Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
NEP - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: NEP - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4135)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

RE: NEP - Opinie o produkcie - EmStO - 03.11.2025

Ktoś leciał z nim vapo ?

RE: NEP - Opinie o produkcie - Dafidov - 05.11.2025

Typ zjada piątke nepa w noc i mówi o przetyraniu hahaha śmiechu warte Smile dzięki za pozdrowki, leczę się. Stimsy to już jednak nie moja bajeczka, już nie chce się kolejny raz przekonywać. Schizy, paranoję niszczą wszystko.

RE: NEP - Opinie o produkcie - EmStO - 05.11.2025

Kacper wiesz jak jest każdy w każdym widzi niedoskonałości ale w sobie tych samych nie potrafi dostrzec Smile

RE: NEP - Opinie o produkcie - Epsiakos - 05.11.2025

Piątkę nepa to na popołudnie co najwyżej, no góra do 16 by wystarczyło

RE: NEP - Opinie o produkcie - EmStO - 05.11.2025

Epsiakos bo Ty to jesteś KOT 😇
Oczywiście mówimy o noskach Smile

RE: NEP - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 05.11.2025

Nie no wszystkiego tak nie wziąłem, brałem co godzinę dorzutke. Zazwyczaj kończę tak że 2 noce nie przestanę ale 3 noce już zasypiam z normalnym posiłkiem dość sporym. Wiadomo zawsze będzie zmęczenie. Nie powinienem tak po 3cmc lecieć ale to był mój wybór

RE: NEP - Opinie o produkcie - DiVERSE - 12.11.2025

NEP ładne duże kamienie, sort pierwsza klasa. Nic tylko pobierać.

RE: NEP - Opinie o produkcie - EmStO - 16.11.2025

Sort nic się nie zmienił od poprzedniego rzutu .
Ładne kamienie z problemów technicznych nie moge wrzucić zdjęcia .
Pali się elegancko ładne chmury duże buchu wyrzuca na orbitę !
Radzę uważać bo z fajnej przyjemności mozna obudzić się a tu kurwa meble poprzestawianie rozkręcone poustawiane konstrukcje i przepalona pościel na wylot do około poukładane mandarynki 😝
Kurwa to już jest chyba nie dla mnie .

Sniff nie wiem jak działa nie używam .

Pamiętane pijcie dużo wody ja dodatkowe wrzucam w siebie proteiny serki i banany.

Rubta co chceta nie spłacie chałupy

Yooo

RE: NEP - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 17.11.2025

Witam, paka znów przyleciała z NEP,  trzyma ten fason cały czas ten sam czyli, top1 Na fotkach wygląda w taki sposób :

[Obrazek: imgonline-com-ua-dexifil-NNg4-JMzp9s.jpg]

[Obrazek: imgonline-com-ua-dexif1-DDk-URTyl61h.jpg]

Z wyglądu przezroczyste kamienie, małe lub większe kamyczki. Kruszą się bezproblemowo, wystarczy lekkie podduszanie karta i maasz kreskę. Metoda aplikacji: donosowo. Dawki z rzędu 100-150mg na strzała (tak na oko) Towar daje swoje pierwsze oznaki po jakiś 5-10 minutach. Czuć mocny speed, chęć robienia czegokolwiek i charakterystyczne dla tej substancji jest nieogar w głowie, taki mętlik w głowie co jest 5.  Czuć mega skupienie i zwierzęce libido. Przy zbyt czestych dawkach brakowało mi słów i tchu aby coś powiedzieć. Oczy przy większych dawkach się zmieniają jakby były lekko przez mgłę i latające oczy. Generalnie kosior NEP 10/10

RE: NEP - Opinie o produkcie - 123456789 - 24.11.2025

Dobry mocny NEP
Nie schizuje, libido potwór.
Zwała tym razem mnie przerosła, prawdopodobnie było to moje ostatnie zamówienie NEPa.
No cóż, alfę odstawiłem a teraz przyszedł czas na to.
Pozdrawiam