Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=983) |
RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Lifeisbrutal - 17.11.2023 wiktororban Tak jak Epsiakos napisał po każdej substancji może się popierdolić w główce nie ma tutaj reguły. Nawet po mj może coś Ci odjebać także nie rozumiem dlaczego miałaby być wycofana ta substancja gdyby każdy szedł takim tokiem myślenia jak Ty to żadnej substancji by nie mogło być. Jeśli masz obawy co do niej to nie bierz nikt na siłę nikomu tego nie wciska każdy ma wolny wybór RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Diabeuu666 - 18.11.2023 To Ja powinienem już dawno nie żyć albo być w kaftanie w pokoju bez klamki i okien. Każdy bierze to co chce. Próbuje na sobie. Pasuje? To bierze to dalej. Nie pasuje to nie zamawia. Jak komuś nie pasuje itp ale dalej to wali no to coś jest nie halo z typem i robi sam sobie karę i selekcja naturalna się włącza RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - PIXA - 18.11.2023 wiktororban" Nie wrzucaj każdego do jednego wora nie każdy ma najebane we łbie RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - horsii - 18.11.2023 No i tu nasuwa sie kwestia "etyki" na czarnym rynku substancji psychoaktywnych... Kto będzie decydował co wolno a co nie wolno ? Coś w ogóle wolno oficjalnie, a czegoś innego nie wolno? Tu są jakiekolwiek ścisłe regulacje? Ostatni raz jak sprawdzałem, to niezbyt, a wszystko działa na zasadzie dobrej woli vendorów jakby nie spojrzeć. Sprzedawca chce sprzedawać X, to będzie to robił. Sprzedawca chce sprzedawać Y rozmieszane z trutką na szczury, też będzie to robił. Jasne, że zaraz o takim gównie zrobi sie głośno, i gośc sprzedający czysty towar będzie chwalony i polecany, a drugi robiący na odwrót będzie wręcz jebany, i zaraz każdy będzie wiedział żeby tam pieniędzy nie zostawiać. Ale to na tyle - nikt tu niczego nie kontroluje, nie ma tu żadnego organu ktory będzie robił kontrole dopka po którym masz fajną fazę, a po którym będziesz chciał robić Adam Małysz 102 metry z okna. Chyba zapominacie że kupujecie narkotyki. I bez przesady, z tym syndromem skakania po alfie. Rysuje to czajnik ale po klefedronie też kiedys wyjebali przez okno jacyś geniusze. RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Lukas1985 - 18.11.2023 (17.11.2023, 11:05)wiktororban napisał(a): Ludzie po tym gównie z okien skakali, w USA nie jeden sobie w łeb strzelił. Najgorsze to, że zjeb jeden z drugim może komuś krzywdę zrobic bo sobie w bani ujebie coś... Jak cwelisko siebie zabije to huj cpunowi w dupę, nie szkoda mi śmieci...niech zdychają byle szybko i masowo..apvp w ogóle powinna być wyłączona z obiegu albo sprzedawana w huj drogo..tak jak w pierwszych dopach..np ivory wave 0.25 za 80zl żeby łby nie miały zbyt tanio dużych ilości pod ręką, bo to może być serio niebezpieczne...najbardziej podziwiam tych co mają po tym życie i dalej to wpierdalaja..na początku może jest śmiesznie ale to proszenie się o schizofrenię..nie jeden nawet nie wie że może mieć predyspozycje bo prapraprababka miała.. A Ty dalej se z nas jaja robisz. Wysoka cena pierwszych dopow wynikała z tego, że rynek się rozwijał i cala.strumtura dostaw i łańcuchy były niewielkie. Ktoś zamawiał z Chin i puszczał w obieg albo kupował w NL od pewnego vendora. Nakładał gigantyczna marzę i się dorabiał. Nikt nie myślał o tym, że da wysoką cenę, żeby dzieci nie kupowały 😆😂🤣 Co do substancji to alfa to tylko alfa po każdej substancji możesz odjechać. (18.11.2023, 14:41)Diabeuu666 napisał(a): To Ja powinienem już dawno nie żyć albo być w kaftanie w pokoju bez klamki i okien. Chłopie. Ty zresz od lat benzo bez którego byś się rozpadł. Cześć Twoich postów to musiałby translator tłumaczyć, bo są nie do końca zrozumiałe. I Ty piszesz, że powinieneś być w kaftanie ? 😅 RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Epsiakos - 19.11.2023 Benzo i Stimy to zlo Lukas1985 ja nie mam sily do kolegi orbana xD bo widze ze naprawde tam nie dociera nic RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Diabeuu666 - 19.11.2023 (18.11.2023, 18:33)Lukas1985 napisał(a): A Ty dalej se z nas jaja robisz. Wysoka cena pierwszych dopow wynikała z tego, że rynek się rozwijał i cala.strumtura dostaw i łańcuchy były niewielkie. Ktoś zamawiał z Chin i puszczał w obieg albo kupował w NL od pewnego vendora. Nakładał gigantyczna marzę i się dorabiał. Nikt nie myślał o tym, że da wysoką cenę, żeby dzieci nie kupowały 😆😂🤣Co Ty bredzisz? Ja jestem na ćwiartce clona dziennie bo schodzę z tego szitu już jakiś czas pod okiem lekarza. Rozpadł? Haha no to mnie nie znasz człowieku. Czuje się zajebiście, dużo lepiej niż wtedy jak walilem garściami clony dziennie. Agresja całkowicie zniknęła już, nie ma zamuły i zawieszek, amnezji i dziur w pamięci I jakie moje posty są Niby nie zrozumiałe? Bo czasem słownik mi zamiast jakiegoś słowa wrzuca inne i tego nie zauważam? No to fest. To raczej problem tkwi po Twojej stronie skoro nie potrafisz zatrudnić o jakie słowo chodziło. A jak nie kumasz moich postów ogólnie no to sorry ale nie musisz ich czytac w takim razie 🤷🏻 RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Lukas1985 - 19.11.2023 A co do postów, ok przyjrzę się i zwrócę uwagę. Jeśli napisałem na podstawie postów starych czy pomyliłem się to sorry. Jeśli jednak znajdę gdzieś posty w których będzie bełkot to zwrócę uwagę to masz pewne 👹 Ps RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Diabeuu666 - 19.11.2023 Bełkot? Start prosze nie obrażaj mnie. Koniec off topa RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Herflick - 27.12.2023 Wiadomo kiedy będzie? |