Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Inferno - 28.03.2025

No i super. Trzeba składac zamówionko.
Tym razem nie ja a koleszka przeze mnie będzie brał 1 raz, muszę go nauczyć Tongue

Czekamy na więcej nowości a przede wszystkim czekam na BENZO i jeszcze jedno KANNA! Smile

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Katapulta - 28.03.2025

Da sie założyć konto czy to tylko „element dekoracyjny”?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Inferno - 29.03.2025

Katapulta Ty tam swoich danych nie wklepuj. To jest forma rejestracji ale nie wycięta - co nie zmienia faktu żeby właśnie nie wpisywać tam danych.

Głównie najważniejsza rubryka to "uwagi do zamówienia" tam podajesz kaczomat  i inne uwagi. maila i kod pocztowy w rubryce wyżej.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Rweqerew333 - 29.03.2025

(29.03.2025, 08:45)Inferno napisał(a): Głównie najważniejsza rubryka to "uwagi do zamówienia" tam podajesz kaczomat

Akurat paczkomat można a nawet chyba trzeba wybrać w specjalnym polu po wybraniu kraju (Polska).

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - M7G9O - 29.03.2025

Paczkomat i wszystkie informacje podawałbym w privnote, a w uwagach do zamówienia tylko link do notatki, nawet jeśli strona automatycznie szyfruje dane.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Rweqerew333 - 29.03.2025

No niby jest SSL, który zapewnia szyfrowanie danych z formularza, ale racja w sumie, myślę, że tak to by mogło się odbywać, natomiast trzeba zauważyć, że koszt wysyłki nalicza się dopiero po wybraniu paczkomatu w odpowiednim polu Wink

Tak to chyba High-LifeMarket traci te dwie dyszki jak już musi wysłać sprzecior do odbiorcy.

Swoich danych oczywiście nie podajemy poza mailem i paczkomatem o ile dobrze rozumiem.

RE: High-Life.market- Temat główny - SkoRpion87 - 29.03.2025

Można płacić LTC czy tylko BTC?

High-LifeMarket  Vendorze weź zobacz o co chodzi z moim zamówieniem. Bo kasę wzięło z banku BTC z portfela ..... Ale żadnego powiadomienia na maila nic nie dostałem...,

Co jest grane?¿????? Wpłaciłem za 5 nepa i kasy nie ma. Przepadła. Pisałem do 4coins i nic nie wiedzą....

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Palko - 30.03.2025

Aktualizując mój problem z brakiem e-maila potwierdzającego złożenie zamówienia to wchodząc na protona w celu napisania e-maila z zapytaniem okazało się że e-mail z informacją o doręczonej przesyłce już na mnie czeka.
Bardzo szybki czas realizacji. 
Testy dopiero najwcześniej za 2tyg.
Spokojnej niedzieli :⁠-⁠)

RE: High-Life.market- Temat główny - Jogi3840 - 31.03.2025

Ty naprawde przez 4coins oplacasz zamowienia?
Lepiej bys skorzystal z bitomatu,kantora locals.
Tak na pewno lepiej na tym wyjdziesz.

RE: High-Life.market- Temat główny - JureKiler - 31.03.2025

Potwierdzam 4coins to druty wysokie prowizje i jak przyjdzie dobry moment to zablokują ci środki do momentu udowodnienia całego dochodu od początku stfu