Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2637)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - smakosz - 24.11.2024

3 cmc ice jest jednym z lepszych 3 cmc na rynku. Testowałem w weekend z 3 osobami i każdy był bardzo zadowolony. Ja jako stary wyjadacz ketonów bylem zadowolony z efektów działania i później z powodu braku zwały. Nie wiem czy jest przewaga eufori bo u mnie było typowe książkowe działanie 3 cmc czyli troche speeda i troche eufori. Sorcik jest czysty jak sumienie i cipka dziewicy Big Grin Dawki leciały różne bo na początku 200 mg sniff a potem trochę zwiększyliśmy do 250 - 300 mg. Kichawa nie była zabetonowana w moim przypadku a to ogromny plus. Pobierać póki jest bo sorcik wymiata.

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Yalasek - 25.11.2024

Brachu z tej trójki będziesz bardzo zadowolony daje kopa daje w dynie dobrze nie trzeba dużo serio wale małe kreski a i tak dobrze się bawię Smile libido siedzi knage można czesać, muzyczka cały trip włączona fajne chwilę wraz z kumplami polecam produkt tak jak i cały sklep 
Escobar  na topie ! Pobierać

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 25.11.2024

Nagroda odebrana za co bardzo dziękuję 
Ice w formie większych kryształów z lekkim miałem. 

200mg sniff i robi niezłą robotę, czuć euforię, ale jest ona wyczuwalna w natężeniu minimalnym. Po zwiększeniu dawki powyżej 200mg wjeżdza już mocno jeśli chodzi o eufo.
 Nie zalecam jednak zażywać kolosalnych dawek nawet mnie takiego chlorojada przerosło to mocą i momentami miałem aż za grubo od tej euforii. XD
Myślę, że takie 250mg co godzinę będzie w porządku. Sort jest naprawdę wydajny.
Testy trwały dwa dni, aktualnie nie odczuwam zwały, jedyny minus to beton w nosie. 
Jeszcze raz dziękuję za możliwość testów Escobar

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - nonoanon - 26.11.2024

gołąb wylądował, piękna paczuszka aktywnościowa, a Escobar z nawiązką wynagrodził czekanie.
Szczury po testach polecają działanie, ja na testy jeszcze muszę poczekać, ale śmiga wszystko bez problemu i mogę tylko polecić Smile

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - DarkSonia - 27.11.2024

ocena obecnego sortu:

Zalety:
- bardzo czysty produkt
- praktycznie bezwonny
- bardzo łatwo rozpuszcza się w wodzie ( tudzież soczku )
- metoda sniff bardzo skuteczna ( zwłaszcza w pierwszej dawce )
- dorzutki - działają ( wszystko kwestia dawki oraz ogólnego stanu organizmu no i drogi zapodania jak zabetonujesz szczurowi nosek to raczej za wiele nie podziałasz )
- praktycznie bezzjazdowe - serducho jakby w ogóle nie poczuło, że coś było ogarniane

Wady ( każdy ma świadomośc jakie chlory mają wady więc napiszę te które wydają mi się ważne w obecnej ocenie ):
- produkt bardzo szybko znika z labolatorium, szczury wciąż głodne
- w przypadku moich szczurów testowych powyżej 3G na dobę - praktycznie badane szczury nie mają ochoty na dorzutki
a te które wchodzą działają - tak sobie... - trzeba odczekać kilka godzin / pozwolić testowanym sczurom odpoczać, pojeść, wtedy jakakolwiek dorzutka ma sens.
ocena ogólna 9/10 dla mnie top jeśli chodzi o obecne sorty 3CMC w Polsce.

... wydaje mi się subiektywnie, że poprzedni sort był mocniejszy aczkolwiek może to być subiektywna ocena spowodowana warunkami jakie panowały w labolatorium a były dośc nieciekawe... nie mniej polecam gorąco!

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Szatan69 - 27.11.2024

3cmc ice od sklepu escobar 
[Obrazek: IMG-20241122-152349.jpg]
100mg sniff na wypadek gdyby było mocne. 
W sumie coś posmyrało ale tak delikatnie więc poczekałem 15 min i wciągnęłem 200 mg nastepne. 

Rozmowa zaczęła się kleić, humor fajny, droga do domu zaczęła być przyjemna. Co więcej mówić taka faza jak 3 cmc. 

Nie było nachalnego speeda w sumie dobrze i nie bo łatwo mnie zmeczenie łapało i musiałem co chwila dociągnąć 

Kuźka wstawała, działanie było ok az nie zrobiłem 1.5 g w 3 godziny. 
Później jakoś już dzialanie było slabe ale to pewnie dlatego ze byłem zmeczony po dniu w pracy. 

Można brać śmiało.
Dodam ze wzielem 4 różne 3cmc od ulicznych druidów co niby maja najlepsze w duzym miescie  a escobara i tak było najlepsze.
Dupy dla przecpanego cpuna nie urwie mega ale u mnie się oplaca bardziej escobar

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Yalasek - 28.11.2024

Escobar się najbardziej opłaca tak jak koleszka wyżej napisał zapraszam do Escobar najlepsze ma towary na rynku o czym wspomina wiele osób koneserów jak i usterów z mniejszą reputacja 
Możesz śmiało pobierać wieksze lub mniejsze ilości . Pablo - Pewniaczek pozdrawiam

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - wends - 29.11.2024

[Obrazek: 20241129-130206.jpg]

[Obrazek: 467481139-577180945014064-6220609887845179489-n.jpg]

Pierwszy test lodu od esco zaraz wchodzi Podobno kultowa plus pierwszy pościk na forum

Edit
Chciałbym recke napisać ale wagi brak więc bez sensu wydaje mi się

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - DGEloV - 30.11.2024

(24.11.2024, 18:03)Czeslawo napisał(a): DGEloV 
Napisz, jakie dawkowanie stosujesz dlatego sortu 3-CMC ICE i jaką ma tolerancje na tego typu specyfiki - to dużo wniesie do opinii.
Libido podbite to czytałem, ale masz tak jak kot_kreskowy wspominał, że chciał, ale nie mógł, czy normalnie podziałałeś ? Smile

Dawkowanie było takie że z bratem na pół ojebalismy to w dobę, 3cmc to co 2 tyg walę, średnio tak licząc. dużo benzodiazepin też konsumuję xd