![]() |
NEP - N-etylonorpentedron - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Stymulanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=27) +--- Wątek: NEP - N-etylonorpentedron (/showthread.php?tid=166) |
RE: NEP - N-etylonorpentedron - filat - 10.04.2025 Elo jak to jest z nepem. Jest to godny następca pentedronu? Bo mam że 100mg na test sort wygląda kozacko biały puder skałami do rozkruszenia. A i jeszcze pytanie uznacie mnie za debila ale czy to można też palić czy tam vapowac? Z góry dzięki za odpowiedzi. RE: NEP - N-etylonorpentedron - Czeslawo - 10.04.2025 filat Jeżeli chodzi o samą substancję w porównaniu do pentedronu, to "bliższy mojemu nosowi" ![]() Tak można palić NEP-a, natomiast ja preferuję „sniff”. Jeżeli masz 100 mg na test, to zrób sobie próbę uczuleniową, np. 20 mg, odczekaj, jeżeli nie będzie żadnych alergii ani działań niepożądanych, to przystąp do testu właściwego. Jeśli nie bierzesz na co dzień podobnych produktów, to to uwzględnij i podziel sobie pozostałość na 2x40 mg. Jednak w przypadku tolerancji krzyżowej możesz pozostałość przyjąć na raz. ![]() *Tolerancja krzyżowa substancji odnosi się do zjawiska, w którym na skutek długotrwałego stosowania jednej substancji, organizm wykazuje zmniejszoną wrażliwość na inną substancję o podobnym działaniu farmakologicznym. Oznacza to, że jeśli osoba rozwija tolerancję na jedną substancję, może to wpłynąć na jej reakcję na inną substancję, z którą ma podobne właściwości. RE: NEP - N-etylonorpentedron - JureKiler - 10.04.2025 Wytłumaczy ktoś sensownie mi dla fana mmc/cmc o co chodzi z tym całym fenomenem nepa? RE: NEP - N-etylonorpentedron - ToXic - 10.04.2025 @up Clear head i brak efektu "rozpływania się". Taka feta z pierwszego wybiegu tylko bez efektu brak sytości i chęci co chwilę na dorzutke xd RE: NEP - N-etylonorpentedron - Czeslawo - 10.04.2025 (10.04.2025, 10:31)JureKiler napisał(a): Wytłumaczy ktoś sensownie mi dla fana mmc/cmc o co chodzi z tym całym fenomenem nepa? Mówiąc klasykiem – „spróbuj - zobaczysz” – Radom jadooom ! ![]() RE: NEP - N-etylonorpentedron - AniaCz - 16.04.2025 Działa na mnie bardzo mało potrzebuje do efektu zwanego stymulacja jestem od pablaesco zamawiam mam mniej więcej tyle radości co z tyłu ile się zećpam tymi stymulantami od innych ze rezygnuje powoli z każdego kogo nie toleruje już nikogo prócz pabla od niego mam najlepszy nep. RE: NEP - N-etylonorpentedron - witold - 17.04.2025 Moim ulubionym produktem jest nep jest bardzo mocny daje moim klientom to co trzeba będę dalej to zamawiał z swej strony dodam że lubię jak działa długo abym nie musiał dociągać zbyt często tak właśnie to wygląda nep jest najlepszy wzrasta libido z czego jestem zadowolony 😁 RE: NEP - N-etylonorpentedron - M7G9O - 18.04.2025 Czeslawo Dzięki szefie za przypomnienie "Najsłynniejszej bani w Polsce" ![]() Kompletnie o nim zapomniałem. RE: NEP - N-etylonorpentedron - Rweqerew333 - 18.04.2025 Spróbowałem, zobaczyłem. Bardzo małe dawki w okolicach 10mg - stan skupienia jak lód na anrarktydzie - pomimo nieprzespanej nocki i walenia 3cmc i 4mmc wcześniej. Myślałem, że po tym się biega po suficie a mnie to mega uspokoiło - może zbyt mała dawka - no ale w sumie to nie chce biegać po sufitach xD Tak, w jedną noc zrobiłem po gramie metaklefa, mefa a potem zacząłem zajadać się NEPem ![]() Polecanko ![]() RE: NEP - N-etylonorpentedron - moher - 04.05.2025 Moje drugie podejście do Nepa. Po 2 tygodniach detoksu, w wolnym dniu od pracy spróbowałem z rana(11 godz.) małego szczurka 60mg. Na początku delikatna euforia dopaminowa, chciało się pracować w ogródku nawet( czego nie cierpię), trochę chęć do gadania, ale nie tak nachalnie jak po cmckach. Po 1,5 godziny dorzutka tyle samo w oczekiwaniu na podbicie stanu ( 1 błąd), po 3 godzinach to samo (2 błąd) i po 5ciu raz jeszcze. W sumie "zjadłem" około 250mg tego dnia.Pomyślałem sobie, słabiutki jednak ten Nep. Wtedy około godziny 23 zaczął się kurwa cyrk w mojej głowie, pomysłów 500, wszystko mnie interesowało na necie a nawet zabrałem się za długo odwlekany projekt graficzny. Coś tam nawet zdziałałem, ale pierwsze potknięcie i pierwszy wkurw niesamowity . O spaniu nie ma mowy, serce bije swoim bardzo zróżnicowanym rytmem a oczy ja pięć złoty nie chą się zamknąć. Na drugi dzień ciężko było dojść do siebie i wtedy próbowałem znaleźć plusy zabawy z tym stimem. Jak dla mnie fana euforyków, niestety nie ma żadnych, lub po prostu tego nie potrzebuje. Ale wiem że co nie którzy stawiają go na 1 miejscu wśród dopałek. Musiałem spróbować żeby się przekonać i chyba lepiej dla mnie, że nie zasmakowałem w tym gatunku RC. |