![]() |
|
Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=21) |
RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Czeslawo - 22.01.2025 @"M7G9O" Jeśli czytałeś wcześniej, to mam podobne przemyślenia co do „gniecenia, kruszenia, ucierania”. ![]() Niby błaha sprawa, ale nie zawsze są warunku i moździerz pod ręką do tej całej procedury. Brałem kilka razy wiśnie i za każdym razem chwaliłem. Odnośnie do zapachu wiśni to masz rację – „bardzo apetyczny”. Spływ? Nie jest już taki przyjemny, gorzki jak cholera. @"M7G9O" Jak, czym Cię uśpili? Chloroformem i GBL dodali! .Jest na "trójce" , do SIN nie wrzucałem do analizy, ale na 99% to w mojej opinii 3-CMC + ten ekstrakt wiśni + może mąka świętojańska.
RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Martwy666 - 08.07.2025 Ja miałem w listopadzie z 20 gieta tego tematu i było puszyste i lekkie jak chmurka. Dawało radę, nie powiem. No, ale dalej to dość lajtowy stuff RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Dziczek - 09.07.2025 Są ludzie co jak zakosztowali to innego niechętnie 😁 RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Czeslawo - 09.07.2025 Dziczek Masz na myśli: Cherry Old School ? Kozak był, ale nie ma co gadać jest jak, jest, to cherry też ładnie „robi”, jak przerwy się… robi.
RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Dziczek - 09.07.2025 Czeslawo tak mam na myśli olda ![]() Tego nie testowaliśmy jeszcze ale wszystko z czasem :p RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Rweqerew333 - 24.07.2025 z „Kronik Słodko-Gorzko-Cudownych” spisanych przez Rweqerew333 (znalezionych pod siodełkiem roweru zaparkowanego w cieniu czereśni) To nie była zwykła wiśnia — nie z marketu, nie z kompotu i nie z bajki. To była Wiśnia Escobar , bez której brat Nie jadł, nie spał, tylko szeptał przez sen: „wiśnia... ta prawdziwa — czysta, biała, soczysta — "przyniesiona w kieszeni psotnika. Brat dostał tylko jedną... i w tej jednej chwili wrócił mu kolor. Skryba Rowerus, który również został nią poczęstowany, powiada tak: Cytat:„Zjadłem tylko jedną wiśnię, a w sercu rozkwitła mi cała czereśniowa aleja. Nie wiem, skąd ona była, ale po niej wszystko we mnie było słodsze, prawdziwsze, spokojniejsze.” I teraz każdy, kto jej kosztuje, mówi: „To nie była wiśnia. To był moment, który pamięta całe ciało.” Dla potomnych — spisał Rowerus, tego dnia, gdy wszystko pachniało czerwienią i cudem.
RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - DarkSonia - 28.07.2025 wiedziałam
RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Chochlik - 04.08.2025 UWAGA SZCZERA RECENZJA, ZA PĘKNIĘCIA W DUPSKACH NIE ODPOWIADAM. Ja to zawsze byłem wyznawca wisni. Ale tutaj sobie spróbowałem aktualnego sortu i wiecie co. Lipa. Ani ten zapach wisni nie przypomina, prędzej jakiś tani aromat do ciasta. Mam wrażenie że mnie podkładu dawniej było w tych wiśniach. Zapycha nos niemiłosiernie. Działanie średnie, ale w nocy waliłem też jakiś inny kryształ bliżej nie określonego pochodzenia i nie wiem czy mógł mieć wpływ na ostateczne odczucia. Ja się nie będę pierdolił i daję: 3/10 Aha i krótko trzyma, 40 minut maxior. PS pamiętajcie że ja ogólnie do dzisiejszej nocki nie ćpałem 9 miesięcy nic, nawet papieroska. RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - smakosz - 06.08.2025 w nocy waliłeś inny kryształ i nie wiesz czy to mogło mieć wpływ na działanie cherry? no kurwa przecież cherry to imprezowa dość lajtowa sól więc jak wcześniej wjebałeś jakiegoś 4 cmc czy 3 cmc to nic dziwnego że cherry nie pokazało pełni działania
RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Chochlik - 10.08.2025 smakosz Mnie zawsze smyrało zauważalnie, a tym razem jakby w tle i wrażenie, że coś dużo wypełniacz jest. ZDANIA NIE ZMIENIĘ. |