Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
NEP - N-etylonorpentedron - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Stymulanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=27)
+--- Wątek: NEP - N-etylonorpentedron (/showthread.php?tid=166)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

Powrót Nepa - moher - 04.03.2025

Witam. Właśnie u jednego z vendorów pojawił się Nep. Wszystko super i fajnie.
Tylko niech ktoś mi tak szczerze napisze , czy warto spróbować (dla mnie coś nowego) , ponieważ słyszałem że jest to stymulant silnie uzależniający. Jak stosować go bezpiecznie i w jakich ilościach ewentualnie jakie drogi podania.
Jestem ciekawy ponieważ wszystkiego trzeba w życiu spróbować.

RE: Powrót Nepa - Rweqerew333 - 04.03.2025

NEP jest dostępny w dwóch sklepach partnerskich jak coś.

Z tego co się dowiadywałem sniff będzie mniej uzależniał niż vapo. Niemniej nie doradzę Ci, bo nie jestem użytkownikiem tej substancji.

RE: Powrót Nepa - Epsiakos - 04.03.2025

Uzaleznia tak samo jak cmc/mmc i inne dragi, kwestia psychiki

RE: Powrót Nepa - kot_kreskowy - 05.03.2025

Przede wszystkim to bardzo silny i wyniszczający stymulant.
Wyniszczający zarówno pod względem psychicznym jak i fizycznym, ścisła czołówka.
Jeśli do tej pory nie miałeś z tym styczności i uważasz że zniszczył cię mefedron, klef czy amfa - to chuja wiesz o zniszczeniach Podobno kultowa

Oczywiście, ze będziesz się bawił na nim zajebiście, w to nie wątpię, jednak gdy skończy się worek, przyjdzie zapłacić rachunek za tą zabawę. 
A cena ta wynosi zdecydowanie więcej a niżeli zapłacisz za ten gruz vendorowi oraz nie jest wliczona w cenę zakupu. To podatek z odroczonym terminem płatności. Srogi podatek.

Wybór należy do ciebie.
Wybierz mądrze.

(04.03.2025, 22:10)Rweqerew333 napisał(a): Z tego co się dowiadywałem sniff będzie mniej uzależniał niż vapo. 

Bajki bajeczki dobranocki wieczorynki

(04.03.2025, 22:00)moher napisał(a): Jestem ciekawy ponieważ wszystkiego trzeba w życiu spróbować.

[Obrazek: Ted-Bundy-headshot.jpg]

Ted Bundy - wg wyroku, zabił 30 kobiet.

[Obrazek: jak-wyglada-implozja-titana-167842d.jpg]

Załoga Titana - chcieli zobaczyć Titanica na żywo.

[Obrazek: images.jpg]

Mount Everest - 330 osób chciało zdobyć tą górę.

Czy nadal uważasz, że wszystkiego trzeba w życiu spróbować?

RE: NEP - N-etylonorpentedron - M7G9O - 06.03.2025

(04.03.2025, 22:10)Rweqerew333 napisał(a): Z tego co się dowiadywałem sniff będzie mniej uzależniał niż vapo.

No ta, teoretycznie tak, bo vapo działa szybciej, mocniej i krócej.

RE: NEP - N-etylonorpentedron - daniel776 - 19.03.2025

dokladnie,nie ma tej kompulsywnosci w postaci ciaglego dopalania,w pewnym momencie juz sie ciagle dopala i robi sie nieciekawie,plus mi wjezdza na serducho mocniej przy wapo

RE: NEP - N-etylonorpentedron - ksolmi - 03.04.2025

Cześć wszystkim,
pytanie odnośnie NEPa ( abstrakcyjne pytanie co prawda ale sytuacja miała miejsce naprawdę) 
Mój znajomy chciał sobie strzelić samobója i dokumentował wszystko na kamerce. Wziął pod język ok 2,5g, nie wypluł ani 1mg.
Dość srogo go powyginalo jak już wszystko mu się rozpuściło i połknął, ale po ok 16 godzinach doszedł do siebie, wziął prysznic i tyle...
Nooo i jeść nie mógł z tydzień bo miał poparzony język od spodu i dziąsła...
Czy to jest możliwe?

Miałem ten sam sort, dobry i mocny.
Zna ktoś dawkę the end?

RE: NEP - N-etylonorpentedron - M7G9O - 03.04.2025

Możliwe jest nawet nasrać w stringi.

Ale jeśli typ chciał się zabić zażywając NEPa pod język to znaczy, że nie chciał się zabić tylko zwrócić na siebie uwagę.

RE: NEP - N-etylonorpentedron - horsii - 03.04.2025

To kolega czy ty miał dobry sort? Podobno kultowa Podobno kultowa Podobno kultowa

RE: NEP - N-etylonorpentedron - Nightmares - 03.04.2025

ksolmi jesli kogos po takim czyms jedynie ''srogo powyginalo'' i obeszlo sie bez hospitalizacji, to nigdy w takie bajki nie wierze