![]() |
|
NEP - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: NEP - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4135) |
RE: NEP - Opinie o produkcie - EmStO - 03.11.2025 Ktoś leciał z nim vapo ? RE: NEP - Opinie o produkcie - Dafidov - 05.11.2025 Typ zjada piątke nepa w noc i mówi o przetyraniu hahaha śmiechu warte dzięki za pozdrowki, leczę się. Stimsy to już jednak nie moja bajeczka, już nie chce się kolejny raz przekonywać. Schizy, paranoję niszczą wszystko.
RE: NEP - Opinie o produkcie - EmStO - 05.11.2025 Kacper wiesz jak jest każdy w każdym widzi niedoskonałości ale w sobie tych samych nie potrafi dostrzec
RE: NEP - Opinie o produkcie - Epsiakos - 05.11.2025 Piątkę nepa to na popołudnie co najwyżej, no góra do 16 by wystarczyło RE: NEP - Opinie o produkcie - EmStO - 05.11.2025 Epsiakos bo Ty to jesteś KOT 😇 Oczywiście mówimy o noskach
RE: NEP - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 05.11.2025 Nie no wszystkiego tak nie wziąłem, brałem co godzinę dorzutke. Zazwyczaj kończę tak że 2 noce nie przestanę ale 3 noce już zasypiam z normalnym posiłkiem dość sporym. Wiadomo zawsze będzie zmęczenie. Nie powinienem tak po 3cmc lecieć ale to był mój wybór RE: NEP - Opinie o produkcie - DiVERSE - 12.11.2025 NEP ładne duże kamienie, sort pierwsza klasa. Nic tylko pobierać. RE: NEP - Opinie o produkcie - EmStO - 16.11.2025 Sort nic się nie zmienił od poprzedniego rzutu . Ładne kamienie z problemów technicznych nie moge wrzucić zdjęcia . Pali się elegancko ładne chmury duże buchu wyrzuca na orbitę ! Radzę uważać bo z fajnej przyjemności mozna obudzić się a tu kurwa meble poprzestawianie rozkręcone poustawiane konstrukcje i przepalona pościel na wylot do około poukładane mandarynki 😝 Kurwa to już jest chyba nie dla mnie . Sniff nie wiem jak działa nie używam . Pamiętane pijcie dużo wody ja dodatkowe wrzucam w siebie proteiny serki i banany. Rubta co chceta nie spłacie chałupy Yooo RE: NEP - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 17.11.2025 Witam, paka znów przyleciała z NEP, trzyma ten fason cały czas ten sam czyli, top1 Na fotkach wygląda w taki sposób : ![]() ![]() Z wyglądu przezroczyste kamienie, małe lub większe kamyczki. Kruszą się bezproblemowo, wystarczy lekkie podduszanie karta i maasz kreskę. Metoda aplikacji: donosowo. Dawki z rzędu 100-150mg na strzała (tak na oko) Towar daje swoje pierwsze oznaki po jakiś 5-10 minutach. Czuć mocny speed, chęć robienia czegokolwiek i charakterystyczne dla tej substancji jest nieogar w głowie, taki mętlik w głowie co jest 5. Czuć mega skupienie i zwierzęce libido. Przy zbyt czestych dawkach brakowało mi słów i tchu aby coś powiedzieć. Oczy przy większych dawkach się zmieniają jakby były lekko przez mgłę i latające oczy. Generalnie kosior NEP 10/10 RE: NEP - Opinie o produkcie - 123456789 - 24.11.2025 Dobry mocny NEP Nie schizuje, libido potwór. Zwała tym razem mnie przerosła, prawdopodobnie było to moje ostatnie zamówienie NEPa. No cóż, alfę odstawiłem a teraz przyszedł czas na to. Pozdrawiam |