Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Dilerzy prowadzili sprzedaż wysyłkową - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Wątek: Dilerzy prowadzili sprzedaż wysyłkową (/showthread.php?tid=1437)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Dilerzy prowadzili sprzedaż wysyłkową - mati54 - 11.12.2022

Gdzies czytalem ze lataly wezwania z nimi zwiazane co robic w takiej chwili ? Nikt za reke mnie nie zlapal wiec klasyczne NNW NNS itp przejdzie ?

RE: Dilerzy prowadzili sprzedaż wysyłkową - Pazyfea - 12.12.2022

Oby nie escobar

RE: Dilerzy prowadzili sprzedaż wysyłkową - furiat - 12.12.2022

(11.12.2022, 23:35)mati54 napisał(a): Gdzies czytalem ze lataly wezwania z nimi zwiazane co robic w takiej chwili ? Nikt za reke mnie nie zlapal wiec klasyczne NNW NNS itp przejdzie ?

pewnie ze przejdzie a nawet musi byc chyba nie bedziesz robil wiekszego przypalu vendorowi ii grubszego wyroku

RE: Dilerzy prowadzili sprzedaż wysyłkową - maciej112 - 12.12.2022

(12.12.2022, 08:27)Pazyfea napisał(a): Oby nie escobar

Nie no mefisto podobno.
Wujek escobar ma się bardzo dobrze.

RE: Dilerzy prowadzili sprzedaż wysyłkową - Beeniepatu - 12.12.2022

(11.12.2022, 23:35)mati54 napisał(a): Gdzies czytalem ze lataly wezwania z nimi zwiazane co robic w takiej chwili ? Nikt za reke mnie nie zlapal wiec klasyczne NNW NNS itp przejdzie ?

Przeciez jeden madry tu pisal, ze za dwa tygodnie wracaja. Nie ma strachu 😎

RE: Dilerzy prowadzili sprzedaż wysyłkową - Pazyfea - 13.12.2022

Mam nadzieje ze mefisto nie zostawil danych fo wysylek jak Darek XD

RE: Dilerzy prowadzili sprzedaż wysyłkową - SztywnyMisza - 13.12.2022

Pazyfea i tak sa tu ludzie co na swoje dane zamawiali i jeszcze do narkomatu blisko domku pewnie Podobno kultowa

RE: Dilerzy prowadzili sprzedaż wysyłkową - kot_kreskowy - 13.12.2022

(13.12.2022, 01:28)Pazyfea napisał(a): Mam nadzieje ze mefisto nie zostawil danych fo wysylek jak Darek XD

Tym asom, którzy płacili przelewem, to ja gratuluję  Podobno kultowa

RE: Dilerzy prowadzili sprzedaż wysyłkową - Beeniepatu - 13.12.2022

Nawet jak zostawil, a ludzie zamawiali na przypal, to troszke uspokoje - w Polsce nie jest karalne zamawianie. Karalny jest handel i posiadanie  Jak wysylka byla z Polski, to jedyne czemu moga sluzyc nasze zeznania, to przyklepanie V handlu. Takze na spokojnie. Bez zbednych nerwow

RE: Dilerzy prowadzili sprzedaż wysyłkową - Shavet - 13.12.2022

(10.12.2022, 10:15)SztywnyMisza napisał(a): [Obrazek: dilerzy-warszawa-szczecin-696x523.jpg]

Za posiadanie substancji psychotropowych i przygotowanie do wprowadzenia ich do obrotu odpowie dwóch mężczyzn zatrzymanych w Szczecinie przez policjantów stołecznego Wydziału do walki z Przestępczością Narkotykową. Funkcjonariusze zabezpieczyli podczas działań ponad 23 kilogramy substancji psychoaktywnych, m.in. mefedronu i 3-CMC.

Ponad 23 kilogramy substancji psychoaktywnych zabezpieczyli policjanci stołecznego Wydziału do walki z Przestępczością Narkotykową, którzy w ramach realizacji sprawy operacyjnej i prowadzonego śledztwa przeprowadzili działania w Szczecinie i okolicach. Ich działania wspierali funkcjonariusze Wydziału Kryminalnego KWP w Szczecinie, a także biegli z zakresu informatyki z Laboratorium Kryminalistycznego KWP w Szczecinie i Gorzowie Wielkopolskim.

W trakcie przeszukań kilku lokali, z których korzystali podejrzani podczas swojej przestępczej działalności policjanci znaleźli ponad 23 kilogramy substancji psychoaktywnych. Ponadto zostały zabezpieczone laptopy, których używali mężczyźni, drukarka, zgrzewarka, wagi, a także koperty służące do konfekcjonowania zabezpieczonych substancji. Na poczet przyszłych kar policjanci zabezpieczyli też pieniądze w kwocie 21 850 złotych, 350 dolarów i 120 euro.

Zrodło Kryminałki.pl

Te 120 Euro działa na wyobraźnię. Można bylo za to się bujnąć na Dominikanę