![]() |
|
4-MMC - Mefedron - C11H15NO - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Euforyki i empatogeny (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO (/showthread.php?tid=261) |
RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - kinia03x - 08.05.2025 kiertnik82 nie chciałam Cie urazić czy coś, po prostu ja to wzięłam na "chłopski rozum". Lepiej poczekać dłużej dla lepszych doznań a doświadczenie mam małe. RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - kiertnik82 - 08.05.2025 kinia03x Spokojnie, nie uraziłaś mnie. Wiadomo, że zawsze lepiej jest poczekać dłużej, ja myślałem że te dwa tygodnie wystarczą, żeby odczuć w miarę normalną bombę. @"M7G9O" wyjaśnił merytorycznie, że to jednak mało, więc zgadzam się z tym. RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 08.05.2025 Co kto lubi. Jak ktoś przepada za serotoninowym jebniecię to będzie zadowolony nawet po ciągu na metaklefie. Ostatnio zeżarłem 6 gieta metaklefa, zaraz wjechała dycha mefa, która czesała książkowo do ostatniej kreski. Z tym, że ja akurat nie przepadam za tym rozlaniem i sztucznym "szczęściem". RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Lukas1985 - 08.05.2025 (07.05.2025, 15:25)kinia03x napisał(a): kiertnik82 ale żeś dojebał. Ja nie mając doświadczenia pomyślałam o miesiącu przerwy Od lat nie rozumiecie podstawowej kwestii - regeneracja ilości dopaminy to nie regeneracja receptorów. Możecie być i miesiac czyści i nic z tego nie będzie wynikać. Tak samo jelita się nie zregenerują tak szybko, nie wyregulujecie stresu itd. RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Desmonia - 08.05.2025 @M7G90 dziękuję Tobie za zabranie głosu. Padła tutaj garść naprawdę solidnych informacji. Zaciekawił mnie szczególnie jeden temat, mianowicie suplementacja. Czy mógłbyś to rozwinąć? Jakie suplementy brać pod uwagę? Lukas1985 zauważyłam że również dysponujesz dużym arsenałem wiedzy. Jakbym mogła i Ciebie poprosić o zabranie głosu w tej sprawie? RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - Lukas1985 - 09.05.2025 Desmonia jeśli jesteś weekendowym cpakiem to w ciągu tygodnia niewiele uzupelnisz. Przez pewien czas uda się podganiac utratę tolerki a odczucia będą na zasadzie - jestem wypruta z przekaźników a podanie mefedronu czy klefedronu na krótką metę podniesie neuroprzekaźniki i odczujesz "euforię" czy "sprzeda" przy czym po każdym maratonie będziesz się czuć minimalnie gorzej - tej dziury w tydzień czy dwa nie zapchasz. Jeśli lecisz ciągiem to możesz minimalnie ratować tolerke w trakcie przerw ale każdy ciąg powyżej kilku dni lub na wyższych dawkach powoduje obumieranie neuronów (nie mają kiedy odpocząć 🤷). W dużym skrócie tolerke tak de fakto odbudują tylko ludzie którzy cpaja raz w miesiącu w niewielkich ilościach, nie piją alko (w tym browarów które tu ludzie łoją na lepszy sen x). O receptorach i regulacji kiedyś się rozpisywałem ale tu ludzie robią 2-3 tyg przerwy więc to bezsensu, bo to nie da efektu. Ś.p pudzilla stosował np Brahmi i po kilku dniach podanie mefedronu odczuł jakby walił pierwszy raz. Drugie podanie już nie dało nawet namiastki tego stanu taki jest efekt odbudowy czegoś i zburzenia tego. Ćpacie to się z tym pogodzcie. A Ci wszyscy co cpaja po kilka lat i każdy nowy sort daje im euforię xD przestańcie w to wierzyć. Ja siedzę w tym prawie 11 lat z czego ćpałem 5 i to w takich ilościach, że niektórzy przez całe życie tego nie przecpaja więc coś tam wiem. RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - filat - 09.06.2025 Ostatnio zazywalem dobre 4 mmc z bram od typa naprawde wypierdalo w kosmos # session RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - DarkSonia - 10.06.2025 (09.05.2025, 11:42)Lukas1985 napisał(a): .............. no widzisz, a inni może - ćpali mniej, - albo więcej... albo kurfa sypali inne kreski ( hutsze, gruPsze, albo kurFa pozawijane ) i zapijali to zielona herbata z dużą dawką witaminy C ![]() jprd seriiijooo?? tak szufladkuyjesz każdego i ich te jak to mówisz tolerki? nie oceniaj "ćpunów" przez pryzmat własnych doświadczeń bo prócz tego, że wywołasz kolejną gówno burzę ( zresztą zaraz będzie - nie słuchajcie jej bo pierdoli głupoty ) nie odpowiesz wprost na pytanie - od czego to zależy, zresztą co ludzik to osobne "odbudowywanie tolerki" znowu wchodzi w grę łopatologiczne tłumaczenie - jak trening - ponoć jestem ćpunką, a robię lepsze czasy na 2 km niż moja koleżanka, która ani nie ćpa ani nie pali i weśś tu teraz jej to wytłumacz albo chociaz spróbuj na tym forum to ogarnąć - tak szczerze NIE DASZ RADY - aaa że trening? no to tu też Cię zagne bo ona trenuje 7 lat a ja dopiero rok ... a może głowę też idzie "wytrenować" wpadłeś na to? zresztą sa na to pewne dowody ( jak i dowody z odbudowywaniem receptorów czy nawet budowy nowych haha ale to ponoć Ty jesteś oczytany a pierdzielisz takie farmazony ) to jaką kto ma tolerke zależy OD NIEGO SAMEGO od całokształtu jego życia | snu | diety | supli | zapierdolu życiowego | czy oczywiście samej JAKOŚCI tego co ćpaaaa a nie... bo zajezdżasz receptory i chuj... "BO JA TAK MIAŁEM" dlatego TWOJE RADY od dawna sa dla mnie "takie se" ... NIE, nie mówię, że jesteś glupi ( bo nie jesteś ), ani że idioota czy jakiś ŁEP ... po prostu oceniasz ludzi w dużej mierze przez pryzmat swoich własnych doświadczeń, a jak wiadomo - no każdy Lukasie ma inny ten pryzmat doświadczeń czyt. dalej inne życie, i jego doświadczenia praktycznie z każdym narkotykiem czy piciem nawet głupiej kawy będzie inne.
RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - Dead Nightmares - 10.06.2025 Lukas1985 nie trzeba zadnego ciagu zeby neurony obumarly, to moze byc nawet jedna dawka, wystarczy odpowiednio wysoka temperatura ciala, ktora jest chociazby przy euforykach - bialko sie scina nieodwracalnie i neurony sa usuwane z organizmu (taka sama sytuacja jest tez przy denaturacie, lub nawet wodce w odpowiednio duzych ilosciach), a ten proces przyczynia sie do rozwoju chorob neurodegeneracyjnych takich jak np. alzheimer ale nie mowie tez, ze nie masz racji, przy ciagach wyglada to o wiele gorzej, chcialem tylko sprostowac RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - Lukas1985 - 11.06.2025 W większości badań pojedyncze dawki są stosunkowo niegroźne. Choć tak jak mówisz nagły wzrost temperatury może prowadzić do apoptozy. W tych samych badaniach wyższe dawki lub podawane częściej są już dużo bardziej problematyczne. |