Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
1,4-butanodiol (zamiennik GBL) - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Pozostałe środki (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=34)
+--- Wątek: 1,4-butanodiol (zamiennik GBL) (/showthread.php?tid=172)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: 1,4-butanodiol (zamiennik GBL) - Pazyfea - 19.05.2022

(19.05.2022, 08:23)PUDZILLA napisał(a): Maniek wnioskuje o przeniesienie tego wątku w odpowiedni dział - depresanty

BeDOes na mnie dziala tak, jak alko, tylko ze obraz sie nie trzesie, tylko percepja wariuje. Do tego po alkoholu sie kiwasz i odbijasz od scian, po bdo natomiast masz niedowlad i nawet wstanie jest ciezkim wyzwaniem, kumpla tak zgielo, że gdy chciał wracać swoim rowerem do domu (po jakichś 10ml) to wylądował pod trzepakiem i ziomeczki mi go na chate wnieśli wraz z rowerem Podobno kultowa mnie zlozylo do spania akurat

spoko czopka, polecam

no z tym spaniem po za duzej dawce trzeba uwazac xd

RE: 1,4-butanodiol (zamiennik GBL) - Kapitan - 20.05.2022

Piłem po 2-3 ml bomba jak po alko

RE: 1,4-butanodiol (zamiennik GBL) - Pazyfea - 21.05.2022

W 9dni z 100ml przerobione 80ml zostalo 20ml.

2 x usnąłem w łazience na kiblu i jak na razie to tyle z przypalu Podobno kultowa

To dzialanie na libido strasznie uzaleznia i czuję ze sie wjebalem w ta substancje bo fajnie dopelnia dzialnie stymulantów Podobno kultowa

Oczywiście substancja ta to taki umilacz po pracy bo do pracy sie nie nadaje Podobno kultowa

Siurek az piecze po nocy ma bdo Podobno kultowa

RE: 1,4-butanodiol (zamiennik GBL) - ProducentRC - 22.05.2022

No ciekawe jak to się łączy ze stymulantami, chyba będę musiał zamówić

RE: 1,4-butanodiol (zamiennik GBL) - Kapitan - 22.05.2022

Bomba z BDO trzyma 20-30 min dawka 1-2 ml

RE: 1,4-butanodiol (zamiennik GBL) - voice.of.voiceless - 22.05.2022

(22.05.2022, 02:17)ProducentRC napisał(a): No ciekawe jak to się łączy ze stymulantami, chyba będę musiał zamówić

cropp testowal bdo z hexenem od pabla

RE: 1,4-butanodiol (zamiennik GBL) - Mocno Kryształowy - 27.05.2022

Panowie dajcie sobie spokój z jakimś BDO... Skoro to rozpuszcza plastik, worki foliowe, zapalniczki to pomyślcie co musi się dziać w żołądku po tym... Raz na tydzień czy miesiąc sobie polać, ok ale jakieś ciągi po tydzień - dwa miesiąc... Potem bóle brzucha i sikanie na brązowo Podobno kultowa nie zachęcam - nie zniechęcam

RE: 1,4-butanodiol (zamiennik GBL) - Pazyfea - 03.06.2022

(22.05.2022, 09:07)PUDZILLA napisał(a): cropp testowal bdo z hexenem od pabla

Jak dla mnie to bomba libidowa i fajnie usuwaja stymulanty chęć na spanie co mnie najbardziej wkurza w ghb.

Ja znow sie zapytam jak rzucic to ghb ta euforia z rana i libdio mnie uzależniło juz dwa miesiące jade w ciagu na tym i boje sie by nie wyrzucili mnie z roboty bo usypiam w niej na razie się śmieją ale potem zaczna się wkurzać jai na razie dwa razy zdarzyło mi sie w robocie na kasie przysnac.

Jedyny plus ze w ogóle nie ciagnie mnie do dragów po tym do stymulantów itd. Chodz fajnie sie łączy ale mysle bardziej trzeźwo i nie wydaje kasy na dragi 140zl wystarcza mi na 2 tygodnie ponad 300ml.

Jak zrobic by nie zasypiac w robocie lub jak rzucić by w robocie fajnie i szybko czas mijał?

RE: 1,4-butanodiol (zamiennik GBL) - Polono - 03.06.2022

Kurwa chyba sie skusze 100ml za 50zl. Bardzo to żre przy piciu?

RE: 1,4-butanodiol (zamiennik GBL) - Pazyfea - 03.06.2022

Polono nie jak sie użyje przepoi a nie wody xD