Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Posiłki podczas używania. - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Posiłki podczas używania. (/showthread.php?tid=986)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

RE: Posiłki podczas używania. - Newforbhppro - 30.07.2024

Ja zawsze jak wiem, że na jednej nocce się nie skończy, to jem najpierw  porządnie przed zabawą,Głównie białka i tłuszcze, węgli mało. Wrzucam jakieś suplementy.  Miewam różnie z chęcią na jedzenie przy ciągu. Bywa tak, ze zjem tylko jakaś zupę a bywa tak, że opierdziele pełny obiad czy kebsa Smile
Co mi wchodzi zawsze ? Orzeszki Nic Nac's lub cebulkowe z biedrySmile Zwłaszcza wieczorem, gdzie w 100% przypadków jadąc na ketonie, towarzyszy mi kilka piw. Woda z ogórków kiszonych. Świetny izotonik. Bardzo wartościowy napój. Pijąc go, mam psychiczne zadowolenie SmileBanany i borówki amerykańskie też podjadam. Podczas brania Ketonów nigdy nie pije kawy ani energetyków. Wody pije dość dużo. Po zabawie kilka godzin snu i staram się zacząć od wody z ogórków i treningu siłowego. 
I w zasadzie nigdy nie miałem zjazdu. Niezależnie od ilości. Mam znajomych, którzy po zrobieniu 1g przez noc mają dwa dni wyjęte z życia ale jest dwóch takich, to mają tak jak ja, że zjazdu czy innych uboków nie doświadczają.

RE: Posiłki podczas używania. - Lifeisbrutal - 30.07.2024

Wszystsko fajne, ale woda z ogórków i chlory...
Newforbhppro Nie masz żadnych rewolucji żołądkowych po tym?

RE: Posiłki podczas używania. - Bogdan Boner - 30.07.2024

Lajfik słonko, ja też chleję wodę z ogórków czy to na kaca czy to na zwałę czy to tak po prostu dla smaku i zazwyczaj nie ma żadnych rewolucji, wprost przeciwnie - woda z domowych kiszonych ogórków dobrze wpływa na brzuszek. A jakieś tam okazjonalne brutalne sranie to mała cena za ten boski nektar prawdziwych wojowników Podobno kultowa

RE: Posiłki podczas używania. - daniel776 - 03.08.2024

skyr i banany nieraz dupe mi uratowały xD

RE: Posiłki podczas używania. - Martin - 03.08.2024

U mnie lecą zazwyczaj jogórty pitne miękkie owoce i od czasu do czasu zapcham się cukirkiem.

RE: Posiłki podczas używania. - Lifeisbrutal - 03.08.2024

Najlepsze jest jabłko i klef ostatnio o 4 rano mi życie uratowało. XD
Ostatnio jadłem taki klefik dla dzieci xD plus maślankę owocową.

RE: Posiłki podczas używania. - DGEloV - 07.08.2024

Najlepsza to jest zupa jarzynowa pelna witamin, makro i mikroelementow potrzebnych do przeżycia. Bomba witaminowa i po zjedzeniu takich 2 talerzy zupy z jarzyn czlowiek po zwale lub kacu jest jak nowonarodzony

RE: Posiłki podczas używania. - kurvvisko - 13.08.2024

Ja to żadnych serków homogenizowanych ani jogurtów nie mogę pod wpływem jeść, bo potem mam wrażenie, że to z zębów nie chce zejść i zaczynam mielenie szczęką, czego po bruksizmie z początku roku unikam jak ognia.

RE: Posiłki podczas używania. - KoneserTanichWin - 15.08.2024

Tłuste i duże - nawet jeżeli wepchnięte na siłę. Organizm tego potrzebuje czy tego się chce czy nie (chyba że chcecie schudnąć 14kg w 2 miesiące jak ja kiedy byłem wjebany w stimy Smile )

RE: Posiłki podczas używania. - monio - 15.08.2024

w trakcie pobierania substancji to mleko banan ewentualnie jakaś zupa ale po cugu mięso i jeszcze raz mięso