![]() |
Bromazolam Powder - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Designer-Chems.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=54) +--- Wątek: Bromazolam Powder (/showthread.php?tid=684) |
RE: Bromazolam Powder - ProducentRC - 11.09.2022 Mnie po 20mg i 8 piwach tak o składa... Albo to tolerancja albo to dosypka w co wątpię... RE: Bromazolam Powder - shaqu245 - 15.09.2022 budynmalinowy spróbuj zmniejszyć dawke. Też z początku miałem z tym problem. Spróbuj może tak jak w przypadku alpry... 0.25-0.5-1mg i dopasujesz pod siebie tylko rob przerwy żeby było można przeanalizować cały profil działania. A wiec tak... Zamówiłem juz dwa rrazy . Aktualnie zrobiłem zapas 2g prochu bo jak się trafi z dawką to super działa. Jakość rewelacja, nic więcej nie trzeba mówić. Rozpuszczam w spirytusie. Na 50ml sypie 150mg i 87% sie od reki rozpuszcza,później łaźnia wodna rozpuszczam resztę na ciepło. Dolewam wody z syropem owocowym i eliksir gotów. Zalecam ostrożnie się do tego zabrać przy pierwszych kontaktach. Ja na początku zrobiłem butelkę 150ml 1mg/ml (mam małą tolerancję). Nawet nie pamiętam kiedy zerwało taśmę, byłem po zapas spirytusu i skończyłem cały pierwszy gram na amnezji ![]() ![]() Osobiście uważam że działa mocniej amnezyjnie od alpry w takiej samej dawce. Ostatnie benzo które zrywało mi tak film- sedam . W odpowiednio dobranej dawce działa super. Wycisza, nie powoduje amnezji czy senności. Mocne działanie przeciwlękowe i prospołeczne. Zdjęcia aktualne z przed kilku dni. ![]() ![]() RE: Bromazolam Powder - daniel776 - 01.11.2022 z całą pewnością dziala dziala mocniej od alpry i to kilkukrotnie RE: Bromazolam Powder - Dilleraaaa - 14.11.2022 Bromazolam Benzo jedno z lepszych jakie próbowałem,zamówione w prochu jak I w pillsach.Co do dawkowania jeden pills i jak ręką odjął schizy odeszły,powoduje wyciszenie,senność ogólny spokój ducha.Po maratonie jak znalazł.Jeśli miałbym porównywać proch pomiędzy pillsami to nie widzę znaczącej różnicy w działaniu jedynie w dawkowaniu. Przy pillsach nie radziłbym przekraczać dawki 6mg może spowodować lekką amnezję i nieogar. RE: Bromazolam Powder - daniel776 - 15.12.2022 ten nowy sort różni się czymś w działaniu? RE: Bromazolam Powder - olenucki - 13.03.2023 Jupi! Bromazolam zamówiony .. RE: Bromazolam Powder - olenucki - 18.03.2023 Definitywnie aktywny sort. Ale mnie zamulilo. Trzeba uważać na dawkowanie. RE: Bromazolam Powder - olenucki - 19.03.2023 (11.09.2022, 21:48)ProducentRC napisał(a): Mnie po 20mg i 8 piwach tak o składa... Ja właśnie czekam na atomizery 10ml, glikol propylenowy oraz butelkę farmaceutyczna do sporządzenia roztworu. RE: Bromazolam Powder - ProducentRC - 19.03.2023 @"olancucki" a nie lepiej w spirytusie zrobić roztwór na przykład 250mg-100ml 1ml-2,5mg wychodzi, idealne do dawkowania wolumetrycznego, do glikolu mój znajomy fma dawał fajnie kopało ale alfa kopie mocnej od fma w glikolu vapowana, tylko fma bardziej funkcjonalne jest dla ludzi którzy mieli kilka razy styczność z alfą, RE: Bromazolam Powder - olenucki - 19.03.2023 ProducentRC Ja wolę glikol bo nie pali tak mordy jak spirytus. Używam atomizerów bo umiem przeliczyć ile mg na 10ml (daje 40mg i mam 1mg na sprayu. |