Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Hexen - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Hexen - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5923)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Metykatykot - 23.08.2025

Kurwa tera bucha wziąłem jednego i mnie zmiotło ciutTongue

Sieczken to się powinno nazywaćPodobno kultowa

Ale w smaku zajebisty, słodki

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Metykatykot - 23.08.2025

Mocny w chuj. Tylko osuszony temat bez myjki vapo sieka. Nie wiem jak się wyrwać z tego,  jeszcze trochę zostało, a chęć zapalenia jest silniejsza

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Blade12 - 23.08.2025

Metykatykot ile trzyma cię ten hexen vapo ?

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Metykatykot - 24.08.2025

Blade12 nie patrzyłem na zegarek, ale między godziną, a dwiema prawdopodobnie. kej9 Ty coś ściemniasz, albo nie wiem, bo jak Ty miałeś dokładnie ten sam temat i 5g wyćpałeś w chyba dobę, to ja jestem Matka Teresa z katapultyPodobno kultowa niemalże niemożliweTongue

RE: Hexen - Opinie o produkcie - EmStO - 24.08.2025

Ziomalu wszystko jest możliwe Smile
Za czasów w 2k14/14 jak bym jeszcze legit hex to potrafiłem w sobie 5g wypalić.

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Piaskowiec - 25.08.2025

czemu niby wtedy byl legit a teraz nie jest bo nie rozumiem ? mi sie wydaje ze to wszystko jest to samo co kiedys, tylko to byla nowosc wtedy i wiekszosc zaczynala i tolerka byla inna, a teraz jak ktos juz jest wyjadaczem to go to nie zaskakuje petarda tak jak kiedys gdy nie znalo sie danego odczynnika, jezeli cos chemicznie jest hexenem to kiedys bylo to samo chyba ze tylko z nazwy teraz jest hexenem ale watpie.

RE: Hexen - Opinie o produkcie - EmStO - 25.08.2025

Piaskowiec jak bym Ci powiedział jak bym zapalił bo bardzo dobrze pamiętam smak dymu Smile👾

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Epsiakos - 26.08.2025

Jest legit, za to ręczę

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 27.08.2025

Mały dodatek do mojej recenzji Hexenu.

Moim najnowszym odkryciem związanym z hexem jest to, że świetnie na nim się wykonuje jakieś zadanie. Będąc pod wpływem tego narkotyku byłem w stanie spędzić koło 8+ godzin (z krótkimi przerwami) szkicując i była to czysta przyjemność. 2,5 godziny temu spaprałem coś przy modelu i long story short przez ten czas musiałem usuwać rozlany klej z bardzo bogatego w detale modelu i mimo monotonności tego zajęcia, dopiero teraz pozwoliłem sobie na przerwę (aby zapalić i podzielić się obserwacjami)...
Po prostu człowiek jest w stanie się zatopić w jednej rzeczy, ale bez większego problemu można ją przerwać. Nie doprowadza do męczącego hiperfocusa, który po paru godzinach po prostu staje się nużący, ale mimo tego trudno się z niego wyrwać, po prostu łatwiej jest się zatopić w jakiejś czynności i "bardziej" ją wykonywać / odczuwać. Warto przed wzięciem pierwszej dawki naszykować sobie kilka różnych zadanek, aby móc wzbogacić sobie tripa (jeszcze nie testowałem tej substancji do nauki / pracy, ale sądzę, że w małych dawkach by się sprawdziła).

Po czasie na refleksje mam jeden spory zarzut do cnego Escobar a - hex przybył bardzo wilgotny. Próbowałem go suszyć na różne sposoby - po prostu leżał sobie luzem, był długo na słońcu (ale ukryty przed Wielkim Bratem), parę dobrych godzin leżał pod mocno grzejącą lampką i wciąż jest wilgotnawy (taka luźniejsza feta)... Nwm czy coś robię nietak, ale szczerze powiedziawszy wolałbym zapłacić 400zł za 9 gramów suchego produktu - gotowego do konsumpcji (mniej obciążającego dla organizmu i lepiej przyswajalnego), bez pozostałości reakcji chemicznych. Mam nadzieję, że w przyszłości będzie wysyłany do konsumentów już wysuszony (nawet o te parę złotych droższy za gram). Ewentualnie z możliwością wyboru: więcej, ale wilgotnego, czy mniej ale już wysuszonego.

Wracam do wydłubywania kleju z modelu.

RE: Hexen - Opinie o produkcie - inked_kawadrat - 27.08.2025

Konrad Curze 
Może spróbuj oczyścić acetonem i wtedy wysuszyć?