![]() |
|
Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com (/showthread.php?tid=5901) |
RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - teR - 19.01.2026 Było już 3mmc i nie wchodziło, ja się nie załapałem, ale rzeczy fanów raczej nie miało, dział świecił pustkami RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Dead Nightmares - 19.01.2026 Rweqerew333 no tak - o to chodzi, ze nie ma go juz tam jako niedostepnego, czyli nie bedzie wcale, a wiec sprawa wyjasniona RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - DrakoMalfoy - 19.01.2026 Dead Nightmares prędzej czy później będzie bo to produkt upragniony Musi kierwa być, już to pisałem, że jak ktoś chce to ma jak widać u nas na forum, ale fajnie jakby były dwie różne opcje @"teR" no ja już byłem w trakcie zamawiania jak zjechałem na urlop ale ktoś mnie wyprzedził i zajebał wszystko, to prawda w opinie strasznie ubogo było. Zaproponowałem żeby w nagrodach 3mmc rozdali żeby były opinie no ale ktoś przyzydzil chyba RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Dead Nightmares - 19.01.2026 DrakoMalfoy watpie, ze sie pojawi ponownie jesli juz nie widnieje nawet jako niedostepne, bo jak nie bylo to ludzie o to prosili, a jak sie pojawilo to recek bylo tyle co nic zeby rozdawac to w nagrodach tylko za recki to tez raczej im sie nie oplaca tego ogarniac RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - DarkSonia - 19.01.2026 (19.01.2026, 12:59)Rweqerew333 napisał(a): DarkSonia no i przecież nie ma tam 3mmc no PRZECIEŻ O TYM PISZĘ... w odniesieniu do tego co napisał DrakoMalfoy ... który zasugerował cytuję: "Nic nie jest wyjaśnione póki jest na liście jako niedostępny "... A NIE MA GO W OGÓLE - BO Z LISTY ZNIKNĄŁ ... DLATEGO DAŁAM SCREEN + dodałam, aby spojrzał na listę raz jeszcze... serio to trzeba tłumaczyć? aż dziwne że użytkownik o pseudonimie Dead Nightmares to nawet zauważył ... aż jestem w szoku ( bez żadnych podtextów ) weśś ty się ogarnij zanim dupniesz kolejnego minusa :* RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Sniffiarz97 - 19.01.2026 Pamiętam, że kiedyś meth był w produktach, albo jakaś amfetamina czy tam pasta. RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - teR - 19.01.2026 Tak było Piko, ale strasznie krotko RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - KAMILQ+12 - 24.01.2026 Zdecydowanie crystal meth Piko powinno się pojawić w ofercie ... Nikt cholestwa nie ma w ofercie 😭 RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - kaziu86 - 24.01.2026 jest pelno meth i taniego za 100zl za gram i lepszej jakosci 200zl za gram. Nie wiem gdzie szukasz xD CAly internet ma meth, ale tu na forum faktycznie nie ma RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Bortak42 - 24.01.2026 Kiedyś była meta u tego vendora dostępna, ale bardzo krótko. |