![]() |
Piguły robione na 3-mmc - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Tabletki/Kapsułki (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=29) +--- Wątek: Piguły robione na 3-mmc (/showthread.php?tid=74) |
RE: Piguły robione na 3-mmc - kot_kreskowy - 19.07.2022 (19.07.2022, 15:20)kiertnik82 napisał(a): Ja miałem te double trouble i 5g 3mmc w kamieniu. Najpierw piguła i na wejściu poprawka 100-150mg sniffa i giiiit Miałem kilka miesięcy temu też te piguły double trouble ,zielone takie i lipa straszna. Obydwie zeżarłem i praktycznie na granicy placebo. Dla mnie to przereklamowany shit. Szkoda kasy. RE: Piguły robione na 3-mmc - kiertnik82 - 19.07.2022 To chyba trafiłeś jakieś lipne, bo mnie robiły dobrze i ogólnie ludzie się o nich dobrze wypowiadali. Ja akurat nie mam tolerki to na pewno na mnie troche mocniej zadziałały, ale czułem książkowe działanie 3mmc. Oczywiście nie to co w 2013-2014r. bo wtedy to 3mmc było takie że po 250mg bombce i 100 w nos przez pół godziny mówiłem tylko "o jaaaaaaa", a całe działanie trwało z 3 godziny. RE: Piguły robione na 3-mmc - kot_kreskowy - 19.07.2022 Nie wiem czy były lipne czy też nie, dostałem je w akcji samplowej z gównosklepu ,który je wprowadził bodajże jako pierwszy. Wjebałem je w zasadzie jedna po drugiej i dupa, nic, zero efektów. Wiem,że niektórzy je sobie zachwalali, że niby działają, ale ja nie poczułem niczego. RE: Piguły robione na 3-mmc - kiertnik82 - 19.07.2022 Hehe, to ja też miałem z gównosklepu, jeżeli o tym samym myślimy. Ja jadłem i po 20-30 minutach już wchodziła euforia, obraz latał itp itd całość ich działania zamykała się w 2 godz. Chuj z tym. Szkoda że teraz nie ma nigdzie dobrego 3mmc. RE: Piguły robione na 3-mmc - M4xxdd - 19.07.2022 Wszyscy je zachwalili bo Ci którzy tego nie robili nie zostali dopuszczeni do głosu w tamtym temacie. Nie były złe ,ale.. brakowało w nich czegoś. Tak jakby tam było więcej wypełniaczy niż samej substancji. RE: Piguły robione na 3-mmc - kiertnik82 - 19.07.2022 Bardzo możliwe, że tak było. W sumie 3mmc w kamieniu od nich też dupy nie urywało. W sumie to jadłem w dzisiejszych czasach tylko od nich, więc nie mam porównania do innych. Mam tylko porównanie do 3mmc, które latało w 2014r. u Gienka oraz 3mmc z Czech w tamtych latach. Oj robiło to czasami lepiej niż mef. RE: Piguły robione na 3-mmc - Kapitan - 20.07.2022 Ile mg mają piguły 3mmc btc RE: Piguły robione na 3-mmc - KACPER - 20.07.2022 (19.07.2022, 18:56)kot_kreskowy napisał(a): Miałem kilka miesięcy temu też te piguły double trouble ,zielone takie i lipa straszna. 150mg - żal pieniędzy Kapitan 200mg rowniez uwazam ze to zal szmalu, ale co kto woli ![]() RE: Piguły robione na 3-mmc - Czeslawo - 10.01.2023 Dostane u jakiegoś Vendora piguly na 3mmc ( wiem, ze duzo osob poleca 3mmc w kamieniu lub zamiast 3mmc to 6-apb , jednak poszukuję 3mmc w pigule ![]() RE: Piguły robione na 3-mmc - mati54 - 12.01.2023 (19.07.2022, 18:56)kot_kreskowy napisał(a): Miałem kilka miesięcy temu też te piguły double trouble ,zielone takie i lipa straszna. Mialem dokladnie to samo, na niebieskim pisali ze takie mocne zeby walic na pol jedna xD wzialem 2 w godzine i doslownie nic |