![]() |
Alfa-PiHP Crystal - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Designer-Chems.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=54) +--- Wątek: Alfa-PiHP Crystal (/showthread.php?tid=676) |
RE: Alfa-PiHP Crystal - Yalasek - 31.10.2022 (29.10.2022, 12:32)SztywnyMisza napisał(a): tak tobie z pewnością dadzą jak ty 0 sensownych opini piszesz sniff, ale mogę przyrzazyc tez tyle ze bez zarowki zatem czy z lufy normalnie bd szlo to vapowac ? (29.10.2022, 07:23)furiat napisał(a): to daja sample ? tak, 80 procent vendorów ma osoby promujące sklep także takowe sample można zwyczajnie wychaczyć czasem 1 próba a czasem 10 nie prosząc się a z polotem a i można stałą współpracę ogarnąć sobie na lajcie rozwijająć zdolności konwersacyjno manipulacyjne xD no i nie placisz jak te dekle co 2 tyg po 5 stów żeby się naćpać trucizną, a więc a to wygląda mniej wiecej brachu RE: Alfa-PiHP Crystal - Szyderca - 31.10.2022 Hehe hehe ja mogę wydać nawet tyle co miesiąc bo mi się zwróci po 1,5g alfy hehe po drugie ja nie wale tego syfu. RE: Alfa-PiHP Crystal - olenucki - 05.06.2023 ![]() Alfa jak powinna być chyba. Ma charakterystyczny zapach, jest mokrawa albo raczej plastyczna. Towar ma przemocarnie intensywny smak, dlatego do wciągania linijek mi nie podchodzi. Za kwadransie zaczynam vapo ![]() Już zacząłem.. uuuuuff, ale fajnie. Muszę sobie zapalić na trzeźwo, no bo po bombce z 3-MMC analogu to w ogóle nie ma sensu.. złapię jeszcze jednego buszka i daje sobie spokój. Wrócę do tego jak wytrzeźwieje a jak będzie kopać tak jak sobie to wyobrażam że by dawało w pizde to vapo to chyba został fanem :-) Sort jest konkretny, tylko łeb ostro mnie po nim napierdala (zawsze mnie łeb nakurwia po Alfie!) Czy wy też tak macie? Jak sobie z tym radzicie? Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak sobie z tym poradzić? Jak powinno się prawidłowo używać alfy żeby uniknąć uboków? Proszę o jakieś wskazówki.. jestem zupełnie NOWY w tym temacie.. Pozdrooooooo! RE: Alfa-PiHP Crystal - wwojtuss - 06.06.2023 moze nie cpaj jakiegos "analogu" 3mmc, cmcka i alfy na raz, wtedy unikniesz ubokow @"olancucki" RE: Alfa-PiHP Crystal - olenucki - 06.06.2023 wwojtuss jaki kochanuutki jesteś że zamieściłeś komentarz, dziękuję Ci Wojtuś. Właśnie niby to już nie pierwszy raz, ale jak otwarlem list to oszalałem. W ogóle nie byłem zdecydowany konkretnie co do tego jaki odczynnik chce testować.. to sobie po raz kolejny udowodniłem jaki jestem ogarnięty i rozgarnięty.. czyli wcale, za to roztargniony... Ej to jeszcze nic.. na dobitkę wziąłem BENZO na palucha i oblizalem.. zamulilo mnie w kurwę i w ogóle mam zjebany lot dzisiaj. Okropnie się czuję po wymieszaniu wszystkiego ze wszystkim. Chciałbym cofnąć czas. Nabijam lufę.. topie grudę.. podgrzewam i zasysam dym... Uuuuuhhh. To jest na prawdę niezłe. Jeśli tylko tolerka nie będzie skakać jak szalona... I będzie się dało raz na kilka dni się tak zabawić bez straty pelni efektów pobawić z vapowaniem tej alfy, to będzie zajebiście w chuj! Właśnie takiej stymulacji, spidu potrzebowałem. Osobnego produktu który będzie to dawał. RE: Alfa-PiHP Crystal - ProducentRC - 06.06.2023 @"olancucki" analog alfy się chowa w porównaniu do a pvp od Escobara, jakbyś spróbował pvp po pihp zawsze byś miał niedosyt, jedyny sort pihp który dorównywał jakościowo pvp to było piph w żółtych kryształach od Pablo, pięknie skrystalizowane, jeszcze piękniej kopało a jeszcze lepiej smakowało vapo, masz chęć na prawdziwą alfę to wyczekuj dostawy u El Patrona, i jak żarówki nie masz możliwość zrobić to polecam przyjebac 100-150mg i pójść po żarówkę, będziesz miał tyle pomysłów jak odpowiednią żarówę zrobić wtedy i zapał ![]() ![]() RE: Alfa-PiHP Crystal - olenucki - 07.06.2023 ProducentRC dzięki za info. fiodor Wszystko pięknie tylko że pvp jest mniej euforyczne, mocniejsze, schizogenne plus na pewno dłużej dziala od pihp. Ja się tego boję... A właśnie! Kupiłem sobie zajebista lufkę do palenia alfy i niektórych innych odczynników.. jestem taki zadowolony że szok! Wydałem na nią 20zl ostatnie, ale było warto. Lufa jest na prawdę długa i przez co wygodna do palenia (mam bardzo duże dłonie) a na dodatek nie poparze się. ![]() Pozdrawiam! RE: Alfa-PiHP Crystal - Wargod2633 - 08.06.2023 Tą alfa strasznie smierdzi, mam też z innego źródła wogole nie czuć zapachu i ma odcień lekko brazowy. Sprawdze porównam i coś opiszę 😉 RE: Alfa-PiHP Crystal - Wargod2633 - 09.06.2023 (08.06.2023, 21:17)Wargod2633 napisał(a): Tą alfa strasznie smierdzi, mam też z innego źródła wogole nie czuć zapachu i ma odcień lekko brazowy. Sprawdze porównam i coś opiszę 😉 Ta brązowa czesze niemiłosiernie😳 RE: Alfa-PiHP Crystal - Ouziv - 09.06.2023 Każda alfa ma swój wyczuwalny zapach.Przyznać rację trzeba ta ma konkretną woń.Ale działa jak trzeba.Jest to chyba jedna z najbardziej alf wyczuwalnych pod tym względem |