Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
NEP - N-etylonorpentedron - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Stymulanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=27)
+--- Wątek: NEP - N-etylonorpentedron (/showthread.php?tid=166)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41

RE: NEW NEP - REVIEWS - Dafidov - 17.07.2025

Ale ja nie.mialem jeszcze benzo w trakcie korzystania z nepa Wink
Ja nie winie nepa po prostu już głowa porysowana i nie mogę żreć mocnych stimsow.

RE: NEW NEP - REVIEWS - DarkSonia - 17.07.2025

i tu Cię najmersiku popieram bo dobrze piszesz ludzikom, zresztą Epsi ma takie samo zdanie... benziakom przy stimach mówimy stanowczo NIE!!!!!

RE: NEP - N-etylonorpentedron - Dead Nightmares - 17.07.2025

Dafidov 

nie trzeba brac benzo w mixie z czyms zeby dostac takich jazd, wystarczy je po prostu przeplatac w swoim zyciu z innymi, roznymi dragami, bo czlowiek na benzo sie nie regeneruje, poza tym benzo maja dlugie okresy poltrwania, nawet do 60h po wzieciu 2mg klona i same w sobie maja duzo ubokow, ktore oslabiaja ci glowe na ''starcia'' z nepem

RE: NEP - N-etylonorpentedron - horsii - 17.07.2025

demonizujecie te benzo kurwa, a najgorszą reklame to im robi diabeł666 Podobno kultowa

RE: NEP - N-etylonorpentedron - moher - 23.07.2025

Ostatnio po kilku sesjach z nepem zauważyłem że specyfik ten jest dość nie przewidywalny w działaniu. Nigdy nie wiem kiedy spodziewać się tzw. piku. Wiem że działa głównie w tle nakręcając cię , tylko za każdym razem odbywa to się w różnym stopniu i tempie. 
Takie moje spostrzeżenia na ten temat. 
Jeszcze pytanie mam, czy podbijanie nepa amfetaminą ma sens ?

RE: NEP - N-etylonorpentedron - Dafidov - 23.07.2025

Nep to straszna lipa jest, oby to znikło w pizdu

RE: NEP - N-etylonorpentedron - doxyou - 23.07.2025

(23.07.2025, 20:03)moher napisał(a): Ostatnio po kilku sesjach z nepem zauważyłem że specyfik ten jest dość nie przewidywalny w działaniu. Nigdy nie wiem kiedy spodziewać się tzw. piku. Wiem że działa głównie w tle nakręcając cię , tylko za każdym razem odbywa to się w różnym stopniu i tempie. 
Takie moje spostrzeżenia na ten temat. 
Jeszcze pytanie mam, czy podbijanie nepa amfetaminą ma sens ?

Jeśli masz dobre ubezpieczenie i w miarę zdrowe serce to jakiś tam ma Podobno kultowa

Amf trochę uzupełni doznania dopaminowe, o ile wcześniej nie wykurwisz w piórnik na jakąś zapaść i o ile nie wciagniesz 95mg kofeiny i 5mg amf w stumiligramowej kresce.

(23.07.2025, 20:10)Dafidov napisał(a): Nep to straszna lipa jest, oby to znikło w pizdu

NEP to lipa, bo musiałeś po nim jechać na ostry dyżur i wielki straszny doktorek powiedział Ci, że kiedyś się przekręcisz od tych specyfików?

Doktorek miał rację, kiedyś się przekręcisz i biorąc pod uwagę dobro społeczeństwa które próbujesz edukować, lepiej żeby było to szybciej niż później.
A jeśli może kiedyś w Twojej przećpanej głowie wypełnionej tylko wodą i domniemaniami "kiedy będzie kod z nagród" pojawi się choć odrobina chęci przetrwania jako to, czym jesteś, to przestań brać bromazolam na palec "który odcina Cię po 7 minutach", bo to najprawdopodobniej dlatego NEP cię schizował i musiałeś wzywać pogotowie, które w tym czasie mogło udzielać pomocy komuś, kto rzeczywiście jej potrzebuje, a nie jakiemuś kretynowi, który wpierdala substancje bez opamiętania i choć odrobiny wiedzy.

Wiesz niuniu... Czasami leki działają zupełnie odwrotnie, szczególnie kiedy zaczynają ulatniać się z organizmu.

Ale liczyć na to, że coś do Ciebie dotrze i oczekiwać od Ciebie reakcji innej niż "kurwa kiedy wyślą nagrody" albo "Sonia ale bym ci lizał cipkę", to jak liczyć na to, że Polska na którymkolwiek Euro wyjdzie z grupy.

doxyou  skoncz pieprzyć, bo nie łączyłem bromazolamu z nepem, bo paczkę z benzo dostałem grubo po nagrodzie. A to moje subiektywne zdanie że ketony są gównem. Wolę zjeść hometa czy 5mapb.
Po prostu nep mnie schizuje, spina i mam po nim leki.
No i masz rację przecpany leb, nie nadaje się już na stimsy.

RE: NEP - N-etylonorpentedron - doxyou - 23.07.2025

A słyszałeś może o czymś takim jak okres półtrwania?

Tyle że ja eskapadę z nepem skończyłem, a dopiero pięć dni później przyszła mi paczka z benzo i dopiero wtedy zacząłem brać bromazolam. Więc nie sądzę.