Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
2-CMC - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: 2-CMC - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5958)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: 2-CMC - Opinie o produkcie - moher - 31.08.2025

Czas na najmłodszego z rodziny klefedroniastych. 
Przerwa od chlorów jakieś 2 tyg i świerzo po nie równej walce z Hexenem. 
Z ciekawości zamówiłem to coś i się nie zawiodłem w przeciwieństwie do 4cmc z tej samej stajni. Bezbolesny sniff, łagodny spływ i zero zwały pomimo dużej ilości wciągniętego tematu w jeden wieczór. 
Euforia i tylko euforia bez żadnego speeda( pewnie hexen zrobił swoje). Działanie podobne do mefedronu lecz o połowę słabsze, dlatego trzeba wsunąć trochę dłuższe kreski żeby coś poczuć.
Ogólnie bardzo spokojny euforyk, bez przypału i zwały. Lepiej dwojkę wybrać niż tą nijaką 4cmc.
[Obrazek: IMG20250831122222.jpg]
Kolor jasno żółty, przyszedł w dwóch dużych kamieniach mimo małego zamówienia. Szybka paczka i bardzo dobry kontakt. Dzięki HL market i pozdrawiam

RE: 2-CMC - Opinie o produkcie - DarkSonia - 31.08.2025

nie żebym miała parcie na kryształ  Big Grin ( no dobra parcie mam )
ale na tym foto, to wygląda tak słodko, że by się zjadło w całości od razu.  Heart
jak taka słodka galaretka haha  Big Grin
wiem wiem... już się uspokajam. ;p

RE: 2-CMC - Opinie o produkcie - JureKiler - 31.08.2025

moher euforia? Big Grin bardziej pustej stymulacji nigdzie chyba nie osiągnąłem niż po tym półtorej miesiąca przerwy od RC 0 euforii moim zdaniem czysta stymulacja

RE: 2-CMC - Opinie o produkcie - DarkSonia - 31.08.2025

kurcze JureKiler Jurek - żeby nie było, że się czepiam  Heart
ale ostatnio w Twoich reckach ketonów, to czytam praktycznie o samej stymulacji
jest coś o czym nam nie mówisz? i Twoje zapasy Mememłona hymmm  Big Grin
jesteś podejrzany o składanie fałszywych zeznań ... prokurator prosi o współpracę

dawaj krótko, co tam leci  Big Grin

DarkSonia no tak jak pisałem robiłem przerwę którą wyniosła 6 tygodni a ze popiłem na mieście i pod ręką miałem 2cmc higha to podjadłem i to była speedujaca stymulacja ja tam eufo żadnego nie odczułem serio. Nos rozpierdolilo tragicznie zwały praktycznie żadnej nie uświadczyłem zwykłe zmęczenie fizyczne

RE: 2-CMC - Opinie o produkcie - EmStO - 31.08.2025

Dupy nie urywa ...

EmStO no 2cmc dupy nie urwie Big Grin aktywne w miarę swoich możliwości ale nic specjalnego

RE: 2-CMC - Opinie o produkcie - Dafidov - 31.08.2025

A czego wy oczekujecie po 2cmc? Ja się w ogóle dziwie, że taki sklep jak high wprowadził to do oferty

RE: 2-CMC - Opinie o produkcie - EmStO - 31.08.2025

Kiedyś to od kogoś miałem nie pamiętam ale poza delikatnym speedem niczego innego nie doświadczyłem no może poza wkurwieniem przy dawkach 500mg + bo po niżej lipa.
Szkoda nerwów i zdrowia 💯🍄😉

EmStO stymulacja jest jak ktoś lubi speedujace chlory to będzie to dla niego idealne. Fakt faktem trzeba napierdalac co chwilę ale to też może być wina mojej tolerki