Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Morfina - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Opioidy/Opiaty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=50)
+--- Wątek: Morfina (/showthread.php?tid=2393)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Morfina - Twilight Sparkle - 24.02.2024

Lifeisbrutal bo to jest bez sensu normalnie jeść jak masz wchłanialność na poziomie 0.00002137% przy podaniu doustnym xD
Tylko przed takimi eksperymentami warto się dowiedzieć jak się to robi bo był tu taki zawodnik co zajebał bez żadnego przygotowania i go w ogóle nie poklepało xD

RE: Morfina - Olan - 06.04.2024

Próbowałem MST Continus w dawce od 50mg i było w pytę.

Nie polecam przedawkować bo włączają się momentalnie nody przy 200mg bez tolerki i człowiek zasypia jak niedźwiedź na kilkanaście godzin twardego snu!

RE: Morfina - monio - 12.05.2024

Paliłem kiedyś Helenę pewnego razu  była jakaś posucha i wpadła mi w ręce morfina więc tą pstryknąłem po jednej ampułce czy tam fiolce nawet zgięcia mi nie przeszłe trzy naraz i zgięcia przechodziły żeby złapać fazę to przynajmniej 5 6 szt fiolek

RE: Morfina - Wlodarzk - 01.06.2024

Wie ktoś gdzie dostać morfinę?

RE: Morfina - lawaszz - 04.09.2025

Hej. Mam tabletki mst100 ale nie mam tolerancji. Jak to podzielić?
Myśałem o tym, żeby przekroić je na 4, odciąć mały kawałek i spożyć. Dobry pomysł? 😅

RE: Morfina - doxyou - 04.09.2025

To normalny lek.
Nie bądź pizda i wal całą, nic Ci nie będzie.
Się czaisz jak ja do klona za pierwszym razem Podobno kultowa

RE: Morfina - Czeslawo - 04.09.2025

doxyou 
Nie wiem, czy to jest powód do robienia sobie żartów…

lawaszz 
Chłopie chcesz wykitować jak parę osób z tego forum ? Daj se spokój z opio....

RE: Morfina - doxyou - 04.09.2025

To nie były żarty, przynajmniej nie wszystko.

Opioidy nie są bardziej niebezpieczne od znaczenie popularniejszych grup substancji.

Uważasz, że tabletka produkowana legalnie do użytku leczniczego będzie dla niego groźniejsza niż kryształ, który Hindusi gotują w brudnym garze z przepisu wujka Władka?

A co było przyczyną wykitowania tych, których wymieniłeś?
Zamiłowanie do łączenia grup substancji, których łączyć nie należy.

Używanie benzo/opio, które nie mają ultra niskiego dawkowania i nie lecą i.v albo z innymi depresantami, to jeden z trudniejszych sposobów na zgon.

RE: Morfina - Czeslawo - 04.09.2025

doxyou 
Gościowi, co nie miał do czynienia z opioidami, proponujesz 100 mg morfiny "na dzień soby” jak witaminę B12 ?

Zastanów się jeszcze raz ziomeczku, co gadasz, a słyszałeś o niewydolności oddechowej ? 
Masz pewność, że jest rzeczywiście na czysto, a nie będzie to jakiś mix ?

Wiesz, jeden błąd przy słabszym organiźmie i "adios"...

Pytasz, czy opioidy = benzodiazepiny pod względem BHP ? Jeśli serio to pytanie traktować, to nie ma sensu, dalsza nasza rozmowa w tym temacie...

RE: Morfina - EmStO - 04.09.2025

(04.09.2025, 11:12)lawaszz napisał(a): Hej. Mam tabletki mst100 ale nie mam tolerancji. Jak to podzielić?
Myśałem o tym, żeby przekroić je na 4, odciąć mały kawałek i spożyć. Dobry pomysł? 😅

A dużo tego masz ? 🤫🍄😵💯