[Poradnik] Karty SIM - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Bezpieczeństwo w sieci (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: [Poradnik] Karty SIM (/showthread.php?tid=1090) |
RE: [Poradnik] Karty SIM - C84S - 14.11.2022 Dobry poradnik, szybciej chyba idzie z jakimś pijaczkiem sprawę załatwić niż szukać w necie. RE: [Poradnik] Karty SIM - Beeniepatu - 14.11.2022 (13.11.2022, 21:02)Lady Giwera napisał(a): Ja czegoś nie łapie... Gdzie Wy musicie podawać numer telefonu? Sa sklepy (w wiekszosci zagraniczne), ktore wymagaja tego do listu przewozowego. Jak chcesz np odebrac paczke w automacie paczkowym dpd, to musisz to zrobic z zarejestrowanej aplikacji. RE: [Poradnik] Karty SIM - fiodor - 14.11.2022 Niedawno tak miałem, że musiałem przekierować na dpd bo vendor źle zaadresowal, ze strony się nie dało bo był błąd, na infolinii lecieli w chuja. Gdyby nie aktywny numer pakii by nie bylo... RE: [Poradnik] Karty SIM - Zkittlez - 23.11.2022 I najlepiej chyba te fioletowe . Dla mnie proste. Rejestrowanie karty na gumisia pomaga w anonimowości twojej a mu płacąc pogrążysz go w chorobie . Ale nie o to tu chodzi przecież . Ważne żebyśmy dostali to co chcemy Benniepatu ja już gdzieś Cie chyba widziałem . RE: [Poradnik] Karty SIM - coyc2 - 05.03.2024 No dobra gumisie, menele itd. A co z kamerami w sklepie? Ja wiem że oni na jakiś tam narkomanów co kupują w internecie nie polują bo to za dużo pracy operacyjnej dla policji jest czyli pierdolenia RE: [Poradnik] Karty SIM - whaaaaitwhat - 08.03.2024 (10.09.2022, 20:18)DwDPzN napisał(a): Jak wszyscy dobrze wiemy, za dużą część wpadek konsumentów, którzy zamawiają towar przez internet, odpowiada nieodpowiednie BHP - zamawianie na swoje dane, oraz karta SIM również zarejestrowana na siebie. wtf po 100 zl od rejestracji jak ja za 300 caly zajebany panel T-Mobila wystawiam xDDDDDD a myslalem ze na tych rejestracjach na sztuki nie da sie zarobic. xD Co do poradniczka to wsm spoko napisane i racja to pamietam jak sie tak latalo pierw na meneli i szpontow hahah. Jednak aktualnie nie posiadajac panelii nawet na samym telegramie jak poszukasz 20 min to jest masa ofert rejestracji simeczek. po 15 zl od szt. To nie grzech wydac na testa nawet jak masz sie spazyc zamaist po zulach latac + osobiscie i z autopsji sama karta na slupa to chuja daje generalnie. RE: [Poradnik] Karty SIM - Paktowski - 24.03.2024 Na polskim daknetowym forum, którego nazwy chyba nikomu nie muszę przedstawiać istnieją naprawdę mili sprzedawcy SIM'ków w dobrych cenach. Bez bawienia się w jakieś cięższe akcje, polecam zainteresowanych kupnem takowych sprawdzić ofertę 😊 RE: LOTERIA- FROGBULL.SHOP - kot_kreskowy - 29.06.2024 (29.06.2024, 20:33)Szyderca napisał(a): To ładnie masz na bani, jak nie potrafisz ogarnąć sobie karty sim na kogoś. Na spokojnie. Nie każdy ma takie możliwości. Mi np nie po drodze aby taką kartę samemu załatwić No taka historia XD RE: LOTERIA- FROGBULL.SHOP - Szyderca - 29.06.2024 Mordo dajesz nawet 10zl menelowi i ci rejestruje więc w czym problem ? RE: LOTERIA- FROGBULL.SHOP - shaqu245 - 30.06.2024 (29.06.2024, 22:46)Szyderca napisał(a): Mordo dajesz nawet 10zl menelowi i ci rejestruje więc w czym problem ? Ty to masz meneli ziomków z dowodami. Ja tak próbowałem. Dawałem nawet po 50 dych tylko że mało który ma dowód. Nie mieszkam na wsi szyderco. Meneli od ch... Ale najwidoczniej nie miałem szczęścia by znaleźć dowód u takiego koleszki. |