Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
UWAGA UWAGA ważny komunikat !!!! - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45)
+--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: UWAGA UWAGA ważny komunikat !!!! (/showthread.php?tid=586)

Strony: 1 2 3 4

RE: UWAGA UWAGA ważny komunikat !!!! - Kajabuza - 04.09.2022

KACPER spełnił swoją potrzebę, jak to opisał... 

Yalasek ja Cię kocham za calokrztałt i mądrość Twą, sam czasami co buchnąłem, coś przyciolem będąc w potrzebie.

Ale przykładowo okradając samotną matkę (nie taką wysiadającą z Merola patrzącą z pogardą na biedaków Podobno kultowa raczej wyglądającej przeciętnie, gdzie do tego jeszcze w Polsce mniej zaradna osoba ma w chuj gorzej, nie każdy też na w ogóle świadomość co z mopsu może wykombinować) czułbym się źle. W chuj źle. Jak śmieć owiniety szmatą do czyszczenia kibli i wrzucony do złego kubła a przecież teraz segregacja. 😄
. Czy to też uważasz za karme i nauczkę, kiedy dzieciak może nie ma co jeść, matka dla której ten hajs to był w chuj pogrąża się w depresji która ją osłabia i zeruje chęci do czegokolwiek.

OCZYWIŚCIE TRZEBA BYĆ TWARDYM A NIE MIĘKKIM, ale dzięki mej empatii wiem czy mogę, czy jest możliwość, że wyrządzę wielką szkodę. 😋
Trochę naciupkany jestem to mam takie akcje na koncie, że jumałem coś, trzeźwiałem, czasem musiałem pożyczyć ale oddawałem mówiąc wprost, że podpity byłem i naszła mnie ochota na to więc sobie wziąłem pożyczyłem XD 
Pozytywny VIBE i wstyd się daje czasem obrócić w... Uśmiech. 

Oczywiście markety to wiadomo. Reklamówki (te darmowe) do oporu 😎

RE: UWAGA UWAGA ważny komunikat !!!! - Szyderca - 04.09.2022

Próbuję cię zrozumieć i to co napisałeś,  ale szczerze nie ogarniam tego.. Podobno kultowa

RE: UWAGA UWAGA ważny komunikat !!!! - horsii - 04.09.2022

Szyderca nie ty jeden
ale wg niego, kacper wyjebując typa na siano "spełnił swoją potrzebe". Tak to sie teraz nazywa Podobno kultowa

RE: UWAGA UWAGA ważny komunikat !!!! - voice.of.voiceless - 04.09.2022

wyjebka dopasowana do potrzeb

(04.06.2022, 09:43)Yalasek napisał(a): To akurat nie ma znaczenia biedny czy nie osoba dała się oszukać to jej karma a to że Kacper ja oszukał to jego karma codziennie coś zyskujemy dzięki czujności przebiegłości lub przewagi w inteligencji a słabsi tracą  poprzez błędy lub,, niewyrobienie"

Autor tego tematu się denerwuje i wielce ogłasza ten i ten oszust hehe jak dla mnie tylko się tym ośmieszył poza tym wbija się w czyjeś sprawy jak niepowiem kto pozdr

Tu się nie zgodzę bo kurwisko z dopek.org mnie oszukał cwel na 500ziko i to kurwisko co jest tam poand 3,5 roku wiec nie przypuszczałem że takie kurwy bite tam siedzą na forum , ja chuj wbijam w te 500ziko ale ta kurwe życie dojedzie bedzie gówno psie jadł na ulicy , chuj z kurwa! Sushirdm jebać cię do spodu cwelu bez zasad hah Podobno kultowa

horsii jak wyjebal to jest bita kurwa nie ważne czy 5ziko czy ile kurwa jest bez zasad i chuj z kurwa na drogę... wyjebac to mógł isc księdza jakiegoś lub zajebac coś ze sklepu.... a nie walic jak najgorsza kurwa przez neta i myślą że są nie do namierzenia hahaha Podobno kultowa

(04.06.2022, 10:58)Kaja napisał(a): Tak. Big Grin

Aż mi się Suchar przypomniał  xd

Czy złodziejowi jest głupio gdy kradnie?

Ogólnie RZECZ BIORĄC to nie.

Podobno kultowa

Ale ty glupi jestes czasami facet.... zależy kogo porównujesz do zlodzieja ... bo taka kurwa jak on to nie złodziej tylko pasożyt... złodziej to kradnie bardziej bogatym niz biednym... cwelw bez zasad wala stare babki , swoje matki i przez neta czy inne chujowe okradanie , ale dla mnie to cwele bez zasad nie złodzieje! Nie myl pojęcia bo ja kurwa nie bylem nigdy a swoje w zyciu zajebałem i nigdy nie sralem w swoje gniazdo.... takie kurwy traktować z butem!

RE: UWAGA UWAGA ważny komunikat !!!! - Beeniepatu - 04.09.2022

Dajac komus hajs w necie, trzeba liczyc sie z wyjebka. To nie jest jeszcze najgorsze. Wiadomo, ze jak jest okazja zlapac takiego to oklep. Najgorsze u Kacperka jest krzykactwo  nietrzymanie jezyka za zebami. I za to musi byc jechane

No wiadomo jazda z takimi musi być a co do wyjebki,  yalasek mi wysłał shit jakoś ja go nie oszukałem,  nawet nie przeszło mi to przez myśl,  mam swój honor i znam dni gdzie nie było co jeść i nie okradalem nigdy nawet w desperacji kogos kogo znałem... są inne sposoby by zarobić.

Szyderca Ciebie nie trzeba znac by wiedziec, ze jestes chlopak z zasadami

RE: UWAGA UWAGA ważny komunikat !!!! - Yalasek - 04.09.2022

(04.09.2022, 14:48)Szyderca napisał(a): No wiadomo jazda z takimi musi być a co do wyjebki,  yalasek mi wysłał shit jakoś ja go nie oszukałem,  nawet nie przeszło mi to przez myśl,  mam swój honor i znam dni gdzie nie było co jeść i nie okradalem nigdy nawet w desperacji kogos kogo znałem... są inne sposoby by zarobić.

Ważne że jak ludzie umiemy się dogadać Smile

Niektorzy umieja a niektorzy nie. Zycie