Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=2193)

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Mef123 - 16.11.2023

Diabeuu666 to jest sol w ktorej jest 4MMC ale razde Ci strubowac czystej substancji po prawdziwym mefie wszystko sie swieci I mieni przynajmniej ja tak mialem z miejsiej stacji xd

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Lifeisbrutal - 16.11.2023

(16.11.2023, 10:43)Diabeuu666 napisał(a): Mam oczywiście rozumieć, że to prawilny, prawdziwy, Ori Mef jak za czasów legalu? Żaden to analog ani nic co tylko przypomina mefa?
Bo nie brałem prawdziwego mefa nigdy niestety tak się złożyło.

Najprawdziwszy jaki może być u Escobara znajdziesz jedynie analog hexa. 
4MMC PRAWDZIWE 

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - wiktororban - 16.11.2023

Tak to orginalne 4mmc. Tylko zrób przerwę od ketonów i to spora jeśli chcesz poczuć jego magie, moc i potencjał..z tolera wyjebana pod sufit to może być co najwyżej fajny ale bez fajerwerków..jak każdy narkotyk z reszta
(15.11.2023, 21:52)Mef123 napisał(a): wiktororban to old school cherry nie jest na 4MMC?

jest ale procz 4mmc jest tam jeszcze inny odczynnik ktora podkreca dopamine..przeciez wystarczy sprobowac to chociaz raz zeby to wyczuc

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Mfexor - 16.11.2023

Piękny sort od wyglądu po działanie kupiłem jakiś czas temu aż ślinka leciała do samego weekendu. Tylko tutaj znajdziecie pawdziwe

4-MMC i to w bardzo korzystnej cenie 💎

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Szaryno123 - 16.11.2023

Ten mef jest bardzo dobry

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Ku88baQ - 19.11.2023

Prawilny mef lepszego nie znajdziecie robi wyśmienicie testowane w większym gronie każdy zadowolony. Robią wielkie skąd taki dobry towar

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - NiebieskiPasek - 25.11.2023

Polecam, towar dobry, trzyma dość długo. Euforia i speed jak dla mnie fifty fifty.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - aleksander37 - 27.11.2023

Ja próbowałem tego 3 razy nic nie pisałem bo zawsze byłem nie dokonca trzeźwy albo w większym ciagu wiec nic nie pisałem ale teraz miałem mega przerwę i co mogę powiedzieć ja pamiętam czasy jak to cudo wchodziło na rynek i dlatego może  miałem takie oczekiwania  Jak dla mnie produkt ten niema nic wspólnego z dawnym 4MMC mega się zawiodłem  nic czasy się zmieniają szkoda

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Escobar - 27.11.2023

Kolego 4mmc to 4mmc , stare czy nowe dalej jest to 4mmc wiec jeżeli kiedys ci sie bardziej podobało tzn ze zmieniły ci sie upodobania a nie profil działania. Profil jest ten sam ale oczekiwania już inne...

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Terrorysta - 27.11.2023

DLACZEGO VENDOR DAJE MINUSA KOMUS KTO WYRAZIL SWOJA OPINIE NA TEMAT JEGO PRODUKTU? ZALOSNE ....