Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
-›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! (/showthread.php?tid=5906)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Lifeisbrutal - 20.08.2025

On ma walkę, ale cały czas ze sobą. XDD

RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Fidel - 20.08.2025

(19.08.2025, 08:30)Lifeisbrutal napisał(a): Lekarza zmieniłem zresztą chuj cię to obchodzi co ja robię i chuj cię powinno obchodzić moje życie.  Benzo mam przepisane od psychiatry. Wedle mnie żrej garściami te leki i mieszaj z dragami to jeszcze trochę będziesz jedną nogą po drugiej stronie. Wyjebane mam na ciebie rozumiesz? Myślę, że jasno się wyraziłem.

Chlopczyku młodzieńcze zaczynasz kurwa że ja będę te leki ćpał teraz tutaj się wypisujesz kurwa że masz je od psychiatry c*** mnie obchodzi twoje życie i nie wpierdalaj się w moje i nie mów kurwa że jestem pierdolonym mlekomanem to by tej rozmowy wcale nie było myślę że zostałeś zgaszony kurwa bo sam zaprzeczyłeś samemu ssobie. I nie wypowiadaj się w tym temacie bo podkręcasz chujową atmosferke jak Martynka Ci nie daje to nie mój problem, jak bym był na jej miejscu to też bym Ci nie dawał.
(19.08.2025, 18:58)Konrad Curze napisał(a): Jeżeli szykujesz się na jakąś walkę to siekiera i widły nie są najlepszymi opcjami. Siekiera nie jest najlepiej wyważona i po prostu ciężko tym operować z dozą precyzji i finezji, natomiast widły nadają się tylko do dźgania. Zainwestowałbym w pólotraręczny miecz (albo nawet krótszy, w zależności od tego, jak bardzo masz ograniczoną przestrzeń do machania ostrzem) ze względu na poręczność, lekkość i możliwość walki przez więcej czasu niczym człowiek się zmęczy. Do tego jakiś puklerz może zablokować atak napastnika i pełnić funkcję broni pomocniczej.

Konrad, napisze niedługo jak planuje tym działać w trakcie zagrożenia Smile ale mądrze napisałeś. fakt ale zalowaz że siekiera jako toporek może pełnić funkcję nokautu jak jesteś ukryty i obuchem pierdolniesz kogoś kto wchodzi a wtedy widły dopiero .
Ja się rozpisze o tym później bo pizduś lajfik juz mnie wkurwił.
A Ty lajfik nie myśl tyle bo myśliwym zostaniesz

RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - włodzimierz - 20.08.2025

(19.08.2025, 18:58)Konrad Curze napisał(a): Zainwestowałbym w pólotraręczny miecz (albo nawet krótszy, w zależności od tego, jak bardzo masz ograniczoną przestrzeń do machania ostrzem) 

od razu maczeta hahah

w krakowie to codzienność

RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Konrad Curze - 20.08.2025

włodzimierz 
Maczeta nie ma jelca, który chroni dłoń przed ostrzem, nie ma ostrza nadającego się do dźgania i do tego jest krótsza. Dlatego miecz jest zdecydowanie lepszą opcją.

RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Lifeisbrutal - 20.08.2025

Ja wgl nie rozumiem na chuj mu te wszystkie gówna..i co on za maniane odpierdala na tej swojej melinie.

RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Dafidov - 20.08.2025

Lifeisbrutal a Cie to obchodzi, wkurwiasz się i obrażasz jak ktoś pyta Ciebie normalnie o cos, a tutaj jego akcje rozkminiasz... :e

RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - smakosz - 21.08.2025

(19.08.2025, 04:54)Fidel napisał(a): smakosz zabarykadowalem się w tym pomieszczeniu wlazłem na dach z widłami i kosą i linką na szyji od wyciągu do ćwiczeń zamontowałem go na belkę i negocjatorzy byli gruba akcja w eskorcie 2 radiowozów do choroszczy pojechałem. No zdarza się xD poleciłem tam forum jednemu ziomkowi
[Obrazek: 6e7a91f40cc4b3a5c023713c800893b1.jpg]
A oto mój pakiet do podleczenia głowy Big Grin

a w jakim celu sie zabarykadowałeś?

RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Blade12 - 21.08.2025

smakosz może psy go szukają  Podobno kultowa

RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Konrad Curze - 22.08.2025

Lifeisbrutal

Ja trochę też nwm o co chodzi (zwłaszcza, że część postów ma... ciekawą formę edycji). Ale część tych MacGyverowych tworów wygląda ciekawie. Zatem póki to nie szkodzi forum / losowym osobom to hobby jak każde inne. A sam jestem zaintrygowany do czego to finalnie doprowadzi.

RE: -›' [Fidel Castro]: ▫› Dokumentacja laboratorium eksperta z Cuby! - Lifeisbrutal - 22.08.2025

Konrad Curze Ja tam nie wnikam. To jego kolekcja czy tam dokumentacja czy jak on sobie to nazwał niech robi co chce jest w końcu dorosły nie ma 5- lat żeby no pouczać go, że niu niu nie wolno. Jedno mu trzeba przyznać czy miał konto inferno czy to co teraz czy chuj wie jakie to recenzje akurat fajne pisał.