Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
⭐Gorzka Gwiazda⭐ - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45)
+--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: ⭐Gorzka Gwiazda⭐ (/showthread.php?tid=1707)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: duch.s***e - Lifeisbrutal - 20.02.2023

ProducentRC Nie wiem o co chodzi,sample dotarły tak jak widać na zdjęciu.Nie mam powodu żeby kłamać.Nie znam was,ale jak macie jakieś spiny to na priv po co zaśmiecać wątek sklepu

RE: duch.s***e - ProducentRC - 20.02.2023

Lifeisbrutal  ale ten ćwierć mózg pisał że niby nic nie dostałem...

RE: duch.s***e - Lifeisbrutal - 20.02.2023

ProducentRC Nie wnikam bo to nie  moja sprawa a w afery żadne nie chce być mieszany.  Beeniepatu Chyba już wam zwrócił uwagę,że takie sprawy to na priv.Wstaw może zdjęcie co dostałeś napisz recke to może to coś da.

RE: duch.s***e - ProducentRC - 20.02.2023

(20.02.2023, 16:53)Lifeisbrutal napisał(a): ProducentRC
Ja tu nigdy zdj nie wrzuciłem a jednak mam opinie rzetelnego laborantra, w odróżnieniu od innych... Na dsc 60-70 osob widziało, puddzila, dyso i horsii potwierdzi,mi wasze zdanie koło chuja lata szanuje.tu pewne persony który poprzez długi okres czasu nawet jak popełniały błędy potrafiły sie do nich przyznać i za to ich szanuję ale pewnie osobnik by musiał zjeść 1kg cubensisow żeby to pojąć a nadal to i tak wina leżała by po stronie innych

Dla mnie koniec tematu, wszystko co będzie pisał mitoman kaja bede notowal jako porażki i pamiętnik z życia wraka krypto... Hmmm 
Kurwa mozna okaże sie bezdselerem za jakiś czas( barbara i Maniek i oczywiście el Patrol Pablo 🙏 jak coś z tego wyjdzie dzielimy sie każdy po równo Podobno kultowa Podobno kultowa a juz mam kilka koncepcji na książki

Dla mnie koniec tematu, wszystko co będzie pisał mitoman kaja bede notowal jako porażki i pamiętnik z życia wraka krypto... Hmmm 
Kurwa mozna okaże sie bezdselerem za jakiś czas( barbara i Maniek i oczywiście el Patrol Pablo 🙏 jak coś z tego wyjdzie dzielimy sie każdy po równo Podobno kultowa Podobno kultowa a juz mam kilka koncepcji na książki

RE: ⭐Gorzka Gwiazda⭐ - Maniek - 21.02.2023

Przeniosłem posty, żeby nie zaśmiecały wątku głównego vendora.

RE: ⭐Gorzka Gwiazda⭐ - Kajabuza - 21.02.2023

Dziękuję Maniek. A Producent się ogarnij i skończ najlepiej cokolwiek komentować na mój temat, a będzie dobrze.😎

RE: PASTA- Opinie o produkcie - Kajabuza - 16.08.2023

Beeniepatu rozumiem. Potrzeba niezbitych dowodów. Chociaż ostatnio Majkela zbanowałeś mi na beszczela wymyślając, że historię którą opisałem już opowiadałem kiedyś. A tak nie było, ale to nie żal czy coś. Jednak być Kajabuzą i tylko w Nią wkładać serduszko to najpiękniejsze uczucie. 🤭

Witam również Duchu - kupę lat mogłoby się wydawać. Fajnie być znowu na Forum z takimi zacnymi między innymi Vendorami jak Ty. 
Pozdrawiam!

RE: PASTA- Opinie o produkcie - wwojtuss - 18.08.2023

Kajabuza jestem bardzo bliskim przyjacielem Pudzilli, musisz lepszego informatora sobie znalezc Big Grin IP nie bedzie takiego samego nigdy, bo mamy do siebie pare godzin drogi, wiec musialbym specjalnie siedziec tu z ustawionym VPN'em

chociaz w sumie bratem tez moge byc, nazywami siebie bracmi, ale z innych matek, wiec troche trafiles troche nie

edit:
co jest najlepsze, z Kiszczakiem siedzielismy na tym samym discordzie, wiec doskonale wie ze nie jestem multikontem tylko prawdziwa osoba, na discordzie z reszta mialem nick taki sam jak tu, awatar taki sam, wiec pozostaje mi tylko wspolczuc pamieci, zajmijcie sie chlopaki lepiej soba, a Ty Kajabuza, niestety nie bede skrywal mojego nieposzanowania dla Twojej osoby, bo Ty sam siebie nie szanujesz, Ty moze zapomniales jak sie zachowywales, ale kiedy gadasz ze nie kradles, a wczesniej sam pisales ze kradles, ale nie wszystko co ktos mial to sory XD nie cierpie pieprzenia farmazonow, a niestety jest to twoja specjalizacja,
a na ironie, miales (a moze dalej masz?) wiecej kont ode mnie, bo co najmniej dwa, a ja od ponad roku, dokladniej od 30.05.2022 mam jedno, pozdro 
smiesznie patrzy sie na to, jak ktos wygarnia mi bycie multikontem, samemu majac X multikont, do tego zmieniajac plec zeby nikt nie zauwazyl XD

RE: PASTA- Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 18.08.2023

(16.08.2023, 11:24)Kajabuza napisał(a): Jednak być Kajabuzą i tylko w Nią wkładać serduszko to najpiękniejsze uczucie. 🤭

Powiem Ci tak;
W internecie możesz być kim tylko chcesz, majkelem,jajabuzą czy arabską tancerką.
Jednak tylko Twoje osobiste wartości definiują to kim jesteś naprawdę.

Pomimo iż dostałeś bana za swoje odklejki i tak pchałeś się tu drzwiami i oknami, przez dach czy robiąc podkop pod podłogą, a gdy dostałeś szansę i abolicję na jajabuzę, pierwsze co robisz to kręcisz aferę na czacie.
Idź Ty wpizdu i nie wracaj  Exclamation

RE: ⭐Gorzka Gwiazda⭐ - horsii - 18.08.2023

Ale korba. Gościu który miał ~15 multikont, pisze coś o multikontach.
A pamiętacie oskarżenie, że @"Twilight Sparkle" to było moje multi? Podobno kultowa