Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Pomysły i sugestie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Wątek: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] (/showthread.php?tid=463)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - kot_kreskowy - 01.06.2024

[Obrazek: Screenshot-20240601-180332.jpg]

Ktoś mi wyjaśni tą kumulację punktów reputa od jednego usera?

Nie jestem aż tak zajebisty żeby mi naliczało podwójnie punkty.
Trochę jestem zajebisty, ale tylko trochę i to tylko w soboty😎

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Dopal.org - 02.06.2024

(31.05.2024, 16:02)horsii napisał(a): Potrzebujemy albo liberalizacji uprawnień co do tego, kto ma dostep do archiwum czatu, albo pozbycia sie bezuzytecznego wobec obecnych zasad powiadomienia o wspomnieniu na czacie... Podobno kultowa

Możemy albo przywrócić archiwum czatu, albo wyłączyć oznaczanie na czacie. Na ten moment nie ma opcji kierowania z powiadomienia do czatu, a nie archiwum.

(29.05.2024, 16:48)LOBO napisał(a): Rowniez mialo byc "wdrozone niebawem" ta funkcja i minelo duzo czasu i nic!

Funkcja jest już wdrożona Smile

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - kot_kreskowy - 02.06.2024

(02.06.2024, 09:31)Dopal.org napisał(a): Możemy albo przywrócić archiwum czatu, albo wyłączyć oznaczanie na czacie. Na ten moment nie ma opcji kierowania z powiadomienia do czatu, a nie archiwum.

W sensie, że jak będzie dostęp do archiwum czatu to nie bedzie możliwości oznaczania się ?

No jak? Przecież na początku forum była widoczna cała treść czatu i mogliśmy się oznaczać. 

Chuj w te powiadomienia i kierowanie do wypowiedzi. Jak dostanę powiadomienie że ktoś mnie wspomniał to sam sobie to znajdę przewijając czat.

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - LOBO - 02.06.2024

(02.06.2024, 09:31)Dopal.org napisał(a): Możemy albo przywrócić archiwum czatu, albo wyłączyć oznaczanie na czacie. Na ten moment nie ma opcji kierowania z powiadomienia do czatu, a nie archiwum.

Funckja jest już wdrożona Smile

No teraz to klasa upgrade finally chce sie rzec ;-)...ten motyw z archiwum i dostepem do niego...jest mysle najlepszy...

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Maniek - 02.06.2024

(02.06.2024, 11:15)kot_kreskowy napisał(a): W sensie, że jak będzie dostęp do archiwum czatu to nie bedzie możliwości oznaczania się ?

No jak? Przecież na początku forum była widoczna cała treść czatu i mogliśmy się oznaczać. 

Chuj w te powiadomienia i kierowanie do wypowiedzi. Jak dostanę powiadomienie że ktoś mnie wspomniał to sam sobie to znajdę przewijając czat.

Zgadza się, na samym początku forum była widoczność całego archiwum czatu bez żadnych ograniczeń. Potem użytkownicy wnieśli postulat, żeby ograniczyć widoczność do iluś tam dni/godzin, po to, żeby każdy pierwszy lepszy ancymon nie mógł sobie czytać i przeglądać o czym ktoś inny rozmawiał i być może w którymś momencie się zapomniał, napisał o kilka słów za dużo itp.

Najlepsza opcja według mnie, to byłoby włączenie widoczności czatu bez ograniczeń czasowych, ale tylko dla osób od jakiejś tam rangi, np. starszy szeregowy/kapral.

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Epsiakos - 02.06.2024

Maniek co do rangi, proponuje od Sierzanta.

Trzeba sie bardziej postarac, byc aktywnym przedewszystkim i wnosic cos na forum, a ostatnio poziom spadl drastycznie neistety.

Na starszego czy kaprala to za szybko, ale caloksztalt zgadzam sie z togba

Kwestia rangi jest do dogadania, ja rzuciłem tylko luźną propozycję.

Co do poziomu forum, to sprawdź sobie cały 2022 rok i porównaj z 2024. Gwarantuję, że mimo wszystko zauważysz ogromną rożnicę Smile choć wszystkiego i tak nie zobaczysz, bo połowa, jak nie więcej z tego spamu została usunięta.

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - kot_kreskowy - 02.06.2024

Maniek 
To dobra opcja z tym ograniczeniem.
Mozna sierżanta dać minimum albo nawet wyżej.

Ostatnio upominałem i generała, ale na tego akurat bierzemy poprawkę  Podobno kultowa

RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Epsiakos - 02.06.2024

kot_kreskowy on jeszcze troche i bedzie zmuszony w stan spoczynku przejsc, za szybki awans i przygniotly pagony

Wobec tego od jakiej rangi ustawić możliwość przeglądania archiwum czatu bez żadnych ograniczeń?