![]() |
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910) |
RE: High-Life.market- Temat główny - Rweqerew333 - 31.03.2025
Spróbuj. Powinieneś dać radę. Trzymam kciuki. RE: High-Life.market- Temat główny - Forsik1910 - 31.03.2025 1 Pobrałem ta apke i teraz mam tam kod qr mam isc do bitomatu zeskanowac i tam bedzie moja kasa tak ? 2 Potem wyslac do vendozy tak ? 3 takie to proste ? RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Rweqerew333 - 31.03.2025 Zgadza się. W Mycelium użyj opcji "Otrzymaj" przy bitomacie, następnie na spokojnie gdzieś złóż zamówienie na stronie, przy płatności wtedy użyj opcji "Wyślij" w Mycelium - skanując kod na stronie albo wklejając po prostu kod portfela vendora. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Forsik1910 - 02.04.2025 Opłącone,zapłacone dzieki rqwwewrw za pomoc serio,takie pytanko ile sie czeka na pake 3 ,4 dni? czy do piatku dojdzie? we wtorek opłacone ? RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Rweqerew333 - 02.04.2025 No i gitara. Czy dojdzie do piątku to Ci nie powiem ale wielu chwaliło już High-LifeMarket za ekspresowe gołębie. Niewykluczone ![]() A, no i mów mi Rowerek ![]() RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Bartek - 04.04.2025 Certyfikat SSL Google Trust Service i udostępnianie zaszyfrowanych danych Żeby nie stało się tak jak z duchem i frogiem Look out RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Rweqerew333 - 05.04.2025 Bartek ale o co Ci chodzi? Co masz na myśli? Co ma piernik do wiatraka? Dane powinny być bezpieczne i niemożliwe do odszyfrowania przez firmy trzecie. Korzystanie z tego certyfikatu nie sprawia z automatu, że dane będą możliwe do odszyfrowania przez Google. Wierzę, że High-LifeMarket ogarnia takie rzeczy. High-LifeMarket wypowiecie się proszę w temacie bezpieczeństwa danych wysyłanych przez formularz zakupowy? Czy zostały przedsięwzięte wszelkie kroki aby zapewnić bezpieczeństwo kupujących oraz Wasze? RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - horsii - 05.04.2025 A co ma certyfikat wspólnego z tymi dwoma cwaniaczkami? Bartek Poza tym, no, mają certyfikat. Ja bym się bardziej przejął jakby go nie było... I poza tym, to on jest ważny jeszcze troche czasu. Nie jakoś w chuj długo, ale na te chwile jest ważny. A odnowić to też nie problem, grosze i chwila czasu. https na stronce jest,. To co jest nie tak? Poza tym panikujecie z certyfikatem kurwa jakimś... bardziej na waszym miejscu bym sie przejął np. takimi rzeczami jak to, komu jakie dane wy udostepniacie, albo jak odbieracie przesylki... już widziałem specjalistów co skrytki w których są paczki z tematem otwierają za pomocą apki zainstalowanej na prywatnym telefonie. Nie mówie nawet o tych automatach DPD w których do otwarcia skytki trzeba mieć aplikację na telefonie, połączenie z netem i włączyć bluetooth pod automatem ![]() ![]() RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Rweqerew333 - 05.04.2025 Generalnie to ten certyfikat służy do szyfrowania danych, które idą z formularzy. Możliwość odszyfrowania tych danych jest wyłącznie z użyciem klucza prywatnego, który znajduje się na serwerze vendora. Google nie ma mozliwości przechwycenia Twojego adresu e-mail, numeru paczkomatu ani innych danych, które wprowadzisz do formularza. Niemniej - istotne jest gdzie hostowana jest strona. Ale tutaj raczej nie mam wątpliwości, że High-Life zadbał o dobór odpowiedniego serwera. Chociaż zawsze warto zapytać ![]() RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - smakosz - 05.04.2025 (04.04.2025, 22:59)Bartek napisał(a): Certyfikat SSL Google Trust Service i udostępnianie zaszyfrowanych danych duch i frog zajebali wała ludziom więc o czym ty mówisz mordo ![]() |