Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Escobar.store - Temat Główny - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Escobar.store - Temat Główny (/showthread.php?tid=11)

RE: Escobar.store - Temat Główny - moher - 26.01.2025

4 MMC  vs 4 CMC

Witam, zawsze mnie ciekawiła ta różnica w działaniu tych 2 czwóreczek.
Więc korzystając z okazji że w stajni Escobara mamy te dwa dobrodziejstwa postanowiłem przetestować w dwa weekendy te kryształki.
Pierwszy na ogień poszedł klef bo jeszcze go nie próbowałem a tydzień później Mefisto.
Klefik jest niczym nażarty sterydami pakier który wszedł na disco i musi koniecznie komuś przyjebać. Za to mef tylko wszedł na drinka i obserwuje która dupę wyrwać. Teraz już wiadomo gdzie mamy więcej speeda a gdzie eufo.
Klef już samym wejściu w nosek robi rozpierdol a każda dożutka nie wiele odstaje od pierwszej ( za to go uwielbiam). A mefik w tym czasie niczym Jezusek gołą stupką przejdzie że nawet nie zauważysz. Jak weźmiesz lajna klefa ponad 150mg to wiesz mi będzie widać że jadłes. Mefedron za to mega subtelny, dobrze się kryje,nie zdradza swojego pana.
Obydwa mają u mnie pierwsze miejsce, 3 cmc zaraz po nich. Oczywiście wszystko od naszego patrona.

RE: Escobar.store - Temat Główny - Escobar - 27.01.2025

Zobaczcie co dla Was mamy, najczystsze 3CMC prosto z profesjonalnego labu.
https://escobar.store/shop/3cmc-ice/
[Obrazek: 3cmc-1.jpg]

RE: Escobar.store - Temat Główny - kurvvisko - 27.01.2025

Bardzo ładne diamenty, podobają mi się.

RE: Escobar.store - Temat Główny - Lukas1985 - 27.01.2025

(26.01.2025, 18:02)moher napisał(a): 4 MMC  vs 4 CMC

Witam, zawsze mnie ciekawiła ta różnica w działaniu tych 2 czwóreczek.
Więc korzystając z okazji że w stajni Escobara mamy te dwa dobrodziejstwa postanowiłem przetestować w dwa weekendy te kryształki.
Pierwszy na ogień poszedł klef bo jeszcze go nie próbowałem a tydzień później Mefisto.
Klefik jest niczym nażarty sterydami pakier który wszedł na disco i musi koniecznie komuś przyjebać. Za to mef tylko wszedł na drinka i obserwuje która dupę wyrwać. Teraz już wiadomo gdzie mamy więcej speeda a gdzie eufo.
Klef już samym wejściu w nosek robi rozpierdol a każda dożutka nie wiele odstaje od pierwszej ( za to go uwielbiam). A mefik w tym czasie niczym Jezusek gołą stupką przejdzie że nawet nie zauważysz. Jak weźmiesz lajna klefa ponad 150mg to wiesz mi będzie widać że jadłes. Mefedron za to mega subtelny, dobrze się kryje,nie zdradza swojego pana.
Obydwa mają u mnie pierwsze miejsce, 3 cmc zaraz po nich. Oczywiście wszystko od naszego patrona.

Serio ? Zrobiłeś test tydzień po tygodniu ? 
Aż strach spytać ile minęło od wcześniejszych zabaw do testu klefa.

RE: Escobar.store - Temat Główny - kot_kreskowy - 27.01.2025

Lukas1985 
Srać można nawet na stojąco.
Nikt tego nie sprawdza 😉

RE: Escobar.store - Temat Główny - Epsiakos - 27.01.2025

Escobar Cholera jeszcze ladniejsze niz poprzednie

RE: Escobar.store - Temat Główny - LOBO - 27.01.2025

moher 4ki w kindola...ech dajta pokoj...stary takie towary, a tu takie marnotrawstwo uch...syn marnotrawny zes jest

"profesionalne ambulatorium w hinah, kolo angli"

RE: Escobar.store - Temat Główny - JureKiler - 27.01.2025

Escobar to nowy batch czy ten sam co jest od 2 tygodni? Około

RE: Escobar.store - Temat Główny - DarkSonia - 27.01.2025

Poprzedni ICE to był najlepszy jaki w życiu testowałam jprd ale to było - MOCNE
dawno nie bałam się testować więcej, a serio z ketonami to ja potrafię sporo haha  Big Grin
a ten nowy wygląda jeszcze lepiej niż poprzedni...
zwariować można z Tobą Escobar   Heart

RE: Escobar.store - Temat Główny - Epsiakos - 27.01.2025

(27.01.2025, 11:59)JureKiler napisał(a): Escobar to nowy batch czy ten sam co jest od 2 tygodni? Około

Nowy raczej, nie przypomina tego co ja dostalem ostatnio wiec musi byc nowy ; )