Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Pytania i odpowiedzi (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc (/showthread.php?tid=6064)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - TheEnd - 22.10.2025

(18.10.2025, 15:43)Lisu10 napisał(a): Jaki wypadek ? jakie ćpanie? Bracie to akurat daje chłopakom więcej motywacji do oracy oraz sił .  Zamawiałem ostatnio u Escobar tego neodymowy,no i bajeczka ,chwalimy to .

A po fete to gdzie ? Kiedyś u nas na dzielni byla amfa, ale od 2 lat nie ma,pamiętam ostatnie juz chwilę amfy to byla taka pasta różowa jeszcze. zamawiałem ostatnio nep od Escobat i powiem ci petarda ,chwalimy sobie.

No i o to mi chodziło krótko zwięźle i na temat bracie,czyli cmc bedzie typowy speedzik ze szczyptą delikatnej euforii??

Amfa ----> High-LifeMarket 

Sklep znajdziesz na forum w dziale partnerskich sklepów.

RE: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - Dafidov - 22.10.2025

Tylko ta amfetamina słabiutka strasznie, mi jako mi byłoby szkoda na nią kasy

Osobiście nie brałem. Ale opinie w miarę ok więc dlatego też poleciłem mu High-life no i w sumie tylko on tu ma fetę na forum 
Jeszcze jest ch**-*ol**b*.x**
Też mają fetę i nawet dość drogi za 5 sobie życzą ale jak z jakością też nie wiem bo nie brałem od nich.
Ty próbowałeś Dafidov ?
Aha luknij na PW 🤘🏼

RE: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - Forsik1910 - 22.10.2025

Jest pasta od high podobno mocniejsza,w to bym celowal

RE: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - Dafidov - 22.10.2025

A wiecie gdzie dostać ta amfetaminę "siarczan"? Co kiedyś miał duch to naprawdę waliło w cytrynę jak trzeba

RE: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - Forsik1910 - 22.10.2025

cebulka,siarczan amfetaminy jest,ale ryzyko duze ze dostaniesz hujnie

Na bzarze tego pelno. Ale siarczan to i tak nie leżał nawet przy tym co amfa na BMK robi....
Ale jak to lubi..

RE: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - Konrad Curze - 05.11.2025

Dawno nie widziałem równie idiotycznego pomysłu... Ćpanie na wysokości prosi się o wypadek, natomiast konstrukcja tworzona przez taką ekpię, do solidnych raczej nie będzie należeć. Są bezpieczniejsze dla wszystkich zaangażowanych metody dodania sobie energii (np. yerba mate, która stopniowo uwalnia guaranę i jest zdecydowanie zdrowsza).

RE: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - doxyou - 05.11.2025

Nie bardzo rozumiem to wielkie oburzenie za każdym razem kiedy temat jest o ćpaniu w pracy.

Znakomita większość z was przyjmuje Apvp albo NEPa vapo, co już jest igraniem z ogniem.

Wystarczy ukryta wada serca i po za dużej kresce/buchu pierdolnie jak bomba w metrze.

Takie samo zagrożenie czeka na was podczas przechodzenia na czerwonym świetle albo prowadzenia auta.

Każdy udzielający się na forum (mam nadzieję) jest osobą dorosłą, odpowiedzialną za swoje czyny i posiadającą własny rozum.

Nie istnieje "bezpieczne" miejsce do ćpania.

Jesteś odpowiedzialnym użytkownikiem i zażywasz w mieszkaniu?

Przy odrobinę za dużej dawce godmode wywołanego przez nadmiar dopaminy możesz wypaść przez balkon bujając się na barierce - tak samo jak założyciel wątku podczas godmode może zbyt odważnie chodzić po rusztowaniu i się z niego spierdolić.

Dajcie spokój.

RE: avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc - Konrad Curze - 05.11.2025

doxyou 

Zależy od rodzaju pracy - w tym przypadku nie dość, że pracują na wysokości (bezpieczeństwo), to mogą zaszkodzić swojemu otoczeniu (współpracowników i przechodniów / innym losowym osobom) i finalnie to co robią na rusztowaniu raczej będzie gorszej jakości (co też może potencjalnie z czasem być źródłem niebezpieczeństwa / dodatkowych kosztów dla zleceniodawcy). Jak się bierze w warunkach domowych / imprezowych to szkodzi się tylko sobie i odpowiada się za swoją krzywdę (potencjalny rykoszet w bliskich osobie zażywającej), ale ma to wymiar o wiele mniejszego domina. Oburzenie dotyczy tego wymiaru - owszem nie ma czegoś takiego jak "bezpieczne branie", ale można przynajmniej odpowiedzialniej do tego podchodzić i z poszanowaniem osób postronnych. Są prace, w których bycie na dragach nikomu większej krzywdy nie zrobi.