Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
NEP - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: NEP - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4135)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

RE: NEP - Opinie o produkcie - horsii - 17.10.2025

Pawłowy nep jest bardzo dobry, i cena, i jakośc są świetne, j.w - nie wiem nad czym sie zastanawiacie w ogole. Podobno kultowa

RE: NEP - Opinie o produkcie - sagitta - 20.10.2025

Wybrałam nepika w nagrodzie, jak dojdzie to napiszę parę słów. Jako nepofanka (lol) wiem co to dobry Nep i myślę że ten właśnie taki będzieSmile

RE: NEP - Opinie o produkcie - Dafidov - 20.10.2025

Oj lifik lifik, wracaj na stare konto a nie swirujesz

Wziąłem w nagrodzie tego potwora, zdam relacje hehe

RE: NEP - Opinie o produkcie - TheEnd - 22.10.2025

No NEP świetny 💥 ale mi cholernie wchodził na serce i ciśnienie co Psulo cała zabawę. Libido nie ruszało co mnie zaskoczyło totalnie. Palenie vapo dawało 1-2min stymulacji po czym zasypiałem na stojąco. Czy przyczyną może być spory stres przez ostatni czas, złe odżywianie i mało jedzenia w sumie, małe nawodnienie oraz mało snu? Bo ćpania dużo nie leci ostatnio. A skąd wiem że mocny i dobry NEP bo częstowałem kilka osób i 50mg już ich fajnie robiło..także NEP 10/10
Ale nie wiem co jest ze mną:/
Ogarnę sen i odżywianie. Stres nie wiem czym zmniejszyc ale bo taki okres w życiu i trzeba przez to przejść.
Zrobię badania prolki, estro i teścia + morfologia
I zrobię za jakiś czas kolejne podejście bo aż łezka w oku się kręci że nie mogę tego poczuc a widze że to mega nepik jest i ten zapach hehe  i kruszy się w palcach.

RE: NEP - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 03.11.2025

Witam, zamawiałem trochę NEP, tak w ramach wdzięczności za nagrody i miła atmosfere na forum Smile
NEP wygląda tak;

[Obrazek: imgonline-com-ua-dexif2-DY6c3-CNCZYo.jpg]

[Obrazek: imgonline-com-ua-dexifi-Ecbck-Sd-S5l-D.jpg]

Testowałem go 2 dni po testach 3cmc, ale czułem się bardzo dobrze, nie uznałem wtedy zwały i tamtego czasu czułem się gotowy wziąć i spróbować.  Metoda aplikacji sniff i tutaj wiadomo mniejsze kreski bo NEP to mocny stymulant, mocniej odwadnia i bardziej stymuluje.
Mocny nieogar w głowie, chodzenie w kata kąt to pierwsza rzecz która się działa po zażyciu, Ochota na ogarnięcie domowych spraw. Libido zwierzak, tego się okiełznać nie da Big Grin powiem tak, brałem NEP tutaj już prawie od każdego i ten sorcik najbardziej wywalał mi libido do przodu. Polecam bo małe dawki robią robotę

RE: NEP - Opinie o produkcie - EmStO - 03.11.2025

Próbowałeś vapo ?

Nie vapuje, pod względem czystości towar 10/10 zwala znikoma, zero spływu czy szczypania nosa, moim zdaniem, jest na topie. Kryształy są łatwe w kruszeniu więc vapo powinno być bez problemu

RE: NEP - Opinie o produkcie - Dafidov - 03.11.2025

Jebie młotem jak dziadek świniaka. 
Pozdrawiam z Choroszczy.
Więcej chyba nie trzeba dodawać

RE: NEP - Opinie o produkcie - 123456789 - 03.11.2025

Normalny dobry sort, nic się nie dzieje, po prostu Dafidov już przetyrany i głowa nie domaga.
Przypominam, że narkotyki typu NEP, Hexen, Alfa czy MD-PHP to w chuj silne stymulanty , to naprawdę nie są zabawki, tu można zrobić sobie kuku jeśli nie masz naprawdę MOCNEJ głowy.
A w dłuższej perspektywie zniszczy to nawet największych twardzieli dlatego warto stosować to z umiarem i nie za często.

Miałem tego w zeszłym tygodniu dychę, trochę rozdałem, trochę zgubiłem, finalnie zeżarłem ponad piątkę w noc  Podobno kultowa
Skończyło się jak zwykle w jakimś jebanym lesie...kurwa, czy to się kiedyś skończy czy jakaś klątwa na mnie ciąży?
Kyrie elejson!
Ogólnie temat mi nawet siadł, RUSH jest gigantyczny, libido i stymulacja ogień, może jedynie trochę krócej trzyma niż  zwykle trzeba częściej dorzucać ale różnica nie jest jakaś znacząca, to bardziej czepialstwo z mojej strony a niżeli coś co miałoby wpływ na ocenę.
Zwała mocno no ale co zrobić, trza się przemęczyc jeden dzień.
Schiz nie uświadczyłem.
Polecam i pozdrawiamSmile

Nic więcej nie dodawajcie, było super. Czekam sobie na kolejny lot, dafidov pozdrawiam cię.