2-MMC - Ortomefedron, 2-Metylometkatynon - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Euforyki i empatogeny (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: 2-MMC - Ortomefedron, 2-Metylometkatynon (/showthread.php?tid=71) |
RE: 2-MMC - Ortomefedron, 2-Metylometkatynon - kot_kreskowy - 01.06.2022 (01.06.2022, 18:03)wwojtuss napisał(a): dla tej substancji niewarto byc trzezwym Ale zawsze warto być trzeźwym dla samego bycia trzeźwym To też jakieś rozwiązanie RE: 2-MMC - Ortomefedron, 2-Metylometkatynon - wwojtuss - 01.06.2022 (01.06.2022, 18:53)kot_kreskowy napisał(a): Ale zawsze warto być trzeźwym dla samego bycia trzeźwym dla siebie samego zawsze, ale dla przyjebania 2mmc to sie nie oplaca akurat RE: 2-MMC - Ortomefedron, 2-Metylometkatynon - Kajabuza - 02.06.2022 kot_kreskowy brachu rzycia nie znasz? Cena pewnie stąd, że szukają fr... Którzy Widząc MMC w nazwie zabulą paczkę za sztukę lekko klepliwej synstacji xd Za 30 za sztukę to myślę uczciwa cena (PLN) RE: 2-MMC - Ortomefedron, 2-Metylometkatynon - kot_kreskowy - 02.06.2022 Nigdy mi nawet nie przyszło do głowy aby to kupić. To jest słaby szit. RE: 2-MMC - Ortomefedron, 2-Metylometkatynon - Alkopoligamia - 02.06.2022 2MMC miałam przyjemność testować jakiś czas temu od Sandka. Jak dla mnie substancja lepsza niż 3. Działanie subtelniejsze ale przyjemniejsze. Euforia na podobnym poziomie ale stymulacja o wiele mniejsza. Nie ma zjazdu zero schiz xd A tak na serio to człowiek po zabawię czuje się na prawdę dobrze i sumienie nie dręczy xD (Mnie dręczy za każdym razem po ćpaniu...) RE: 2-MMC - Ortomefedron, 2-Metylometkatynon - wwojtuss - 02.06.2022 (02.06.2022, 09:04)Alkopoligamia napisał(a): 2MMC miałam przyjemność testować jakiś czas temu od Sandka. Jak dla mnie substancja lepsza niż 3. Działanie subtelniejsze ale przyjemniejsze. Euforia na podobnym poziomie ale stymulacja o wiele mniejsza. Nie ma zjazdu zero schiz xd A tak na serio to człowiek po zabawię czuje się na prawdę dobrze i sumienie nie dręczy xD (Mnie dręczy za każdym razem po ćpaniu...) ale dawkowanie wzgledem trojki to prawie dwukrotnie wieksze xD szkoda kasy na takie efekty moim zdaniem RE: 2-MMC - Ortomefedron, 2-Metylometkatynon - Alkopoligamia - 02.06.2022 (02.06.2022, 09:51)wwojtuss napisał(a): ale dawkowanie wzgledem trojki to prawie dwukrotnie wieksze xD szkoda kasy na takie efekty moim zdaniem Ja mówię o zarzucaniu podobnej ilości moja głowa różnie przyjmuje stymulację dlatego patrząc jedynie na euforię moim zdaniem ta w dwójce jest przyjemniejsza ^^ RE: 2-MMC - Ortomefedron, 2-Metylometkatynon - inspiron - 02.06.2022 zarzucałem 2mmc od predka i jest to dla mnie lepsza substancja niz cmc fajnie dziala euforycznie i fajnei stymuluje ogolem bardzo fajny produkt RE: 2-MMC - Ortomefedron, 2-Metylometkatynon - dimiliki - 03.06.2022 od jakiegoś czasu zastanawiam się żeby to zamówić i chyba się skusze RE: 2-MMC - Ortomefedron, 2-Metylometkatynon - Kajabuza - 04.06.2022 Zapomniałem, że to nie 2017 z tą uczciwą ceną 30 PLN xd a tyle jakoś kosztował. 4-5 dyszek bym dał w detalu ponieważ: Substancje jeszcze z czasów theexplo miło wspominam, nie raz szukałem w necie gdzie można dostać i się zastanawiam czy zajebista jakość nie czyni z dwójki dobrego RC. (jak w przypadku 3mmc wiele osób pamięta sorty które trzymały ładnie 2-3h a są też sorty które działają krótko i słabo) W każdym razie ja się skusze jeśli będę robił zakupy w sklepie który to ma |