Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2637)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - moher - 28.12.2024

Przede wszystkim droga tylko do nosowo, ścieżki zawsze około 150 mg . 
Delikatne bo w ogóle nie gryzie w nosie tak że sztywnieje ci pół japy. 
Po zjedzeniu grama w 5 godzin, czujesz się w miarę dobrze. 
Pisałem tak bo mam akurat w porównaniu 3 z innego źródła która za każdym szczurem wykręca mi ryj a mózg paruje dosłownie. I widać że jesteś zrobiony już po pół gramie. 
A tu bierzesz 3 szczury i idziesz do ludzi i nikt nie rozpozna, chyba że na nosie zostało :dodgy:

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - DarkSonia - 29.12.2024

To się nazywa jakość. 
Pisałam o tej kwestii w którejś z recek. 3CMC od Pablo rzeczywiście jak na krajowe sorty bardzo delikatnie szczypie aż się sama zdziwiłam.
Dawki widzę dobierasz ostrożnie, może to i dobrze... czułam niedosyt właśnie w okolicach 150mg ( możliwe że moje receptory były na ostre dawkowanie mefa już ogarnięte )
mnie dopiero zachwyciło 350mg ... oral. poprawione lekkim sniffem. 
Oczy miałam normalne, mogłam wyjść do ludzi, nic nie odwalałam...

Escobarowy ICE tak ma. Jedni go za to kochają inni nienawidzą i chcieli by ostrej pizdy jaka była po sławnym "Bandicie".
tutaj to magiczne eufo/speed jest wyklarowane.

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - moher - 29.12.2024

Teraz rozumiem że to były escowe standardy. Nie krytykuje tylko twierdzę że to po prostu inna kuchnia

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - martio_vp - 29.12.2024

Pokaż zdjęcie sortu, bo coś mi się wydaje, że wysyleczka 4MMC się trochę pomieszała z 3CMC

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - moher - 29.12.2024

(29.12.2024, 01:03)martio_vp napisał(a): Pokaż zdjęcie sortu, bo coś mi się wydaje, że wysyleczka 4MMC się trochę pomieszała z 3CMC

Też tak mi się na początku wydawało ,ale trójka była widocznie ostrzejsza od mmc. Pierwsze zamówienie to właśnie był mef , więc mam to porównanie na świeżo. Zdjęć sortu nigdy nie robię , bo wydaję mi się to trochę nieodpowiedzialne. Gdzieś tam zostanie w chmurze i będą problemy. Napiszę tylko że z wyglądu podobny do 4mmc

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - martio_vp - 29.12.2024

No trzeba pamiętać o usunięciu danych exif,

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Szatan69 - 29.12.2024

Dla mnie ta trójka nie jeat agresywna. Co jest plusem w moim przypadku. 
Co do pabla standardów to miał różne trójki i nie zawsze są łagodne. 
Pierwsze sorty bandit bardzo nie przyjemne były dla mnie i nachalne xD.

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 29.12.2024

Bandit to była najlepsza trójka jakbym miał robić porównanie z ice.

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 29.12.2024

(28.12.2024, 23:51)moher napisał(a): Przede wszystkim droga tylko do nosowo, ścieżki zawsze około 150 mg . 
Delikatne bo w ogóle nie gryzie w nosie tak że sztywnieje ci pół japy. 
Po zjedzeniu grama w 5 godzin, czujesz się w miarę dobrze. 
Pisałem tak bo mam akurat w porównaniu 3 z innego źródła która za każdym szczurem wykręca mi ryj a mózg paruje dosłownie. I widać że jesteś zrobiony już po pół gramie. 
A tu bierzesz 3 szczury i idziesz do ludzi i nikt nie rozpozna, chyba że na nosie zostało Dodgy

Myślę, że sam sobie odpowiedziałeś.

Jakość! A nie jakoś...
A jak z mocą? Jest rush? Jest pierdolnięcie?

RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Ciemnoksieznik - 29.12.2024

Szatan69 mi tak samo Bandit nie podszedł. Nie potrafiłem w nim znaleźć tego "czegoś" czego zawsze w trójce szukałem. Taki się czułem roztrzęsiony przy większych, a niedoćpany przy mniejszych dawkach i nie potrafiłem się skupić na pozytywnych aspektach. Nawet sprzątać się specjalnie nie chciało, a na dobrej Trójce łazienki same się szorują.  Podobno kultowa