Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
4-MMC - Mefedron - C11H15NO - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Euforyki i empatogeny (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Wątek: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO (/showthread.php?tid=261)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - DarkSonia - 04.07.2025

EEE... to ty "trzeźwo" smyrasz - żeby móc pracować i ogarniać w miarę...
mnie tez 100mg robi i mogę na tym normalnie do ludzi wyjść i jest gites
ale wiadomo, że Mef to trzeba przyturbić odpowiednio by pokazał pazur...
... czyli wszystko przed Tobą.  Heart

RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - Konrad Curze - 08.08.2025

Co byście polecali, aby dodać do brania mefedronu, ale w plenerze? Celowałbym w substancje, które by nie potengowały uczucia rozlania a ciekawie się łączyły (i nie byłby to zbyt niebezpieczny mix).

RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - horsii - 08.08.2025

Alkohol Podobno kultowa  a jak lubisz bardziej egzotyczne, to 2m2b moze. Robiłem kiedyś taki miks pare razy i było naprawdę fajnie.
i niektóre dysocjanty, w niewielkich dawkach przyjemnie podbijają. DCK/2-FDCK/DMXE np.

RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - Konrad Curze - 09.08.2025

horsii

Nie przeszłoby mi przez głowę, aby mieszać mewę z dysocjantami, ale jakby się nad tym zastanowić to mogłoby mieć sens (może też z jakimiś psychodelikami?). Alkohol jest klasykiem, ale słyszałem o tym od weteranów imprezowych, którzy raczej brali "kryształ" a nie mefedron, ale pewnie przy najbliższej okazji przetestuję - pewnie najpier w domu, aby wiedzieć czego się spodziewać w plenerze i czy nie ograniczy to mobilności / rozleje za bardzo.

Dzięki za rady, co prawda będę musiał popatrzeć u naszych vendorów, czy mają w ofercie te bardziej egzotyczne smakołyki i później poczytać o ich działaniu, ale będę miał to z tyłu głowy.

RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - horsii - 09.08.2025

Konrad Curze 
z psychodelikami to nie wiem... jakoś to brzmi źle po prostu. psychodeliki mieszać z takim "low-level" drug Podobno kultowa z MDMA to jeszcze rozumiem, ale z beta ketonami to średnio chyba.

jak nie masz wprawy w miksach stymulanty/euforyki+dysocjanty to nie porywaj się od razu na takie dysocjanty typu 3-meo-pce/3-me-pcpy/3-me-pcp/o-pce - te dwa pierwsze poza byciem dysocjantami (antagonizm nmda) to są dodatkowo SNDRI tak więc mozna sobie kuku zrobić niezłe jak się nie wie do końca, co się robi. te dwa kolejne to nie wiem czy ich mechanizm poza antagonizmem nmda został zbadany, ale to powszechnie wiadome ze tez pobudzają.

RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - inked_kawadrat - 09.08.2025

Panowie pytanko, banalne ale wolę zapytać zanim przedobrzę xd
Ostatni raz robiłem tak kupe lat temu z feta a 4mmc to inna bajka. 
Chciałbym na dzień dobry przetestować oral plus sniff na wejściu ale nie wiem jakie dawki są mniej więcej bezpieczne 
Chłop 80kg bez tolerki, bardzo aktywny fizycznie, zdrowa micha, suple itp
Sort legendarny kozak od pabla

inked_kawadrat  Bombka wieksza a sniff mniejszy. bombka celuj 150-200mg, sniff do 100 mg. Jak bez tolerki jestes, nie przetyrany itd. to myślę ze to jest dobra dawka, zeby cię srogo jebnęło w cymbał Podobno kultowa

RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - Konrad Curze - 09.08.2025

horsii

Według tabelki SIN-u mewa powinna się łączyć z psychodelikami, ale z tego co pamiętam jak kiedyś robiłem na ten temat research to ciężko mi było znaleźć jakiekolwiek trip raporty / inne informacje. Wiem, że rzeczywiście stimy i psychodeliki się gryzą, ale mefedron jest swego rodzaju wypadkową emki i klasycznych stymulantów, zatem kto wie może jakoś by to działało.

Z dysocjantami mam jakieś doświadczenie, ale dość powierzchowne. Pewnie nim bym się bawił w RC-owe dyso, to bym zaczął od dobrej ketaminy, aby oswoić się z ikoną tej grupy, do której wszystkie inne substancje są porównywane.

Konrad Curze  Jak jestes doswiadczony, wiesz co robisz itd...  masz jakies pojęcie i znasz swoje mozliwosci to mozesz walić 4-mmc z sajko. Ale dla słabo lub w ogóle niedoswiadczonych uzytkownikow to odradzałbym takie combo bo to proszenie sie o jakies stany typu intensywne pętle myślowe, paranoje, nie wiadomo co. 4-mmc jest jednak mimo wszystko bardziej porywcze, niz mdma.

Szczegolnie mowie o 4-mmc w miksach z jakimis bardziej mentalnymi psychodelikami typu 4-aco-dmt/4-pro-dmt/lsd/analogi lsd, takimi mocno introspektywnymi.  Bo taki ho-met/ho-mcpt itd. są mniej "zobowiązujące" owszem, ale tak czy inaczej jak ktos nowy jest, to powinien mieć to na uwadze.

RE: 4-MMC - Mefedron - C11H15NO - inked_kawadrat - 09.08.2025

horsii  
Kurwa jak dobrze że mam wolne i kobita będzie w pracy bo jak ona słyszy bombka to panika jakby pożar był  Podobno kultowa

Coś czuję w kościach że ta setka na poprawkę posadzi mnie na trochę  Podobno kultowa
Później zwiększyć tak o 50mg przy dorzutach?
Zawsze robiłem na oko pasy ale to sorty od sebixow z ulicy więc wiadomo skabiaki, ale doświadczenie z 3mmc mnie nauczyło że z kozakiem nie ma co przeginać bo łatwo przesadzić i wtedy bywa za grubo i często nieprzyjemnie 😂