Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com (/showthread.php?tid=5901)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Kings - 09.02.2026

Szkoda tylko, że przy meth taki wysoki próg, bo ostatnia co była z tego co czytałem nie miała zbyt dobrych opinii

I słabo byłby wtopić 500 zł

Szkoda, że nie można tej meth wziąć chociaż gięta na próbę.

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - DONALDTrump - 04.03.2026

ETH-CAT (etylokatynon, N-etylokatynon, etylopropion) to syntetyczny związek chemiczny z grupy katynonów, który działa jako stymulant

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Konrad Curze - 05.03.2026

Kings 

Z tego co patrzyłem to obecny methik ma dobre opinie. Zawsze możesz próbować negocjować z Patronem przy okazji jakiegoś większego zamówienia.

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - DONALDTrump - 05.03.2026

, bk-ebdp może was zainteresować

[Obrazek: efylon.png]

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - CiagleBedzieDobrze - 05.03.2026

podbijam

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Headshotsolider - 08.03.2026

Koks dobrej jakości dobrej cenie w małym jurcie i dużym hurcie

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - TYTUS - 08.03.2026

(04.03.2026, 21:37)DONALDTrump napisał(a): ETH-CAT (etylokatynon, N-etylokatynon, etylopropion) to syntetyczny związek chemiczny z grupy katynonów, który działa jako stymulant

(05.03.2026, 16:25)DONALDTrump napisał(a): , bk-ebdp może was zainteresować

[Obrazek: efylon.png]

Eth-cat był kiedyś u słonia, vendora który został zwiniety, nie miał dobrych opini.
Piekielnie mocny pusty stim bez jakichkolwiek dodatkowych fajerwerków czy to w postaci euforii czy też innych dodatków audiowizualnych.
Natomiast efylon (bk-ebdp) jest najbardziej nieprzewidywalną z substancji rozrywkowych, a co za tym idzie - w chuj niebezpieczną.

Każda z tych substancji chciała mnie wysłać do bozi. A jestem myślę dość hardcorowym zawodnikiem w tym sporcie.
Myślę,  że sklep ostatnie czego potrzebuje to zgony po jego temacie i w obrębie tego forum.

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Epsiakos - 08.03.2026

Koks to juz zwrocenie na siebie bardzo duzej uwagi, a taka jest nie potrzebna na tym forum

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Konrad Curze - 08.03.2026

O to ciekawe... Z czego wynika większa przypałowość kokainy w oczach Wielkiego Brata?

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Inferno - 08.03.2026

Właśnie też mnie to zaciekawiło bo meta-koka to podobnie