![]() |
|
Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Redakcja (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=61) +--- Dział: Pytanie dnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=63) +--- Wątek: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 (/showthread.php?tid=6139) |
RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - EmStO - 23.11.2025 Nie te czasu jak się biegało i kreśliło w towarzystwie . Opowiem Wam historie kiedyś kiedyś wbił do mnie ziomek znamy sie od piaskownicy trochę tam wypiliśmy przyjebalismy eutylonu a na koniec benzo . Budzę się rano leżę na glebie w lazience co jest do huja jakies butelki puszki pety wszędzie słoiki potłuczone …. Ale kurwa gdzie torba z kamykiem 3g poszło ? Chyba ziomek sie tak porobił i niechcący go sobie wziął bo jak mi opowiadał a jemu znowu baba ze wył w nocy dziwnie i napierdalal w ścianę a jak babka weszła do pokoju to tak leżał zwyniety w takim leżaczku dla psa wył i napierdalal po ścianach w środku nocy xD RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - Konrad Curze - 24.11.2025 Myślałem, że na impreazach, na których ja bywałem działy się porządne akcje, ale słuchając tych opowieści to te spotkania, w których brałem udział to absolutna kulturka (zakrapiana świeżym, pachnącym mefedronem i w mniejszym stopniu innymi używkami). RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - Sniffiarz97 - 24.11.2025 Chłopak mojej koleżanki grubo po 40, ja mam 29.lat, było to z rok temu, chłop się zachwycił NEPem,.brał jakiś kryształ od sebixa i się zafascynował. Ja byłem bardzo ufny i mieliśmy u koleżanki imprezę i ten chłopak jej z nami nie poszedł. Zrobił tak że widział gdzie chowam do swojej torby z ciuchami i z 15g zrobiło się 5, kazałem oddać im kasę. Oddali jakąś część ale smród został. Gościu taki nafurany poszedł do.pracy, pierwszy raz i ostatni się z nim widziałem RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - EmStO - 25.11.2025 No kurwa ładnie się dzieje niektórzy ćpuny jebane nie maja wstydu i za grama by gdzieś w koncie pale opierdolil kutas niemyty !! RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - Konrad Curze - 25.11.2025 EmStO Strzelam, że jedną z pierwszych jakie dragi zabierają człowiekowi to godność i wstyd... później to tylko eskaluje RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - EmStO - 25.11.2025 No kurwa mi to się w głowie nie mieści…. Ja nie raz zapraszałem znajomych gdzies robilismy spoty w piewnicy jak było zimno był szwecki stół to po huja kraść ? Mnie jak by się ktos zapytał czy mu zajadę tak ooo napewno bym nie odmówił . RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - JureKiler - 25.11.2025 Ja teraz jak mam gdzieś walić w towarzystwie to biorę sobie parę kapsułek po witamina robię z 4-6 bomb i zarzucam co parę godzin na oko z 500mg Pamiętam jak mniej doświadczony trochę ziomek zapytał czy coś mam na takowej imprezie mówię że mam ale bomby porobione i dałem mu jedną hahahahh kurwa nie mogłem się przestać śmiać jak mu te 500mg 4cmc wjeżdżało na bańkę pot to mu kapal z czoła RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - EmStO - 25.11.2025 Ahh te poty z czoła sle musiał mieć piękna pizde hehe xD tak jak ja kiedyś po 4cmc r83
RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - Konrad Curze - 26.11.2025 JureKiler Jeżeli jestem w towarzystwie przy którym wolałbym unikać otwartego brania, ale wciąż być nafurany to podobnie czynię. Też sprawdza się naszykowanie paru bombek na plener / prowizoryczne warunki i da się to o wiele subtelniej przyjąć niż rozkłądając cały warsztat do wciągania. RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - DarkSonia - 26.11.2025 (25.11.2025, 10:30)JureKiler napisał(a): Ja teraz jak mam gdzieś walić w towarzystwie to biorę sobie parę kapsułek po witamina robię z 4-6 bomb i zarzucam co parę godzin na oko z 500mgNie wyobrażam sobie zaYebać 500mg klefa
|