Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
High-Life.market- Temat główny - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: High-Life.market- Temat główny (/showthread.php?tid=4909)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

RE: High-Life.market- Temat główny - anxiety - 04.04.2025

Siemanko, chciałem złożyć zamówienie ale nie mogę się dowiedzieć czy wysyłają paki poza UE, do UK. Napisałem wiadomość oczywiście z zachowaniem ostrożności ale wygląda na to że ten e-mail nie istnieje. Macie pojęcie coś na ten temat może kochani? Pozdrawiam i liczę na pomoc kochani. Miłego dnia wszystkim

RE: High-Life.market- Temat główny - Rweqerew333 - 04.04.2025

Na jaki adres wysłałeś? Skąd podejrzenie, że ten nie istnieje?

RE: High-Life.market- Temat główny - Forsik1910 - 04.04.2025

kontakt-highlife@proton.me
Dzisiaj pisałem z tutanoty wszystko jest okej

RE: High-Life.market- Temat główny - anxiety - 04.04.2025

Elo. Zajebałem sprawę. Na stronie jest trochę inny bez kontakt przed e-mailem. No ale już trudno, dostałem wiadomość i niestety nie dojdę do porozumienia już. Szkoda do widzę, że to produkty konkretne tam są w skale jak jakieś małe himalaje.

RE: High-Life.market- Temat główny - Czeslawo - 04.04.2025

anxiety 
Kontakt był zmieniany bo były problemy ze stroną, aktualny to :

kontakt-highlife@proton.me

RE: High-Life.market- Temat główny - M7G9O - 06.04.2025

anxiety 
Też mi się to kiedyś pojebało, bo ten kontakt z myślnikiem nie brzmi jak część adresu tylko informacja, że kontakt do nich jest podany po myślniku.
Trochę masło maślane, ale myślę, że każdy kuma.

Dlatego apel do High-LifeMarket  Na stronie można by napisać "please reach out to: kontakt-highlife@proton.me"
Czyli dodać dwukropek, a sam adres mailowy wyróżnić jakimś kolorem i trochę powiększyć czcionkę, może pomoże to uniknąć takich sytuacji jak z kolegą, którego wspomniałem.

RE: High-Life.market- Temat główny - anxiety - 06.04.2025

Dokładnie. 
Kontakt jest i można się dogadać 
Wrócę za jakiś czas, pozdrawiam wszystkich kochani

RE: High-Life.market- Temat główny - smakosz - 09.04.2025

rakieta na miejscu. Czas dostawy około 2 - 3 dni. Kontakt wporzo a testy jakoś weekend. Polecam sklep High-LifeMarket

RE: High-Life.market- Temat główny - Deby - 14.04.2025

I  the many i placed my first order after positive feedback me also. This was five days ago on Wednesday. Even if it wasn't Friday, but by now, Monday I expected the pigeon already  to start flying on. The contact process has been perfect so far, they responded almost immediately or within an hour or two. This time it wasn't like that and I'm a little worried or is this a normal situation now?

RE: High-Life.market- Temat główny - anxiety - 14.04.2025

Hi Deby i Think we just need wait. You cant do much right now and me too cleary. Just be patient