4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=2193) |
RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - wiktororban - 11.10.2023 Ja też wierze tylko chce na gorącą opinie usera bo mi kilka postów wcześniej ktoś twierdził że to co dostał to nie igły..stąd moje pytanie. RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - PIXA - 11.10.2023 wiktororban Mógł dostać poprzedni sort pomyśl teraz są igły RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - voice.of.voiceless - 11.10.2023 wiktororban nie no dalej sprostował, jak się dopytałem, czy sort w igłach, bo wiadomo mniej wiecej kiedy nowy sort wpadl. i mowil, ze to igly PIXA nie wprowadzaj w błąd sugestiami RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - wiktororban - 11.10.2023 To jaram się i czekam..szkoda że jeszcze nie dotarly te igielki bo wpada koleżanka na noc a w sumie proszki do nosa mają dla mnie tylko takie zastosowanie :p a tak swoją drogą to Ukrainiec z konkurencyjnego forum który też ma igły chyba może pakować walizki że swoimi cenami hahaha RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Epsiakos - 11.10.2023 On ma analog a nie igły, to nawet nie stało obok 4mmc a jedyną wspólna obu produktów jest wspomniane "4mmc" w nazewnictwie.. Jak ich synth Coco po którym nogi odmówiły mi posłuszeństwa i miałem poważne problemy z poruszaniem się. Stołowanie się u nich może powodować kalectwo Żeby jakaś mądra głowa nie wpadła że mówiłem to nt. Sortu Escobara. To było odnośnie tego ch***a z niebieskiego forum Prośba o zcalenie postów, dziękuję RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Kajabuza - 11.10.2023 Hello. 😅 Wybacz Esco to wtrącanie offtopu ostatnio. Przepraszam. Do czego zmierzałem? Miałem ten wilgotny sort, nie wiem czy jakieś inne są, nie jestem na bieżąco, ale ten wilgotny jest po prostu kozacki. Nic dodać nic ująć. 😊 RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - wiktororban - 12.10.2023 (11.10.2023, 19:41)Epsiakos napisał(a): On ma analog a nie igły, to nawet nie stało obok 4mmc a jedyną wspólna obu produktów jest wspomniane "4mmc" w nazewnictwie.. Nie wiem co ma za substancje ale postać igieł jest i to napewno jakiś bk..ziomek próbował ale to nie ma znaczenia bo nawet jakby miał gwiezdny pył to jego ceny są tak z dupy że nawet nie warto sobie głowę zaprzatac..synth Coco faktycznie niebezpieczne..po 3 malutkie kresce miałem schizy gorsze niż po Alfie a pozytywnych efektów prawie w ogole Gołąb odebrany 4 pierwsza klasa. Prawie zero pieczenia, smrodu chemicznego brak..potwierdzam sort iglasty...większe testy wieczorem...jak mówił Tuco Salamanca z Breakin Bad waląc kryształ z końca noża " that's what im taking about!!!!"..Dj Esco..probably coolest Dj in the world... RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - voice.of.voiceless - 12.10.2023 wiktororban dawno nie czekałem na czyjąś recenzje, pozdro, baw sie wybornie. czekam RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Escobar - 14.10.2023 (11.10.2023, 15:37)PUDZILLA napisał(a): wiktororban tak, pytałem o to stronę, lub dwie temu, ktoś potwierdza na słowo Przeciez wstawiłem fotki nowego sortu i widac ze jest duzy kryształ ktory kruszy sie na male igły , foto + info prosto odemnie nie wystarczy ? RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - voice.of.voiceless - 14.10.2023 Escobar ja z kotem mamy swoje fale na których nadajemy ja rowniez odebralem pakunek, nie wiem co się uparli niektórzy na nazywanie tego igłami. Bardziej piko przypomina budową igły niż mmc. Jak chcemy wymyśleć poprawną nomenklaturę, to proponuję używanie określenia sort w pałeczkach/ryżowaty. Lepszej jakości zdjęcia nie udało mi się uzyskać, ale myślę, że w miare wyraźnie widać drogi sieci krystalicznych. tak, moim zdaniem okreslenie sortu jako sort w ryzowych paleczkach jest najlepiej opisujacym na chwile obecna okresleniem |