To leć na wczasy jak już wszystko masz co chciałeś kupić, co Ci więcej do szczęścia potrzeba? A mogę zapytać jak zarobiłeś na to wszystko? No bo dalej nie daje mi to spokoju, na krypto? I wiesz jak to się robi i siedzisz tu dalej? Nic nie rozumiem. RE: $> Grożenie śmiercią: dzieciom, rodzinom użytkowników i samym userom[.....] - Nightmares - 03.05.2025 Po 4 miesiacach zycia w trzezwosci stwierdzilem, ze jade za granice, bo tam najszybciej moglem odrobic stracony czas, przed tym jak bylem bardzo mocno nieogarniety to nawet sie tam nie wybieralem, bo wiedzialem, ze to bedzie strata czasu i zniszczona glowa No i typowe prace za granica gdzie nie trzeba zadnych umiejetnosci, jakies magazyny, szklarnie, w sumie na szklarni papryki robilem najdluzej, bo tam w sezonie bylo caly czas po 50-60 godzin w tygodniu, wiec dobry hajs, mi to pasowalo bo wtedy mialem straszna presje czasu, ze stracilem 5 lat i myslalem, ze dobrze jakbym to nadrobil jak najszybciej, lepsze to niz robic w polsce za najnizsza RE: $> Grożenie śmiercią: dzieciom, rodzinom użytkowników i samym userom[.....] - S-N - 03.05.2025 @"Nightmares" Powodzenia . RE: $> Grożenie śmiercią: dzieciom, rodzinom użytkowników i samym userom[.....] - Chochlik - 03.05.2025 (03.05.2025, 16:28)Nightmares napisał(a): Chochlik Proszem paniom, ale to on zaczoł. RE: $> Grożenie śmiercią: dzieciom, rodzinom użytkowników i samym userom[.....] - Inferno - 03.05.2025 Więc @Nightmares – jakim kurewskim prawem Ty próbujesz dyskredytować moje umiejętności, skoro ja w wieku 12-14 lat już oszukiwałem, że mam 17-18, bo inaczej ludzie nie wierzyli, że można tyle ogarniać w takim wieku? 😂 Wiesz co robili jak się dowiadywali, ile mam naprawdę lat? Od razu obracali moje prace w żart, bo zbyt dobrze wyglądały jak na dzieciaka. A mimo to cisnąłem dalej. Nie musiałem zapierdalać w szklarni przy papryce, żeby udowodnić coś światu. Wystarczył komp, łeb na karku i ambicja. Ty się chwaliłeś, że zapierdalasz 60h tygodniowo – a ja 60h siedziałem w kodzie, projektach, współpracach – i w tym czasie zarabiałem więcej, nie wychodząc z domu. Tak więc śmieszkuj dalej, chłopcze, ale zanim kolejny raz wyślesz komuś żółtą paprykę z Holandii, to może najpierw dowiedz się, jak działa świat, który ja tworzę. Bo Ty go podlewasz – a ja go projektuję. 😉💻🌍 |