![]() |
|
0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Dopalacze sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: 0,5g PVP za 1$ (oraz feta i koko z baazarku) (/showthread.php?tid=5859) |
RE: 0,5g PVP za 1$ - Lifeisbrutal - 25.07.2025 (25.07.2025, 14:18)Metykatykot napisał(a): DarkSonia pewnie będę się masturbować całą noc, ale pomyśle o Tobie czasami Dobry patent. XD Ale może być wzrost akcji, że zapomnisz o tej kartce i jak się wkręca schizy to spojrzysz na nią i dopiero bombę sobie wkręcisz, że ktoś ci to napisał. XD Tak samo jak miał Kapitan akcje z kartką na paczkomacie. Oczywiście ci tego nie życzę, ale życie płata figle. RE: 0,5g PVP za 1$ - Epsiakos - 25.07.2025 Ludzie wezcie zrozumcie wreszcie, ze nie jestescie nikim waznym ani istotnym dla sluzb jak ja czytam o tym ze was kurwa ktos podglada czy podsluchuje to mam potezna beke.Takie ilosci jakie ja opierdolilem stimow i to nie raz podczas jednej sesji to ludzie by sie za glowe lapali, jak macie slaba psychike to po chuj to walic ? No kurwa to jest proszenie sie o problemy w pozniejszym, starszym juz etapie zycia. Ale jest takie fajne powiedzienie - Chcacemu Krzywda sie nie dzieje. Nie zyjemy w ameryce gdzie kazdy obywatel ma przypisanego agenta FBI
RE: 0,5g PVP za 1$ - TheEnd - 25.07.2025 5g apvp w Nie całe 30h za legala. Też potrafilem hehe ale nie.polecam 😂 RE: 0,5g PVP za 1$ - Metykatykot - 25.07.2025 Lifeisbrutal aż tak jeszcze mnie nie odkleja, żebym nie wiedział co ja zrobiłem, a co nie ja ![]() Epsiakos nie chodzi nawet o służby. Sam nie wiem co miało by (wedle tej schizy) kierować kolegami z kwatery np. żeby mnie podglądali... Co? W końcu któryś zapuka do drzwi i powie "stary tak cię obserwuję pół nocy jak walisz konia. Nie bądź samolubny. Powalimy razem?🥰" Także oficjalnie na luzaku z pełnym wyjebaniem będę se fazował i JS (jebać schizy)
RE: 0,5g PVP za 1$ - Chochlik - 25.07.2025 Epsiakos Za to Ty masz silną psychikę XDDDDD RE: 0,5g PVP za 1$ - Epsiakos - 25.07.2025 Chochlik Akurat mam a czemu pytasz ? Wiem ze ty nie masz, bo mowiles jakie powody ale twoja prowokacja ma jakis cel o ktorym chcialbym bys mnie w tej chwili poinformowal RE: 0,5g PVP za 1$ - Chochlik - 25.07.2025 Epsiakos Wyjaśnię dlaczego mam bekę jak mi zwrócicie z mańkiem obrazki. RE: 0,5g PVP za 1$ - Dafidov - 25.07.2025 No niby można w chuj tej alfy opierdolic, ale po co...? W jakim celu? Małe dawki są już bardzo aktywne więc można zostać przy małych dawkach. 20-30mg... Aj mamy renesans dopalaczowy, a ja już nie mam psychy na stimy... Żegnaj krolowo! RE: 0,5g PVP za 1$ - TheEnd - 25.07.2025 MiWielkie odliczanie tik tak, tik tak.... I której zaczynasz? Sniff? 50mg? Czy może vapo? 20mg? A potem już sniff I Jak tam? Zabierasz już się za to? RE: 0,5g PVP za 1$ - Lifeisbrutal - 25.07.2025 Jak już brać stimy to z głową i umiarem żeby nie zrobić sobie kuku. A jak ktoś tego umiaru nie zna a ma słaby łeb to zwyczajnie się grubo na tym przejedzie. Dlatego ja odpuściłem stimy zwyczajnie dla swojego dobra. |