4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=2193) |
RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Vemper - 06.10.2023 Sprawdziłem te zdjęcia. To jest dokładnie ten sam sort. Najwidoczniej inaczej wyobrażałem sobie igły XD Dodam jeszcze, że po zjedzeniu paru linii i 1h przerwie nie odczułem parcia na zjedzenie kolejnej RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - wiktororban - 07.10.2023 Igły w sensie kryształ który się kruszy s mniejsze kryształki o podłużnym kształcie. Czasem bardziej zaokrąglone, czasem bardziej jak metfetsmina s czasem jak ryż. Sort sportowi nie równy ale już po zdjęciach widać że to nie jest ten proch zbity w grudy co był latem RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Viscaelbarca123 - 08.10.2023 Teraz są igiełki? bo ja 2 3 tyg temu dostałem grude RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - voice.of.voiceless - 08.10.2023 Viscaelbarca123 teraz są igiełki, w temacie głównym znajdziesz, Pablo wstawiał to chyba 3 dni temu RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Kajabuza - 08.10.2023 Szczerze, bo dwie doby piszę ten post w formie wiersza, ale jeśli: -wahasz się czy testować to -bardzo Cię to zastanawia czy to naprawdę 4MMC -wyczytałeś jakieś farmazony, że to może być 3,7-ysg-ucjdbe-czajna-ps-gdzie czarna? -cena jakś taka, sam nie wiesz jaka -Lubisz placki ziemniaczane z cukrem To moja rada, jako dość częstego gościa Forum: Puknij się w czułko i zamawiaj póki jest, lub cena dobra. (Serio tanio) Ziomeczkowi uszczknąłem z 2 g. Z 10 razy powtarzał, że to jest sztos jakich mało. Ja po testach też i kurwa mać. Niech to się nazywa jak chce, będzie co chce, ale proszę niech działa tak samo cały czas. PS. Po piko trochę więcej się spodziewałem szczerze mówiąc. Szczerze Esko. Oczywiście jest spora szansa, że to za sprawą moich jakichś osłabiających działanie decyzji - branie wcześniej jakiegoś leku, za krótka przerwa od MDMA. Ale jednak po takim owianym złą sławą narko liczyłem na coś grubego. To nie są żadne żale czy coś, dlatego jeśli ktoś z Was być może posiada wiedzę co osłabiać może Metę i napisze dla jasności. (ktoś z Was prócz PUDZILLI i Horsiego, bo oni jakoś tak samym swoim popsuciem psychy od benzo, zmieniają ten klimat, z takiego ziomblowego luźnego w toksyczne gówno, a Forum się za złą mgłą zaczyna chować. TO NIE SĄ ŻADNE OBRAZY PANOWIE, TO PRAWDA. Jesteście userami którzy na tyle już dali mi się poznać, że nie życzę Wam źle, ale od Was emanuje takie coś, że czasem robicie we dwóch sobie z tego forum swój teatrzyk. Was to bawi, a zdrowi i normalni ludzie powoli poprzestawiali czuć się tu dobrze. Popracujcie nad tym, bo nie chodzi o jawne coś. LUDZIE MAJĄ TAKIE COŚ, ŻE CZUJĄ CO EMANUJE OD KOGOŚ. PS. PUDZILLA JAKA FETA JEST MA MIEŚCIE. LUDZIE PO POŁÓWCE NAĆPANI PO DWA DNI. RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Beeniepatu - 08.10.2023 Zupelnie niepotrzebna ta wycieczka personalna na koncu. Po co zaczepiasz innych userow? Nie zauwazylem by o Tobie ktokolwiek wspomnial slowem ostatnio. Zle Ci z tym, nie? Leci kolejne ostrzezenie dla Ciebie - jeszcze raz zobacze, ze bez przyczyny srasz sie do innych, to oblewasz okres probny i wylatujesz. Nie psuj atmosfery, prosze i dziekuje RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - wiktororban - 11.10.2023 Czekam na pakę..czy ktoś jest w stanie potwierdzić że ten nowy sort jest w igłach ? RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 11.10.2023 wiktororban Jestem w stanie potwierdzić, że jest w worku. No co to wogule za pytanie... Serio? Skoro Esco pisze, że jest iglasty to jest do chuja iglasty. IGLASTY. I-G-L-A-S-T-Y IGLASTY 😎 RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - voice.of.voiceless - 11.10.2023 wiktororban tak, pytałem o to stronę, lub dwie temu, ktoś potwierdza na słowo ja czekam, podeśle foty w najlepszej mozliwej jakosci juz niebawem kot_kreskowy politykom nie ufasz, vendorom wierzysz xD? RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 11.10.2023 @"PUDZILLA" Tak. Wierzę Escobarowi. Nie mam najmniejszego powodu by mogło być inaczej. Ale ani Ty, ani nikt inny nie jest w stanie tego zrozumieć. Taka sytuacja😎 (11.10.2023, 16:17)wiktororban napisał(a): Ja też wierze tylko chce na gorącą opinie usera bo mi kilka postów wcześniej ktoś twierdził że to co dostał to nie igły..stąd moje pytanie. Skoro nie dostał igły to może nitki? Niezbadane są ścieżki pana. |