Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
NEP - N-etylonorpentedron - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Stymulanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=27)
+--- Wątek: NEP - N-etylonorpentedron (/showthread.php?tid=166)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41

RE: NEP - Opinie o produkcie - DarkSonia - 13.11.2025

jeżeli potrafisz wyczuć dawkę, to tak... jest opcja że osoby z dużą tolerką docenią te walory mixa. Ale z dużym naciskiem na "z tolerką"

A wiadomo jak to jest z "dawkami" jak się człowiek zrobi.
jak przypadkiem przesadzisz z 4CMC myśląc że "nie spiduje" to się zdziwisz... jak po 3 godzinach faza ( z mixa ) nie będzie schodziła... i zacznie się robić ciemno w oczach.
Już nawet nie wspominam o odwodnieniu...  Heart

RE: NEP - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 14.11.2025

Na pewno taki miks brzmi dość ryzykownie i koniecznym jest wyczucie swojego organizmu, substancji i finalnie stworzenia jakiś żelaznych ram dawek przyjmowanych, aby przypadkiem nie spotkać się ze stwórcą. Sądzę, że dałoby się dobrać mniej silne odczynniki, które uzyskałyby podobny, lecz słabszy trip, ale na bezpieczniejszy.

RE: NEP - Opinie o produkcie - DarkSonia - 14.11.2025

ogólnie odradzam mixowanie czegokolwiek z pentkiem/nepem/hexem 
widziałam ludzi na "mixach" i nie były to ciekawe widoki, jak sobie "przygłupy" podsypywali jakiegoś chlora czy mefa do tego
ale coś czuję, że amatorzy mocnej jazdy się i tak znajdą  Big Grin

RE: NEP - Opinie o produkcie - Bortak42 - 14.11.2025

CMC i MMC z tym to popularny mix i chwalony nawet, ale lepiej tego nie łączyć.

RE: NEP - N-etylonorpentedron - DarkSonia - 14.11.2025

tak... jest popularny... sama nawet go ":przypadkiem" zajebałam... 
i ten przypadek sprawił, że to był pierwszy raz i ostatni, w życiu się tak o życie nie bałam, myślałam, że mi serce wybuchnie...

serio - zajebisty mix
ja co prawda przesadziłam z dawkami "przypadkiem", ale myślę że faza nie warta jest zachodu... każda z tych substancji ma swoje specyficzne działanie i niebezpieczne jest po prostu je łączyć, zwł. jak się jest porobionym,  już widzę idealne odsypywanie dawki. NEPka i Mefa NA BOMBIE.

RE: NEP - N-etylonorpentedron - doxyou - 14.11.2025

Mowa była o łączeniu CMC z MMC, a Sonia jak zwykle popisuje się wiedzą, opowiadając o łączeniu MMC z NEPem Podobno kultowa

RE: NEP - N-etylonorpentedron - Konrad Curze - 15.11.2025

doxyou 

Była mowa o łączeniu CMC z Nepem.

RE: NEP - N-etylonorpentedron - doxyou - 15.11.2025

(14.11.2025, 15:05)Bortak42 napisał(a): CMC i MMC z tym to popularny mix i chwalony nawet, ale lepiej tego nie łączyć.

Konrad Curze 

Serio?

RE: NEP - N-etylonorpentedron - Epsiakos - 15.11.2025

Rozmowa byla o laczeniu cmc/mmc z Pentedronem ktory byl przed Nepem. Laczenie Nepa z mmc czy cmc to proszenie sie o problemy zdrowotne, nikomu nie polece bo sam wiem jak sie czulem kiedy przypadkiem zmixowalem 3mmc z nepem i jakie nieprzyjemne doznania mialem, a skoro mi nie bylo "rozowo" to teraz pomyslcie jak sie normalna osoba poczuje

RE: NEP - N-etylonorpentedron - doxyou - 15.11.2025

No cóż, skoro już o tym mowa...
Ja po połączeniu 3cmc z NEPem czułem się jak najbardziej normalnie Podobno kultowa