Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Posiłki podczas używania. - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Posiłki podczas używania. (/showthread.php?tid=986)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

RE: Posiłki podczas używania. - Lifeisbrutal - 29.08.2024

Zróbcie sobie ser camembert na ciepło wszystko rozpływa się w ustach 😋

RE: Posiłki podczas używania. - yetow - 29.08.2024

Ja zawsze po najmniejszej Lini oporu, owoce w postaci soku i do tego huel, no chyba że już kurewsko wchodzi głód i zmęczenie to przerwa i normalny posiłek, a przed zaczęciem prochow jestem nawpierdalany

RE: Posiłki podczas używania. - johncage - 29.08.2024

U mnie takie nawpierdalanie się przed czymś co chociaż w części stimuje kończy się sraczką xD

RE: Posiłki podczas używania. - NieMaCiagu - 29.08.2024

sraczka to akurat znaczy ze towar dziala Smile 
Wtrakcie zabaw duzo wody wysokonasyconej mineralami, jogurty lody zupy, wszystko co przeyjdzie przez przelyk bez koniecznosci zwiekszania szczekosciskow.

RE: Posiłki podczas używania. - DissoEnjoyer - 30.08.2024

Ja zawsze zajebuje tak istotną rzecz jaką jest jedzenie podczas fazowania. Prawda jest taka, że należy się porządnie nawpierdalać przed - kurczaczek z ryżem, jakimś sosikiem, albo jakaś rybka fajna... a podczas to fajnie wchodzą jogurty, banany - coś nie skomplikowanego. Dobrze jest sobie zrobić jakiegoś odżywczego szejka, bo wiadomo - forma płynna pożywienia wchodzi duuuużo łatwiej.

RE: Posiłki podczas używania. - smakosz - 31.08.2024

Przed fazowaniem to potrafie zjeść i to robie. Ale w trakcie nie. Chyba że coś płynnego jak kolega DissoEnjoyer napisał jakiś koktajl czy coś podobnego

RE: Posiłki podczas używania. - DarkSonia - 01.09.2024

ja nie umiem nic jeść, najwyzej jem platki owsiane albo corn flakesy nic wiecej nie da rady zwł jak leci ciag tak powyzej 3-4 dni

RE: Posiłki podczas używania. - NieMaCiagu - 01.09.2024

Jedzcie lody to robi ogromna robote zwlaszcza ze wszystko podraznione a to daje fajna ulge i jest kaloryczne.
jedzcie lody = ja wiem ze ciezko uwierzyc ale jak jestescie HARCURWAMI to serio nic tak nie daje ulgi jak lody.
to glupio brzmi ok ale serio bedfziecie zaskoczeni

RE: Posiłki podczas używania. - Chochlik - 01.09.2024

No, o dietę trzeba dbać szczególnie przy używkach i jeszcze bardziej w pierwszych tygodniach odstawienia. Z pustym żołądkiem idzie wtedy oszaleć. Zasada HALT. 

Potem, jak organizm się ustabilizuje to można już jeść ile i kiedy i jak często się chce. W moim przypadku jem nieregularnie i raczej mało. Albo raz dziennie najadam się jak świnka i mam spokój na cały dzień. Lubię ten tryb życia. XD

RE: Posiłki podczas używania. - Supernova - 09.09.2024

Podczas używania nic nie jem a jak już przyjdzie pora na jedzenie to naleśniki z Nutella i kakao