AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pomysły i sugestie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] (/showthread.php?tid=463) |
RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - kot_kreskowy - 01.06.2024 Ktoś mi wyjaśni tą kumulację punktów reputa od jednego usera? Nie jestem aż tak zajebisty żeby mi naliczało podwójnie punkty. Trochę jestem zajebisty, ale tylko trochę i to tylko w soboty😎 RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Dopal.org - 02.06.2024 (31.05.2024, 16:02)horsii napisał(a): Potrzebujemy albo liberalizacji uprawnień co do tego, kto ma dostep do archiwum czatu, albo pozbycia sie bezuzytecznego wobec obecnych zasad powiadomienia o wspomnieniu na czacie... Możemy albo przywrócić archiwum czatu, albo wyłączyć oznaczanie na czacie. Na ten moment nie ma opcji kierowania z powiadomienia do czatu, a nie archiwum. (29.05.2024, 16:48)LOBO napisał(a): Rowniez mialo byc "wdrozone niebawem" ta funkcja i minelo duzo czasu i nic! Funkcja jest już wdrożona RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - kot_kreskowy - 02.06.2024 (02.06.2024, 09:31)Dopal.org napisał(a): Możemy albo przywrócić archiwum czatu, albo wyłączyć oznaczanie na czacie. Na ten moment nie ma opcji kierowania z powiadomienia do czatu, a nie archiwum. W sensie, że jak będzie dostęp do archiwum czatu to nie bedzie możliwości oznaczania się ? No jak? Przecież na początku forum była widoczna cała treść czatu i mogliśmy się oznaczać. Chuj w te powiadomienia i kierowanie do wypowiedzi. Jak dostanę powiadomienie że ktoś mnie wspomniał to sam sobie to znajdę przewijając czat. RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - LOBO - 02.06.2024 (02.06.2024, 09:31)Dopal.org napisał(a): Możemy albo przywrócić archiwum czatu, albo wyłączyć oznaczanie na czacie. Na ten moment nie ma opcji kierowania z powiadomienia do czatu, a nie archiwum. No teraz to klasa upgrade finally chce sie rzec ;-)...ten motyw z archiwum i dostepem do niego...jest mysle najlepszy... RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Maniek - 02.06.2024 (02.06.2024, 11:15)kot_kreskowy napisał(a): W sensie, że jak będzie dostęp do archiwum czatu to nie bedzie możliwości oznaczania się ? Zgadza się, na samym początku forum była widoczność całego archiwum czatu bez żadnych ograniczeń. Potem użytkownicy wnieśli postulat, żeby ograniczyć widoczność do iluś tam dni/godzin, po to, żeby każdy pierwszy lepszy ancymon nie mógł sobie czytać i przeglądać o czym ktoś inny rozmawiał i być może w którymś momencie się zapomniał, napisał o kilka słów za dużo itp. Najlepsza opcja według mnie, to byłoby włączenie widoczności czatu bez ograniczeń czasowych, ale tylko dla osób od jakiejś tam rangi, np. starszy szeregowy/kapral. RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Epsiakos - 02.06.2024 Maniek co do rangi, proponuje od Sierzanta. Trzeba sie bardziej postarac, byc aktywnym przedewszystkim i wnosic cos na forum, a ostatnio poziom spadl drastycznie neistety. Na starszego czy kaprala to za szybko, ale caloksztalt zgadzam sie z togba RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Maniek - 02.06.2024 Kwestia rangi jest do dogadania, ja rzuciłem tylko luźną propozycję. Co do poziomu forum, to sprawdź sobie cały 2022 rok i porównaj z 2024. Gwarantuję, że mimo wszystko zauważysz ogromną rożnicę choć wszystkiego i tak nie zobaczysz, bo połowa, jak nie więcej z tego spamu została usunięta. RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - kot_kreskowy - 02.06.2024 Maniek To dobra opcja z tym ograniczeniem. Mozna sierżanta dać minimum albo nawet wyżej. Ostatnio upominałem i generała, ale na tego akurat bierzemy poprawkę RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Epsiakos - 02.06.2024 kot_kreskowy on jeszcze troche i bedzie zmuszony w stan spoczynku przejsc, za szybki awans i przygniotly pagony RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Maniek - 02.06.2024 Wobec tego od jakiej rangi ustawić możliwość przeglądania archiwum czatu bez żadnych ograniczeń? |