ch*m-co***bo.x** - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Nieuczciwe sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: ch*m-co***bo.x** (/showthread.php?tid=4682) |
RE: ch*m-co***bo.x** - horsii - 04.01.2025 Mówisz że "towar wywietrzał albo stracił moc". Wiesz, dużo tej mocy nie było w tym temacie oryginalnie, od samego początku - no ile w tych wszystkich pastach tam tej fety może być? Nie brałem tej od niego, owszem, ale amfetamina to nie jest stymulant który przestaje dzialac po chwili jak jakieś cmc-ki. To logiczne że jak masz malutko fety w "fecie" to temat bardzo szybko przestaje działać. Tolerancja. A żeby przyjac taką dawke czystej amfetaminy żeby cie wytrzepało, ale z takiej rozcierki kofeinowej, to byś sobie chyba 3 gramy sobie włozyć. RE: ch*m-co***bo.x** - kot_kreskowy - 04.01.2025 (04.01.2025, 12:38)biernackia napisał(a): Zamówiłem tam pastę 25g, skuszony ceną. Wcześniej była amfa, działanie należyte. 😂😂😂😂😂 Gruby temat😎 Ty się ciesz, że dostałeś w ogóle paczkę a nie jeszcze narzekasz na towar. Haj kłality chciałeś dostać? 😎 RE: ch*m-co***bo.x** - DGEloV - 04.01.2025 Obsmarowałem go na trustpilot. Jebac ich RE: ch*m-co***bo.x** - LOBO - 04.01.2025 Czeslawo No juz nie tłumacz mi sie tu, gdyz zaczynasz sie jąkać, jak wiadomo tlumacza sie tylko winni, i nie minusuj jzu tak i nie tuptaj nzokami jakby Ci zabawke zabrali...Ty guzdrałku Ty...jakiz niesforny chlopczyk, nic ino przelozyc przez kolano i 6 pasow sie nalezy i marsz do kąta...;-) RE: ch*m-co***bo.x** - Czeslawo - 04.01.2025 LOBO Jednak muszę stwierdzić, że intelektualnie nie ogranicz tego, co napisałem i czytanie ze zrozumieniem niestety jak dla większości społeczeństwa dla Ciebie jest trudne. Nie będę Cię kompromitował, bo sam to przed chwilą zrobiłeś, mówiąc, że „No już nie tłumacz mi się tu”. Wiesz, co dokładnie w tym stylu odpowiedzi się spodziewałem, wniosków z dupy i robienie np. dzieciaka ze mnie. Powiem Ci z punktu widzenia psychologii, co się wydarzyło – sam nie zrozumiałeś mojego posta poczułeś się jak w przedszkolu i tym mnie zaatakowałeś, nie odnosząc się do meritum. Prosty zabieg intelektualny, który daje Ci IQ nieco ponad 100. Bravo, Zgrywasz, pisząc pseudo slangiem kogoś, kim nie jesteś, ten sposób pisania ma na celu przykrywać Twoją maskę niewiedzy uchronić Cię przed rozmową na argumentu. Dla Ciebie pisanie ad persona jest argumentem w debacie o czymś? Jeśli tak to równe dobrze można uznać za ciekawą rozmowę „dwóch gości spod butki z piwem, kłóconych, kto teraz stawia kolejkę.”. Może jesteś samozwańczym królem osiedla, ale pamiętaj, że w królestwie ślepców jednooki jest królem. RE: ch*m-co***bo.x** - EmStO - 04.01.2025 Czeslawo ta alfa jest naprawde warta wrzucenia do labo ? ile ona ma wspolnego ze stara alfa ? Bo juz pierdolca dostaje na jej punkcie chociaz bardzo nie ufam temu sklepu ale sugeruje sie jedynie Twoimi opiniami. RE: ch*m-co***bo.x** - Kings - 04.01.2025 (28.12.2024, 11:32)EmStO napisał(a): Co on pojebany w dupe jebany!!!! gonic na cwelownie !!!! To w końcu jebac frajeruw czy nie jebać? 🥹🥲🤣 RE: ch*m-co***bo.x** - EmStO - 04.01.2025 przeczytales dokladnie co ja napisalem ? mam pierdolca na punkcie tej alfy. Jak bys mnie znal to bys wiedzial, ze ja smaze jakies 9 lat xD RE: ch*m-co***bo.x** - smakosz - 04.01.2025 hahahhaha bez kitu Kings widze że niektórym w ogóle nie przeszkadza to że sklep straszy inne sklepy psiarnią i puchą RE: ch*m-co***bo.x** - EmStO - 04.01.2025 a czy ja napisalam, ze poszlo zamowienie czekam na ramiete? Nie chce mi sie wchodzic w dyskusje jeszcze raz napisze jak by sklep dawal samole Ci co najwiecej poerdola poerwi by brali. I tym akcentem kocze tu dyskuaje Milego wieczoru |