![]() |
|
Dubai Style - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Dubai Style - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=6004) |
RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - Dafidov - 06.10.2025 3mmc + wypełniacz, który wygląda jak kanna
RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - Czeslawo - 18.10.2025 ![]() Dubai Style od High-LifeMarket = idealna mączka, bez wilgoci. Zapach ? Trudni określić, trochę w stronę słodkiego. Test 20 mg, przy braku przeciwwskazać, czy niepożądanych poszedłem 50 mg. Wjazd ? Szybki, bardzo dobre się odkurza, spływ gorszy niż wygląd… ale daje radę. .Ta ilość ledwo połaskotała głowę. Dawka 100 mg – lepiej ciekawiej, czuć działanie 3-MMC, może odrobina NEP-a ? Trudno powiedzieć. Efekty to minimalne pobudzenie, empatia mieszająca się z euforią, ogólnie te efekty nie są jednoznaczne dla mnie, fajne działanie lekkie i w miarę łagodne (wszystko zależy jak tester ma głowę wyparną przez chemię ).Kolejne 130 mg wrzucone po 40-50 min podbiło/wzmocniło przyjemne efekty, doszła trochę gadatliwość, lekkie zawiechy z bananem na twarzy. Brak parcia na dorzutki, wręcz umiarkowanie niskie, nie wystąpiło jakiekolwiek strucie substancją. Dubai Style na, 3-metylometkatynon, jak dla mnie łagodniejsza wersja solisty. Daje radę na zasadzie, chcesz wyskoczyć gdzieś, pogadać, nie "naćpać się w 3 dupy" - to będzie w sam raz.
RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - Klefedron12345 - 25.10.2025 Nie wiem czy było wspominane w tym wątku. Aromat przypomina bardzo czekolade
RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - High-LifeMarket - 15.12.2025 Nowy Dubajski mix - 3MMC + 4MMC Zapraszamy do testowania!
RE: 4-CMC - Venom255 - 18.12.2025 A powiedzcie mi co się znajduje w tej mieszance to jest psychodelik stymulant czy eufo?
RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - SztywnyMisza - 18.12.2025 Venom255 przeciez post nad toba kurwa jest napisane..... MIX 3MMC+4MMC RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 25.12.2025 Dla mnie spływ był równie mało inwazyjny jak sama aplikacja - przyjemna sprawa. Konsystencja tego mixu jest idealna - nie sprawia problemu postawienie kreski, nie lepi się do karty jak pojebane. Efekty są natychmiastowe. Nie zapycha klamy. Nie upierdala niemiłosiernie, daje przyjemny stan, który utrzymuje się ponad godzinę po przyjęciu około 120mg. U mnie wystąpiło uderzenie euforii dopaminowej oraz zwiększone libido. Czułem się zajebiście, bez żadnych skutków ubocznych. Wystąpiło parcie na dorzutkę chyba ze względu na to piękne jebnięcie na starcie, które chciałem powtórzyć. Myślę, że ten wynalazek świetnie sprawdził by się do chemsexu lub po prostu kulturalne wyjście gdzieś wieczorem z ludźmi. Chociaż samotne posiadówy z tym tematem też są bardzo przyjemną sprawą. RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - Klefedron12345 - 25.12.2025 Generalnie mix 3mmc i 4mmc jest świetny. Dobrze sie uzupełniają te substancje RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - teR - 25.12.2025 Może wszystko fajnie, może ktoś kto lubi kolory i inne bajery sie skusi. Jednak ja preferuję sprawdzone metody chce 3mmc biorę 3mmc, chce 4mmc biorę 4mmc. Żadne kolory i cuda wianki mnie nie przekonają. Tym bardziej, że ten proch wygląda jak jakaś maczana zmielona. RE: Dubai Style - Opinie o produkcie - kaziu86 - 31.12.2025 wyglada jak stolec dubajskiego szejka |