Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Pomysły i sugestie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Wątek: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] (/showthread.php?tid=463)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Dopal.org - 09.05.2024

Powiadomienia -> Usuń wszystkie powiadomienia Smile

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - LOBO - 09.05.2024

Dopal.org Witam... Wprowadzcie ulatwienie aby w dziale nowe posty/dzisiejsze posty... Mozna bylo klikajac w link na dole pod  profilem ostatniego postujacego... Od razu przekierowywal do tego ostatniego posta... Tak jak ma to miejsce na stronie glownej przy profilach!!
[Obrazek: Screenshot-1.jpg]

o to chodzi tutaj po ancisnieciu an stronie glownej od raxzu jest przekierowanie na ostatni post, a w dziale nowe posty/dziesiejsze, tego nie ma, a byloby to znaczne ulatwienie i pzryspieszenie przegladania!

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Dopal.org - 11.05.2024

Zostanie wdrożone niebawem

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Kapitan - 11.05.2024

Weźcie ogarnijcie to wklejanie linków zeby nie trzeba było kodu wklejac na yt

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - horsii - 29.05.2024

[Obrazek: KOxtCAJ.png]
Dlaczego jak ktos o mnie wspomni na czacie przez @ to nie widzę jego wiadomości, tak jak po lewej, i muszę odświeżyć stronę żeby mi się wyświetliła? Odświezanie strony co chwilę żeby móc przeczytac co ktos do mnie pisze jest trochę, no, wkurwiające. Mam tak i na chromium, i na firefoxie.

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Benito - 29.05.2024

horsii no to może być denerwujące
Pamiętam jak w zimie schizowalem się że ktoś chce mnie zniszczyć, to wyszło z tego błędu xD myśli miałem typu „Aha, czyli mnie nie widać na chacie, pewnie już wszystko co ze mną związane jest usuwane, a ja na pewno mam wystawiony fałszywy akt zgonu. Nikt nawet nie będzie wiedział że mnie zamordowali.”
No ale jak się da to też prosiłbym komputerowca, przepraszam że tak powiedziałem, żeby coś z tym zrobił jeśli to możliwe

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - LOBO - 29.05.2024

(09.05.2024, 22:16)LOBO napisał(a): Dopal.org Witam... Wprowadzcie ulatwienie aby w dziale nowe posty/dzisiejsze posty... Mozna bylo klikajac w link na dole pod  profilem ostatniego postujacego... Od razu przekierowywal do tego ostatniego posta... Tak jak ma to miejsce na stronie glownej przy profilach!!

[Obrazek: Screenshot-1.jpg]

o to chodzi tutaj po ancisnieciu an stronie glownej od raxzu jest przekierowanie na ostatni post, a w dziale nowe posty/dziesiejsze, tego nie ma, a byloby to znaczne ulatwienie i pzryspieszenie przegladania!

Rowniez mialo byc "wdrozone niebawem" ta funkcja i minelo duzo czasu i nic!

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Czeslawo - 30.05.2024

Dopal.org , Raul Przy każym nowym logowaniu mam błędne powiadomienie, że ktoś do mnie pisał "ikona poczty".
Ani tego odhaczyć ani wyłączyć, świeci mi się na czerwona skrzynka wiadomości z ilością "1", co wprowadza mnie w błąd, taki stan rzeczy z przerwami trwa od ok. miesiąca. Sad

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - LOBO - 31.05.2024

Powiadomienie o wspomnieniu na czacie, po nacisnieciu wyskakuje komunikat...ze nie masz dostepu do archiwum czatu...czy mzona cos z tym zrobic, aby od razu przenosilo uzytkownika do czatu!?

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - horsii - 31.05.2024

Potrzebujemy albo liberalizacji uprawnień co do tego, kto ma dostep do archiwum czatu, albo pozbycia sie bezuzytecznego wobec obecnych zasad powiadomienia o wspomnieniu na czacie... Podobno kultowa