AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pomysły i sugestie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] (/showthread.php?tid=463) |
RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Rweqerew333 - 07.10.2024 U mnie ikonki się psują RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - voice.of.voiceless - 07.10.2024 nie wiem czy to usterka, czy nie, ale można moderatorów na ignore dać, podejrzewam, że admina też, nie powinno tak być RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Lifeisbrutal - 08.10.2024 (07.10.2024, 20:47)Rweqerew333 napisał(a): U mnie ikonki się psują Mam ten sam problem od dwóch dni. RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Inferno - 08.10.2024 Maniek ja nie polecam zmieniać tylko naprawić usterkę. Wiele osób przyzwyczaiło się do tego Forum i ma ono taki swój „osobisty urok”. To moje zdanie, każdy może mieć inne. RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - voice.of.voiceless - 08.10.2024 Inferno do invision też się przyzwyczaisz #offtop RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Dopal.org - 08.10.2024 (06.10.2024, 14:23)Czeslawo napisał(a): 777 Silnik się czasami buguje, jednak co jakiś czas to się przelicza automatycznie (06.10.2024, 13:12)horsii napisał(a): W zakładce "edytuj profil" nie mam opcji ze zmianą obrazka jaki mam w tle na profilu. Inni użytkownicy mają, u mnie tego brakuje. Poprawione (07.10.2024, 20:47)Rweqerew333 napisał(a): U mnie ikonki się psują Ikonki poprawione, już powinny poprawnie się ładować RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Inferno - 08.10.2024 (06.10.2024, 14:23)Czeslawo napisał(a): 777 Próbowałeś w "Czyszczenie Wiadomości" dać usuń z każdego folderu lub które tam masz (Usunięte) odznacz opcje nie usuwaj nieprzeczytanych i powinno być git jeśli o to chodziło. (08.10.2024, 09:40)voice.of.voiceless napisał(a): Inferno do invision też się przyzwyczaisz Oj uwierz, że na własnym przykładzie wiem że to zły pomysł. Jak już raz się przyzwyczaisz do jednego to później dziko się człowiek na innym będzie czuł. Przynajmniej ja tak mam i pewnie wiele osób. RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - horsii - 08.10.2024 Inferno tak, a jak sie przyzwyczaisz do chodzenia w cotton worldach z wypierdzianą dziurą na dupie, to nie ma co kupować nowych. Bo sie przyzwyczaiłeś do dodatkowego otworu wentylacyjnego. RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Inferno - 08.10.2024 horsii uważam że to całkiem co innego. Podobnie jak byś powiedział; miałem całe życie włączniki jak wchodzę do łazienki żeby zapalić światło a później nagle masz automatyczne zapalanie to przez jakiś czas nie próbowałbys wciskać włącznika? Napisałem przez jakiś czas. Czyli po tej wypowiedzi byście napisali, że po czasie do wszystkiego się przyzwyczaisz. Oczywiście, że tak ale jak się do czegoś przyzwyczaiło szczególnie na fazie to jest co innego. Tak jak mówiłem, te forum ma to "coś". Wiem, że można zrobić baaardzo podobne wyglądem włącznie z dodatkami takimi jak tutaj w poście (edytor tekstu, profil itd.) ale nie będzie to samo. MyBB jest dobry jak się umiejętnie z niego korzysta i widzi błędy oraz je na bieżąco naprawia i aktualizuje system (wraz z poprawkami do pluginow) i innych. Pozdro 🦅
RE: AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA] - Czeslawo - 19.10.2024 (06.10.2024, 14:23)Czeslawo napisał(a): 777 Dopal.org Możesz sprawdzić ponownie, bo opisywana sytuacja dalej doskwiera. |