Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania (/showthread.php?tid=5942)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - włodzimierz - 21.08.2025

Ja sobie kupiłem jakiś waniliowy taki proszek do robienia, ale jakoś mi nie siada

RE: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - Konrad Curze - 21.08.2025

włodzimierz

Warto pobrówać, bo łatwo jest się tym najeść a podczas jakiegoś brania jest to jedna z lepszych opcji wsparcia swojego organizmu. Niestety, nie powiem jaki ostatnio piłem (bo dziewczyna zamawiała i już śpi), ale był całkiem zacny - zwłaszcza po schłodzeniu smakowało, jak bieda milk shake.

RE: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - inked_kawadrat - 22.08.2025

Zajebiste przepisy, wchodzi gładko i dobrze syci - organizm ma z czego brać 

Robię praktycznie takie same mikstury lecz nie na mleku a na kefirze którego notabene nie lubię jednak świadomość że to wspaniała pożywka dla jelit ze względu na bakterie zrzuca smak na drugi plan. Poza tym czekoladowe białko, owoce czy masło orzechowe totalnie zabijają ten smak. 

KEFIR firmy KRASNYSTAW ALL DAY EVERY DAY Podobno kultowa

RE: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - kurvvisko - 23.08.2025

Ostatnio przez jelitówkę też mam fazę na kefir.

RE: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - Lifeisbrutal - 23.08.2025

Ja robię tak, płatki granola obojętnie jaki smak, mleko, jogurt pitny i dowolne owoce wszystko zależy od smaku jogurta pitnego, czasem dodaje też białko. Jak wypije kilka szklanek takiego koktajlu to nie jestem głodny przez kilka godzin.

RE: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - Dafidov - 23.08.2025

Wiadomka że kefir, naturalne bakterie dla organizmu po keto eskapadach będą zajebiste

RE: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - EmStO - 23.08.2025

Ja mam kilka takich własnych łatwych myślę, że i zdrowych Smile
Plarki owsiane express ze słonecznikiem i mleko w proszku
Kasza gryczana + Krakus mięso z udka kurczaka + cebulką i przyprawy 
Robię to na zmianę z makaronem i ryżem.

RE: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - horsii - 17.10.2025

Jak wszyscy wiemy, zupka chińska z parówką dostarcza wszelkich niezbędnych skladnikow wycienczonemu organizmowi. Podobno kultowa

RE: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - Konrad Curze - 04.11.2025

Moim nowym odkryciem są małe tortille. Szybko da się je przygotować przed braniem, są relatywnie proste, można do nich wrzucić praktycznie cokolwiek (od mięsa / fasolki - źródła białka, przez ser - tłuszcze, aż po szeroki wachlarz warzyw bogatych w witaminy np. papryka - wit C), do tego dorobić sos (np. oparty na jogurcie greckim), aby dzięki wilgoci "łatwiej wchodziły". Do popicia zielona herbata / yerba bogata w antyoksydanty i brzmi to jak sensowny posiłek.

RE: Łatwe i zdrowe ''posiłki'' w trakcie ćpania - Sniffiarz97 - 10.11.2025

Odżywka białkowa+ mleko pełnotłuste, trochę erytrytolu do tego. Piję w międzyczasie kreatynę+wit C I kollagnem. Wszystko co jest kaloryczne i w formie cieczy jeszcze przejdzie