![]() |
|
4-MMC - Mefedron - C11H15NO - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Euforyki i empatogeny (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO (/showthread.php?tid=261) |
RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - DarkSonia - 11.06.2025 Normalnie nie mogę: - Temperaturę ciała to Ty podnosisz wchodząc do WANNY, biegając, uprawiając jakikolwiek sport wytrzymałościowo-siłowy zwł powyżej 30min , bzykając się, czy nawet wkurwiając ... a i tak ta temperatura ciała w większości przypadków będzie NIŻSZA niż ta, po przyjęciu dawki danego narkotyku ![]() Jakby to zabijało neurony, to ludzie przestali by w ogóle wykonywać jakiekolwiek czynności "podnoszące temperaturę ciała", co ty w ogóle pierdzielisz? a - że NAGŁy? hm... zdefiniuj mi ten NAGŁY wzrost temp ( i wyprzedź mi tu wejście do rozgrzanej_niemalże_wrzącej wody w wannie, która w wielu przypadkach ponoć działa zdrowotnie więc coś tu chyba się nie lepi?! ) ... i nie mówię tutaj o przygłupach którzy biorą ekstazy i lecą sobie 12 godzin zapierdalając na parkiecie, bez wody itd bo tam zachodzi tyle czynników na raz , że nie dziwię się że się potem pierdoli, że "narkotyki szkodzą". a to że jedna kreska wywołać może ( zazwyczaj ) mniej szkud niż ciąg, to wie chyba nawet RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - Dead Nightmares - 11.06.2025 DarkSonia Po pierwsze - gdy wchodzisz do wanny trzezwa lub sie bzykasz to twoj uklad termoregulujacy dziala poprawnie i to, ze robisz te rzeczy nie sprawia, ze osiagasz temperature ciala taka jak po chociazby po euforykach, gdy twoj uklad temoregulujacy jest zaburzony, a twoje komorki nie sa nawadniane tak jak byc powinny i osiagasz wtedy temperature ciala taka, ktora wywoluje permanentne uszkodzenia w mozgu Po drugie - zebys wiedziala na przyszlosc - podczas skrajnie obciazajacego biegu w lato (nawet samo lato jest szkodliwe dla czlowieka, polecam poczytac sobie o tym jak sie czuja ludzie z zaburzeniamy psychicznymi podczas upalow i dlaczego), bez nawadniania rowniez moze dojsc do obumarcia komorek i to nie jest mit, tylko fakt, ale skoro ty biegasz wolniej niz ja chodze normalnie, to nie wiesz co to jest skrajnie obciazajacy bieg i rozumiem, ze mozesz nie miec na ten temat wiedzy A to, ze nagly to nawet na to nie odpisze konkretniej, nigdzie nie ma takiego slowa w mojej wypowiedzi Czasem napiszesz cos madrego i za to szanuje, bo sa to zazwyczaj wnioski do ktorych sama dochodzisz bez czerpania wiedzy skadkolwiek, ale polecam czasem poczytac na dany temat i pozniej sie wypowiadac, bo przez to twoja wiedza w wiekszosci jest jak ''skoro ja sama doszlam do takich wnioskow, to tak musi byc i chuj'', a w takich tematach to niestety czesto nie dziala pozdro RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - DarkSonia - 11.06.2025 to może zrozum 2 rzeczy: 1. Nie pisałam Do Ciebie. 2. Rady - to zostaw sobie dla kolegów... bo ja Cię nie obrażam, ani nie mówię o Twoim poziomie inteligencji, który w przyrównaniu do tego co reprentujesz na czacie czy chociażby w rozmowach prywanie ze mną trochę odbiegają od tego co piszesz tutaj. Chciałeś błysnąć używająć chata gpt? no nie udało Ci się... i JASNE KURWA że ćpanie a bieganie to dwie rózne "sprawy" ... ale to piepszone bieganie: - podnosi ciśnienie krwi - podnosi tetno - naraża stawy / mięśnie na mikrouszkodzenia - PODNOSI temperature ciała... no pacz kuFa ile podobieńśt, ale jedno podnoszenie temp ciała zabija Ci "neurony" a sport jakims kurwa trafem nie... i o to jest całe moje ALE... a no i ponoć sport to zdrowie, żeby zaraz nie było, że przez niego umieramy ![]() WIĘC NIE WIEM CZY TO TAKI KIEPSKI PRZYKŁAD... bo nie trzeba być oczytanym jak twierdzisz, aby do takich wniosków dojść samemu... (11.06.2025, 17:22)Dead Nightmares napisał(a): ...ale skoro ty biegasz wolniej niz ja chodze normalnie, to nie wiesz co to jest skrajnie obciazajacy bieg i rozumiem, ze mozesz nie miec na ten temat wiedzy po prostu nie cpać w upur... walnąć sobie kreskę, dwie raz na tydzień czy dwa a nie ścigać się z kolegami - kto ile kilogramów przez tydzień przez nos przepuścił, no ja yebie. i problemów nie będzie z żadnym przegrzewaniem się. ... albo się kurwa zbadać, bo może to nie o narkotyki chodzi tylko o rozpierdolony już od właśnie dragów organizm, który reaguje tak a nie inaczej. RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - Dead Nightmares - 11.06.2025 DarkSonia Przeciez ty nawet nie zrozumialas tego co ja tutaj napisalem, dalej pierdolisz jakies wlasne teorie na temat grzania sie organizmu XD przeczytaj pare razy fragment o termoregulacji to zrozumiesz o co w tym wszystkim chodzi, ty nie zdajesz sobie sprawy z tego, ze organizm ma pewne mechanizmy, ktora podczas cpania chuj strzela i grzanie sie po narkotykach, a po wysilku, lub w wannie to jest calkowicie cos innego Twoj sposob prowadzenia dyskusji w tym momencie jest zalosny gwiazdo, zaczynasz mnie atakowac pytaniami po czym jestem taki hehe madry, po 3cmc???????? czy po mefieeeeee??? XD nie, ja zawsze bylem madry pisze to po prostu bedac 11 dzien trzezwy i po tym jak moj glupkowaty mood od cpania mi powoli przechodzi, poza tym nie wiem co to ma do tej dyskuji, argumentow ci brak i to co napisalas to jest o kant chuja obic, brak tam jakiejkolwiek merytoryki nawet, a czatu gpt nie uzywam, ja nie chochlik, wole badania na pubmedzie chociazby
RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - DarkSonia - 11.06.2025 Tak panie profesorze, ja rozumiem doskonale to co piszę i w czym się wypowiadam, zaś to raczej TY nie doczytałes tego co piszę JA bo właśnie nadmieniłam tam, że pisanie OGÓLNIE o tym, że przez narkotyki się nie wiem głowa grzeje i moga powstać jakieś nieprzyjemności jest trochę błędnie napisane i po-macoszemu Ty to teraz ładnie sprecyzowałeś, ale taka wypowiedź właśnie powinna być na początku bo JEJ BRAK a raczej brak doprecyzowania wprowadza właśnie taką "gówno burzę" którą poniekąd wywołuję, ale właśnie po to by jakiś ŁEPUUU który to przeczyta wiedział, że przesadzanie z dragami może zakończyć się niefajnie. Mój sposób prowadzenia dyskusji trzeba zrozumieć, bo przez właśnie tego typu odzywki i nie przyjemne zaczepki weryfikuję ludzi.,.. ale przynajmniej staram się trzymac tematu, i wyczaić czy osoba, do której sie przypierdoliłam wgl. wie o czym pisze ... No i pacz... właśnie Ci wale komplement, cieszę się że rozumiesz to o czym piszesz i jaki był Twój zamiar posta, już się na mnie nie nerwój. :* RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - Lukas1985 - 12.06.2025 Dead Nightmares ja ją dodałem do ignorowanych. Szkoda czasu na kogoś takiego. Ktoś kiedyś określił rozmowę z takimi ludźmi jak grę w szachy z gołębiem - wywali szachownicę, palnie kupę na Ciebie i odleci myśląc, że wygrał 😄 Ps. Ta dziewczyna kiedyś mnie cały czas zaczepiała potem pisząc jakieś argumenty z czapy. Ot poprostu ona potrzebuje atencji i zainteresowania, jak jej to zabierzesz to sobie odpusci. RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - DarkSonia - 12.06.2025 dokładnie jest tak jak pisze Lukas1985 ... brak argumentów jak zwykle, zero kontry popartej dowodami, znowu "tylko ja i ja" ... nawet się nie odniósł do kontry na bzdury które wypisal , bardziej ogólniki które nie mówią nic prócz +1 na jego liście postów, ot takie pierdolenie jak zwykle. ale to ja jestem ta be... chociaż jak się wkurwi, to potrafi wyjebać taką epopeje że głowa boli, ale to stare czasy. Ja w niego wciąż wierzę... bo wiedzę ma, czeba mu przyznać to, szkoda, że ego trochę niedoyebane... i potem posty wyglądają, jak wyglądają, ni to gunwo / ni smród ... od taka papaya
RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Lkupczyk12 - 12.06.2025 (12.06.2025, 07:37)Lukas1985 napisał(a): Bezsensu. Jakiekolwiek zimne czy chłodne prysznice są bezsensu, bo organizm będzie się jeszcze bardziej ogrzewać. To jest ta sama historia co z piciem zimnej wody w upały. Sory za offtop ale może poradzisz nam coś, bo widzę że nie tylko ja mam problem normalnie funkcjonować po tym w cieplejsze dni RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - Lukas1985 - 14.06.2025 Ciężko powiedzieć. Organizm się poci, żeby pozbyć się toksyn. Blokowanie tego to bardzo zły pomysł. Musicie się z tym pogodzić i nawadniać. Na starym forum byli tacy co stosowali blokery potu to zaczęły im wychodzić różne dziwne rzeczy potem na skórze. RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - DarkSonia - 14.06.2025 Czyli mam spierdzielony cos z układem "oczyszczajoncym", bo ja się nie pociłam po mefie nigdy ;p |