AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pomysły i sugestie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] (/showthread.php?tid=463) |
RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Dopal.org - 09.05.2024 Powiadomienia -> Usuń wszystkie powiadomienia RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - LOBO - 09.05.2024 Dopal.org Witam... Wprowadzcie ulatwienie aby w dziale nowe posty/dzisiejsze posty... Mozna bylo klikajac w link na dole pod profilem ostatniego postujacego... Od razu przekierowywal do tego ostatniego posta... Tak jak ma to miejsce na stronie glownej przy profilach!! o to chodzi tutaj po ancisnieciu an stronie glownej od raxzu jest przekierowanie na ostatni post, a w dziale nowe posty/dziesiejsze, tego nie ma, a byloby to znaczne ulatwienie i pzryspieszenie przegladania! RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Dopal.org - 11.05.2024 Zostanie wdrożone niebawem RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Kapitan - 11.05.2024 Weźcie ogarnijcie to wklejanie linków zeby nie trzeba było kodu wklejac na yt RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - horsii - 29.05.2024 Dlaczego jak ktos o mnie wspomni na czacie przez @ to nie widzę jego wiadomości, tak jak po lewej, i muszę odświeżyć stronę żeby mi się wyświetliła? Odświezanie strony co chwilę żeby móc przeczytac co ktos do mnie pisze jest trochę, no, wkurwiające. Mam tak i na chromium, i na firefoxie. RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Benito - 29.05.2024 horsii no to może być denerwujące Pamiętam jak w zimie schizowalem się że ktoś chce mnie zniszczyć, to wyszło z tego błędu xD myśli miałem typu „Aha, czyli mnie nie widać na chacie, pewnie już wszystko co ze mną związane jest usuwane, a ja na pewno mam wystawiony fałszywy akt zgonu. Nikt nawet nie będzie wiedział że mnie zamordowali.” No ale jak się da to też prosiłbym komputerowca, przepraszam że tak powiedziałem, żeby coś z tym zrobił jeśli to możliwe RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - LOBO - 29.05.2024 (09.05.2024, 22:16)LOBO napisał(a): Dopal.org Witam... Wprowadzcie ulatwienie aby w dziale nowe posty/dzisiejsze posty... Mozna bylo klikajac w link na dole pod profilem ostatniego postujacego... Od razu przekierowywal do tego ostatniego posta... Tak jak ma to miejsce na stronie glownej przy profilach!! Rowniez mialo byc "wdrozone niebawem" ta funkcja i minelo duzo czasu i nic! RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Czeslawo - 30.05.2024 Dopal.org , Raul Przy każym nowym logowaniu mam błędne powiadomienie, że ktoś do mnie pisał "ikona poczty". Ani tego odhaczyć ani wyłączyć, świeci mi się na czerwona skrzynka wiadomości z ilością "1", co wprowadza mnie w błąd, taki stan rzeczy z przerwami trwa od ok. miesiąca. RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - LOBO - 31.05.2024 Powiadomienie o wspomnieniu na czacie, po nacisnieciu wyskakuje komunikat...ze nie masz dostepu do archiwum czatu...czy mzona cos z tym zrobic, aby od razu przenosilo uzytkownika do czatu!? RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - horsii - 31.05.2024 Potrzebujemy albo liberalizacji uprawnień co do tego, kto ma dostep do archiwum czatu, albo pozbycia sie bezuzytecznego wobec obecnych zasad powiadomienia o wspomnieniu na czacie... |