Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
ch*m-co***bo.x** - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Nieuczciwe sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=19)
+--- Wątek: ch*m-co***bo.x** (/showthread.php?tid=4682)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

RE: ch*m-co***bo.x** - Blade12 - 15.01.2025

kinia03x on już został rozkminiony jak tu chciał wejść na forum wiadomka że to frog
kot_kreskowy aaaa Big Grin

RE: ch*m-co***bo.x** - kot_kreskowy - 15.01.2025

Blade12 
Jej chodzi o tego usera Kings XD
Że to może  być multi collabo.

RE: ch*m-co***bo.x** - Czeslawo - 25.01.2025

Na wstępnie informuję, że nie popieram żadnych form nacisku na kogokolwiek ze stron, dlatego nie będę się odnosił do relacji między sklepami.

Post ma na celu przybliżyć działanie substancje 6-APB od chem co*labo

Wygląda ona tak:

[Obrazek: 6a.jpg]

Zapach mocno specyficzny, smak bardzo gorzki po kontakcie z językiem lekko znieczula, wejście w nos bardzo piekące, przy tym benzofuranie najbardziej adekwatna drogą podanie jest oral (połkniecie tabletki).

Efekty pojawiają się po ok. 15 min.
Obraz trochę faluje, czas, jakby lekko zwalnia, dźwięk trochę, jakbym był pod wodą, takie, jakby echo.
Stan lekkiego nieogaru zostaje, ale zaczyna narastać przyjemne ciepło, ręce min. spocone, czoło tak samo.

Dociągnięcie 30mg bardzo podrażnia śluzówkę, ale powoduje, że działanie 6-apb staje się, jakby pełniejsze.
Euforia przeplata się ze speedem.
Muzyka lepiej wchodzi, a ruchu są bardziej płynne, aż chce się wstać i pomachać rękoma i nie tylko. Smile

Pogadać się też chce, ale bardziej gdzieś wyjść i uderzyć w balet.
Potencjał imprezowy na wysokim poziomie.

Działanie długie ponad 2 godziny, nawet bliżej 3h.
Faza faluje, wydaje się, że bomba już schodzi, a tu nagle kolejna dawka empatii euforii, pamiętajcie tego nie dorzuca się co 30 min. to silna substancja działająca bardzo długo, kumulacja jej w organizmie może spowodować „awarie”.

Sugeruję podchodzić z należytą ostrożnością do niej, a w zamian przestrzegania BHP zapewnicie sobie unikatowe działanie, trochę podobne do MDMA, ale to coś innego, uczucie, jakby bardziej robotyczne… ale fajne.

Nie miksuje tego z innymi dragami, bo 6-apb sama ona jest bardzo silna, miksy mocno nie wskazane ze względu na nie do końca przewidywalne efekty.

Osoby min. średni-zaawansowane i zaawansowane powinny być grupa docelową tego produktu.

Na koniec wiem, że sklep ma swoich zwolenników i zażartych przeciwników z różnych względów, dlatego mój opis ma na celu przybliżenie tej konkretnej substancji i określonej transakcji – wypadła ona bez zarzutu, każdy ma swoją głowę i zrobi, jak uważa, mam nadzieję, że ta ocena 6-APB pomoże osobom czytającym to wyrobić sobie pogląd całościowy.

NIKOGO NIE ZACHĘCAM, NIKOGO NIE ZNIECHĘCAM, uprzedzając pytanie to do zamawianego NEP-a dobrałem z ciekawości, bo 6-APB to substancja nie oczywista, ale mająca swój potencjał, który tu wyraziłem.

RE: ch*m-co***bo.x** - M7G9O - 25.01.2025

Czeslawo 
Tylko falujący obraz i slow mo? Zawsze myślałem, że to dużo bardziej "psychodeliczny" specyfik i zawsze bałem się próbować. A z Twojego opisu wynika, że dosyć blisko mu efektami do 4 czy 3 przy ekonomiczniejszym zażywaniu.

RE: ch*m-co***bo.x** - Epsiakos - 25.01.2025

Czemu ty benzofurana przyjales w nos ? Podobno kultowa

RE: ch*m-co***bo.x** - Czeslawo - 25.01.2025

Epsiakos 
Przecież napisałem, że rekomendowane dojapnie i tak wziąłem, a poprawiłem w nos.  Podobno kultowa
A to róznica !
Czego nie robi się dla nauki.  Wink

RE: ch*m-co***bo.x** - smakosz - 26.01.2025

ja nie wiem jak można kupować coś od typa który straszy psiarnią że podjebie i załatwi puche Big Grin

RE: ch*m-co***bo.x** - Lifeisbrutal - 26.01.2025

smakosz Też tego nie rozumiem, tym bardziej jeśli straszy drugiego vendora to i może zrobić któregoś dnia ustawke z psiarnią na, któregoś swojego klienta, który zajdzie mu za skórę. Ustawke na zasadzie, że powie, że trzeba paczkę szybko odebrać bo coś tam poda komuś kod, ktoś odbierze a pod paczkomatem już psy będę czekać..

RE: ch*m-co***bo.x** - M7G9O - 26.01.2025

Lifeisbrutal 

Nie twierdzę, że ten V by tak nie zrobił. 
Ale coś takiego jak opisujesz, spełniałoby już chyba znamiona prowokacji policyjnej, a na tej podstawie nie można kogoś skazać.

RE: ch*m-co***bo.x** - smakosz - 26.01.2025

(26.01.2025, 19:28)Lifeisbrutal napisał(a): smakosz Też tego nie rozumiem, tym bardziej jeśli straszy drugiego vendora to i może zrobić któregoś dnia ustawke z psiarnią na, któregoś swojego klienta, który zajdzie mu za skórę. Ustawke na zasadzie, że powie, że trzeba paczkę szybko odebrać bo coś tam poda komuś kod, ktoś odbierze a pod paczkomatem już psy będę czekać..

dokładnie o tym samym pomyślałem mordeczko Big Grin

(26.01.2025, 19:47)M7G9O napisał(a): Lifeisbrutal 

Nie twierdzę, że ten V by tak nie zrobił. 
Ale coś takiego jak opisujesz, spełniałoby już chyba znamiona prowokacji policyjnej, a na tej podstawie nie można kogoś skazać.

jaka prowokacja policyjna? typ wysyła normalnie zamówienie potem dzwoni anonim na psy że paczka z narkotykami będzie do odbioru w tym i w tym miejscu i tyle. Psy dostają cynk o nie legalnym procederze i ruszają do akcji Big Grin