Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
MDPHP Powder - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Designer-Chems.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=54)
+--- Wątek: MDPHP Powder - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=677)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: MDPHP Powder - Diabeuu666 - 03.07.2024

Tak nadaje się..każdy się nadaje.
Kurde z chęcią bym spróbował może wezmę piątkę na próbę ale Vendor ma chyba trzy rozne MDPHP. Ktoś może poleci w który celowac jeśli chodzi o moc i vapo przede wszystkim

RE: MDPHP Powder - kej9 - 03.07.2024

No jak do vapo to freebase

RE: MDPHP Powder - smakosz - 03.07.2024

nada sie to jako zamiennik alfy pvp? dobra jakość tego mdphp w tym sklepie?>

RE: MDPHP Powder - sebekx9 - 03.07.2024

Up

Nada się, aczkolwiek tutaj dużo noradrenaliny jest, wiecco rozdygotane podobnie jak przy pvp, dawkowanie podobne, może ciut mniejsze, dłużej trzyma

Imho do vapo lepiej pvp niż mdphp

Dłużej trzyma, sajdy też dłużej

RE: MDPHP Powder - Diabeuu666 - 04.07.2024

(03.07.2024, 22:58)smakosz napisał(a): nada sie to jako zamiennik alfy pvp? dobra jakość tego mdphp w tym sklepie?>

Mdphp nie ma nic wspólnego z apvp.
Aiphp, apvp, aphp tak to są podobne RC.
Ale MDPHP to jak mdpihp, mdphp

Jak zamiennik apvp to bym celował w aphp abo aiphp ale ciezko z tym..więc Nepa jakiegos bardzo dobrego jak np taki jak miał Frogg.

RE: MDPHP Powder - rocky90 - 06.07.2024

Tylko że a-phip jest przyjemna w rozsądnych dawkach a w tej pvp czuć ta noradrenaline tak jak wyżej ktoś napisał.Dla mnie nie przyjemny stan

RE: MDPHP Powder - Diabeuu666 - 07.07.2024

Widocznie trafiłeś na jakiś dziwny sort bo apvp jak wejdzie to czujesz się jak Bóg dosłownie.

RE: MDPHP Powder - olenucki - 17.07.2024

[Obrazek: IMG-20240711-100035.jpg]

Mdphp powder jest genialny do snortu.
Do vapo się nie nada, ale to jest właśnie tą różnica między formami powder, crystal a freebase.

Jest to bardzo mocny i inhibitor noredrenaliny.
Coś co kocham. I nie tylko ja. 

Polecam jak najbardziej i pozdrawiam forumowiczów!! Olenucki

RE: MDPHP Powder - LoginLogin123 - 28.07.2024

A nie ma HCL na sklepie?. Przyznam że takie coś to wolę vapowac niz sniffowac

RE: MDPHP Powder - shaqu245 - 10.08.2024

Lukas1985  może ty mi pomożesz odświeżyć pamięć. Wiem że masz sporą wiedzę Heart
Kiedyś były beżowe prochy mdphp i mdphp w krysztale. Obie idealnie się vapowalo.
Gdzieś czytałem (ale właśnie nie jestem pewien "co w którą stronę) że to właśnie mdphp freebase jest najgorsza wersja do vaporyzacji.
Po części pokrywa się to z moim doświadczeniem bo zwykle pudry i kryształy bardzo ładnie się topiły(na taka normalną krople dająca dużo pary)a jak próbowałem vapować freebase to zamiast kropli miałem jakby olej który ledwo dymił a od ognia tak uciekał jak diabeł z nieba ,a żeby dał dużo pary to trzeba było 4 razy mocniej grzać niż zwykle.
Jesteś w stanie coś powiedzieć na ten temat?