Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
High-Life.market - Temat główny - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: High-Life.market - Temat główny (/showthread.php?tid=4909)

RE: High-Life.market- Temat główny - doxyou - 16.05.2025

U haja zawsze miałem podpisane samary.

RE: High-Life.market- Temat główny - smakosz - 16.05.2025

ja raz miałem podpisane samary innym razem nie ale i tak polecam sklep bo jest top

RE: High-Life.market- Temat główny - Rweqerew333 - 17.05.2025

[Obrazek: IMG-20250508-143913-edit-29929500325640.jpg]

Wrzucam, bo chciałem się pochwalić kolekcją Podobno kultowa

Miałem jeszcze NEPa, fiolkę cherry i mięty oraz Skittles - ale to poszło w tempie ekspresowym (albo przynajmniej mam takie wrażenie - bo tydzień zleciał mi jak jeden dzień xD)

Zaraz wrzucę opinię poszczególnych produktów (tych przetestowanych już przeze mnie) w konkretnych działach.

Nie pytać mnie o kwasa i pigułę - bo tego jeszcze nie próbowałem.

RE: High-Life.market- Temat główny - Dziczek - 20.05.2025

Pojawi się jeszcze canna ktoś się orientuje ? Smile

RE: High-Life.market- Temat główny - Mirosound - 21.05.2025

Wszystko zgodnie z planem 👍👍👍
Pozdrowienia dla całego timu             High-LifeMarket

RE: High-Life.market- Temat główny - Bortak42 - 22.05.2025

A  w jaki dzień tygodnia się zamawia ma znaczenie dla tego czy szybciej przyjdzie paczka, czy nie w tym sklepie, bo tak jest u niektórych vendorów?

RE: High-Life.market- Temat główny - TheEnd - 22.05.2025

Tu chyba nie ma określonych dni wysyłki. Zresztą nie wiem. Takie pytania to do Vendora na PW albo maila w privnote.

RE: High-Life.market- Temat główny - kurvvisko - 22.05.2025

Bortak42 wiadomo, że im wcześniej tym lepiej, jednak paczki od tego vendora naprawdę szybko przylatują.

RE: High-Life.market- Temat główny - Czeslawo - 22.05.2025

Z racji mojego doświadczenia na rynku, nie zamierzam pytać o szczegóły dotyczące dostawy, ale po zapoznaniu się z sekcjami :

„Warunki korzystania z usługi” oraz Jak zamówić zauważyłem, że znajduje się tam zapis: 
„Zamówienie zostanie wysłane w ciągu 2 dni roboczych od momentu pomyślnej płatności, z wyjątkiem nietypowych sytuacji.”.

Jednocześnie nie ma jednak określonego terminu, do kiedy można się spodziewać dostawy, np. przedział np. od 2 do 5 dni roboczych.
Nie ma też informacji, czy paczka może dotrzeć szybciej lub wolniej, co może być istotne dla klientów oczekujących na terminową realizację.

Brak takiej informacji nie obniża bezpieczeństwa transakcji, lecz stanowi element informacyjny – oczekiwany i pomocny dla klientów.

Piszę to, aby samemu ustalić, w jakich widełkach czasowych będzie realizowana moja paka, ale i też w imieniu innych użytkowników zamawiających produkty u High-LifeMarket , małe doprecyzowanie, a wiele zmienia. Smile

RE: High-Life.market- Temat główny - Bortak42 - 23.05.2025

Dobrze wiedzieć, bo niektórzy vendorzy tak mają, że jak na przykład w weekend zamawiasz to szybciej przychodzi niż jak zamawia się od poniedziałku do piątku.