Posiłki podczas używania. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Posiłki podczas używania. (/showthread.php?tid=986) |
RE: Posiłki podczas używania. - Newforbhppro - 30.07.2024 Ja zawsze jak wiem, że na jednej nocce się nie skończy, to jem najpierw porządnie przed zabawą,Głównie białka i tłuszcze, węgli mało. Wrzucam jakieś suplementy. Miewam różnie z chęcią na jedzenie przy ciągu. Bywa tak, ze zjem tylko jakaś zupę a bywa tak, że opierdziele pełny obiad czy kebsa Co mi wchodzi zawsze ? Orzeszki Nic Nac's lub cebulkowe z biedry Zwłaszcza wieczorem, gdzie w 100% przypadków jadąc na ketonie, towarzyszy mi kilka piw. Woda z ogórków kiszonych. Świetny izotonik. Bardzo wartościowy napój. Pijąc go, mam psychiczne zadowolenie Banany i borówki amerykańskie też podjadam. Podczas brania Ketonów nigdy nie pije kawy ani energetyków. Wody pije dość dużo. Po zabawie kilka godzin snu i staram się zacząć od wody z ogórków i treningu siłowego. I w zasadzie nigdy nie miałem zjazdu. Niezależnie od ilości. Mam znajomych, którzy po zrobieniu 1g przez noc mają dwa dni wyjęte z życia ale jest dwóch takich, to mają tak jak ja, że zjazdu czy innych uboków nie doświadczają. RE: Posiłki podczas używania. - Lifeisbrutal - 30.07.2024 Wszystsko fajne, ale woda z ogórków i chlory... Newforbhppro Nie masz żadnych rewolucji żołądkowych po tym? RE: Posiłki podczas używania. - Bogdan Boner - 30.07.2024 Lajfik słonko, ja też chleję wodę z ogórków czy to na kaca czy to na zwałę czy to tak po prostu dla smaku i zazwyczaj nie ma żadnych rewolucji, wprost przeciwnie - woda z domowych kiszonych ogórków dobrze wpływa na brzuszek. A jakieś tam okazjonalne brutalne sranie to mała cena za ten boski nektar prawdziwych wojowników RE: Posiłki podczas używania. - daniel776 - 03.08.2024 skyr i banany nieraz dupe mi uratowały xD RE: Posiłki podczas używania. - Martin - 03.08.2024 U mnie lecą zazwyczaj jogórty pitne miękkie owoce i od czasu do czasu zapcham się cukirkiem. RE: Posiłki podczas używania. - Lifeisbrutal - 03.08.2024 Najlepsze jest jabłko i klef ostatnio o 4 rano mi życie uratowało. XD Ostatnio jadłem taki klefik dla dzieci xD plus maślankę owocową. RE: Posiłki podczas używania. - DGEloV - 07.08.2024 Najlepsza to jest zupa jarzynowa pelna witamin, makro i mikroelementow potrzebnych do przeżycia. Bomba witaminowa i po zjedzeniu takich 2 talerzy zupy z jarzyn czlowiek po zwale lub kacu jest jak nowonarodzony RE: Posiłki podczas używania. - kurvvisko - 13.08.2024 Ja to żadnych serków homogenizowanych ani jogurtów nie mogę pod wpływem jeść, bo potem mam wrażenie, że to z zębów nie chce zejść i zaczynam mielenie szczęką, czego po bruksizmie z początku roku unikam jak ognia. RE: Posiłki podczas używania. - KoneserTanichWin - 15.08.2024 Tłuste i duże - nawet jeżeli wepchnięte na siłę. Organizm tego potrzebuje czy tego się chce czy nie (chyba że chcecie schudnąć 14kg w 2 miesiące jak ja kiedy byłem wjebany w stimy ) RE: Posiłki podczas używania. - monio - 15.08.2024 w trakcie pobierania substancji to mleko banan ewentualnie jakaś zupa ale po cugu mięso i jeszcze raz mięso |